Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

tai as cia vaisingumo centre buvau,tai kur ta tyrima del nepraeinamumo darys,nieko nebesuprantu.as maniau ten vietoj,sake leis kazkoki skysti ir ziures ar praeina ar ne
Atsakyti
kazkodel atrodo kad mane apgaudineja,mato zalia situose reikaluose atejau tai darys ka nori,cia jau kazkuri mergina minejo,kad ir spermograma turi daryt,o cia paskutinej vietoj.o dar toks klausimas- o jei as jau buvau pastojus tai reiskia praeina man tos kiausides,ar paskui cia kazkas galejo pasidaryt ir nebepraeit?
Atsakyti
Na tai GN padarė, ir turbūt praeinami tie kiaušintakiai. O ir pastojusi buvot.
O kokiam vaisingumo centre lankotės?
Atsakyti
grazinos bogdanskienes
Atsakyti
Draugiškai pasiūlysiu pakeisti ir kuo greičiau 4u.gif Neturit kur pinigėlių turbūt dėti 4u.gif
Atsakyti
smile.gif na jau ne pirma sakot,tai kaip man db daryti?tureciau as pas ja vaziuoti mm 4diena,imtu krauja tyrimams.tai man tiesiog nueiti ir pasiimti tyrimu atsakymus kuriuos jau dariau ir tiek.o koki kita vaisingumo centra siulytumet?kur pigiau
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 09 09, 15:27)
smile.gif  na jau ne pirma sakot,tai kaip man db daryti?tureciau as pas ja vaziuoti mm 4diena,imtu krauja tyrimams.tai man tiesiog nueiti ir pasiimti tyrimu atsakymus kuriuos jau dariau ir tiek.o koki kita vaisingumo centra siulytumet?kur pigiau

Taip, jūs galit paprašyti savo istorijos ir viskas, o kur kitur pasiūlyti, tai aš tai tikrai nežinau, aš pati palnuoju važiuoti į Klaipėdą. O šiame skyrelyje yra daug merginų jau praėjusių visko, pasiklausinėkit kitose temose kur pigiau, kur patikimiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 08, 09:34)
Liko liko  unsure.gif 
Sveikos  4u.gif
Man prieš 11metų abiejų kiaušintakių nepraeinamumas nustatytas po LP. IVF neturim pinigėlių tokių, ir sutaupyt neišeina.... Bet apteurėjom stebuklą ir buvau natūraliai pastojusi birželio mėn. Deja.... stebukliukas pabėgo..... Todėl neprarandu vilties ir labai labai tikiu kad ir vėl pastosiu natūraliai  wub.gif

Labas, o čia tai geras Frėjuke, tai vadinasi bus dar tu stebuklų tik organizmą reikia sustiprinti kad nebepabegtų, tavo istorija man suteikia vilties, sėkmės tau!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2012 09 09, 12:27)
bukit geros parasykit mazdaug kaina kiek kainuoja tas kiausintakiu praeinamumo tyrimas,nes as net neisivaizduoju,ar cia verta man prasidet ar issimokesiu.

Sveika, žinok skirtingai. PVz Vilniuje grybo g. kainavo apie 400 Lt. Kitur apie 200 Lt, jei eisi per savo šeimos gydytoja( gavus siuntimą) gali būti ir nemokamai.
Papildyta:
QUOTE(Olelebebe @ 2012 09 10, 10:39)
Labas, o čia tai geras Frėjuke, tai vadinasi bus dar tu stebuklų tik organizmą reikia sustiprinti kad nebepabegtų, tavo istorija man suteikia  vilties, sėkmės tau!!! thumbup.gif
Papildyta:

Sveika, žinok skirtingai. PVz Vilniuje grybo g.  kainavo apie 400 Lt. Kitur apie 200 Lt, jei eisi per savo šeimos gydytoja( gavus siuntimą) gali būti ir nemokamai.

mergaitės, gal kas imatės kokių laiudies medicinos priemonių, gal kas žinot kaip kokį tirpaliuką pasigaminti ar su kokių žolelių nuoviru ( praskalauti bet ne gerti)?
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 09 10, 10:43)
Labas, o čia tai geras Frėjuke, tai vadinasi bus dar tu stebuklų tik organizmą reikia sustiprinti kad nebepabegtų, tavo istorija man suteikia  vilties, sėkmės tau!!! thumbup.gif

Labai labai laukiu to stebuklo wub.gif Ir tikiu kad mano istorija gali suteikti vilties wub.gif Nors kai pagalvoju realiai, gi tai neįmanoma doh.gif bet.... blush2.gif
O jūs nesiruošiat kokiam IVF? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 10, 11:59)
Labai labai laukiu to stebuklo  wub.gif  Ir tikiu kad mano istorija gali suteikti vilties  wub.gif  Nors kai pagalvoju realiai, gi tai neįmanoma  doh.gif  bet....  blush2.gif 
O jūs nesiruošiat kokiam IVF?  blush2.gif

ne, šiuo metu tai man per didele prabanga. Draugui irgi. Laukiu geresniu laiku ir vaikų biggrin.gif
Atsakyti
Gaila kad pas mus nekompensuojama procedūra..............................
Atsakyti
gal kas gali pasiulyti gera vaisingumo spec.? kazkurioj temoj man jau rase,bet dabar nepamenu kurioj,vardas lyg tais Odeta.
Atsakyti