kazkodel atrodo kad mane apgaudineja,mato zalia situose reikaluose atejau tai darys ka nori,cia jau kazkuri mergina minejo,kad ir spermograma turi daryt,o cia paskutinej vietoj.o dar toks klausimas- o jei as jau buvau pastojus tai reiskia praeina man tos kiausides,ar paskui cia kazkas galejo pasidaryt ir nebepraeit?
Na tai GN padarė, ir turbūt praeinami tie kiaušintakiai. O ir pastojusi buvot.
O kokiam vaisingumo centre lankotės?
O kokiam vaisingumo centre lankotės?
Draugiškai pasiūlysiu pakeisti ir kuo greičiau Neturit kur pinigėlių turbūt dėti
QUOTE(Bryana @ 2012 09 09, 15:27)
na jau ne pirma sakot,tai kaip man db daryti?tureciau as pas ja vaziuoti mm 4diena,imtu krauja tyrimams.tai man tiesiog nueiti ir pasiimti tyrimu atsakymus kuriuos jau dariau ir tiek.o koki kita vaisingumo centra siulytumet?kur pigiau
Taip, jūs galit paprašyti savo istorijos ir viskas, o kur kitur pasiūlyti, tai aš tai tikrai nežinau, aš pati palnuoju važiuoti į Klaipėdą. O šiame skyrelyje yra daug merginų jau praėjusių visko, pasiklausinėkit kitose temose kur pigiau, kur patikimiau
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 08, 09:34)
Liko liko
Sveikos
Man prieš 11metų abiejų kiaušintakių nepraeinamumas nustatytas po LP. IVF neturim pinigėlių tokių, ir sutaupyt neišeina.... Bet apteurėjom stebuklą ir buvau natūraliai pastojusi birželio mėn. Deja.... stebukliukas pabėgo..... Todėl neprarandu vilties ir labai labai tikiu kad ir vėl pastosiu natūraliai
Sveikos
Man prieš 11metų abiejų kiaušintakių nepraeinamumas nustatytas po LP. IVF neturim pinigėlių tokių, ir sutaupyt neišeina.... Bet apteurėjom stebuklą ir buvau natūraliai pastojusi birželio mėn. Deja.... stebukliukas pabėgo..... Todėl neprarandu vilties ir labai labai tikiu kad ir vėl pastosiu natūraliai
Labas, o čia tai geras Frėjuke, tai vadinasi bus dar tu stebuklų tik organizmą reikia sustiprinti kad nebepabegtų, tavo istorija man suteikia vilties, sėkmės tau!!!
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 09 09, 12:27)
bukit geros parasykit mazdaug kaina kiek kainuoja tas kiausintakiu praeinamumo tyrimas,nes as net neisivaizduoju,ar cia verta man prasidet ar issimokesiu.
Sveika, žinok skirtingai. PVz Vilniuje grybo g. kainavo apie 400 Lt. Kitur apie 200 Lt, jei eisi per savo šeimos gydytoja( gavus siuntimą) gali būti ir nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(Olelebebe @ 2012 09 10, 10:39)
Labas, o čia tai geras Frėjuke, tai vadinasi bus dar tu stebuklų tik organizmą reikia sustiprinti kad nebepabegtų, tavo istorija man suteikia vilties, sėkmės tau!!!
Papildyta:
Sveika, žinok skirtingai. PVz Vilniuje grybo g. kainavo apie 400 Lt. Kitur apie 200 Lt, jei eisi per savo šeimos gydytoja( gavus siuntimą) gali būti ir nemokamai.
Papildyta:
mergaitės, gal kas imatės kokių laiudies medicinos priemonių, gal kas žinot kaip kokį tirpaliuką pasigaminti ar su kokių žolelių nuoviru ( praskalauti bet ne gerti)?
QUOTE(Olelebebe @ 2012 09 10, 10:43)
Labai labai laukiu to stebuklo Ir tikiu kad mano istorija gali suteikti vilties Nors kai pagalvoju realiai, gi tai neįmanoma bet....
O jūs nesiruošiat kokiam IVF?
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 10, 11:59)
Labai labai laukiu to stebuklo Ir tikiu kad mano istorija gali suteikti vilties Nors kai pagalvoju realiai, gi tai neįmanoma bet....
ne, šiuo metu tai man per didele prabanga. Draugui irgi. Laukiu geresniu laiku ir vaikų
Gaila kad pas mus nekompensuojama procedūra..............................