QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 16:47)
Sveikute:)
As jau esu rasius cia,bet temuke nera aktyvi,tai taip ir bega laikas... Pas mane ta pati problema.Taip pat uzake galai kur fimbrijos,tai reiskias,kad kiausintakiai numire,kaip bebutu gaila '
Vasros gale planuojam savo pirma dirbtini apvaisinima..Tikekimes pirma ir paskutini,nes labai tikiu sekme Iki to labai noreciau pasidaryti pakartotine laparoskopija ir jei isties jie vel uzake,pasalinti juos..Nes juose kaupiasi skystis kuris isodintus enbrionus veikia abortuojanciai..
O tau linkiu sekmes
As jau esu rasius cia,bet temuke nera aktyvi,tai taip ir bega laikas... Pas mane ta pati problema.Taip pat uzake galai kur fimbrijos,tai reiskias,kad kiausintakiai numire,kaip bebutu gaila '
Vasros gale planuojam savo pirma dirbtini apvaisinima..Tikekimes pirma ir paskutini,nes labai tikiu sekme Iki to labai noreciau pasidaryti pakartotine laparoskopija ir jei isties jie vel uzake,pasalinti juos..Nes juose kaupiasi skystis kuris isodintus enbrionus veikia abortuojanciai..
O tau linkiu sekmes
Labis ORDI, taigi, kad mano kiausintakiai uzake nuo pat kampu gimdos,ka reiskia kad pastojimui pagelbes tik dirbtinis . Is visos sirdies linkiu tau to sekmingo pirmo karto . As ir tikiu kad nebereiks laukti antro. Mes moteros stiprios, turbut tokie isbandymai mums atiteko... Bijau as ateities bijau nusivilti, bet belieka tik tiketi ir verztis pirmyn.
As kai pagalvoju, kokiso procedūros laukia, tai net kojos vos belaiko Beje kiek laiko planuoji? Kiek laiko gydaisi nuo nevaisingumo?