Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(ORDI @ 2012 03 05, 16:47)
Sveikute:)
As jau esu rasius cia,bet temuke nera aktyvi,tai taip ir bega laikas... Pas mane ta pati problema.Taip pat uzake galai kur fimbrijos,tai reiskias,kad kiausintakiai numire,kaip bebutu gaila 4u.gif '
Vasros gale planuojam savo pirma dirbtini apvaisinima..Tikekimes pirma ir paskutini,nes labai tikiu sekme 4u.gif  Iki to labai noreciau pasidaryti pakartotine laparoskopija ir jei isties jie vel uzake,pasalinti juos..Nes juose kaupiasi skystis kuris isodintus enbrionus veikia abortuojanciai..
O tau linkiu sekmes 4u.gif

Labis ORDI, taigi, kad mano kiausintakiai uzake nuo pat kampu gimdos,ka reiskia kad pastojimui pagelbes tik dirbtinis verysad.gif . Is visos sirdies linkiu tau to sekmingo pirmo karto . As ir tikiu kad nebereiks laukti antro. Mes moteros stiprios, turbut tokie isbandymai mums atiteko... Bijau as ateities bijau nusivilti, bet belieka tik tiketi ir verztis pirmyn.
As kai pagalvoju, kokiso procedūros laukia, tai net kojos vos belaiko wacko.gif Beje kiek laiko planuoji? Kiek laiko gydaisi nuo nevaisingumo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 05 kovo 2012 - 16:55
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 05, 17:52)
Labis ORDI, taigi, kad mano kiausintakiai uzake nuo pat kampu gimdos,ka reiskia kad pastojimui pagelbes tik dirbtinis  verysad.gif . Is visos sirdies linkiu tau to sekmingo pirmo karto . As ir tikiu kad nebereiks laukti antro.  Mes moteros stiprios, turbut tokie isbandymai mums atiteko... Bijau as ateities bijau nusivilti, bet belieka tik tiketi ir verztis pirmyn.
As kai pagalvoju, kokiso procedūros laukia, tai net kojos vos belaiko wacko.gif Beje kiek laiko planuoji? Kiek laiko gydaisi nuo nevaisingumo?

Aciu uz gera zodi,zinau kaip sunku ir netiketa buna kai isgirsti gydytoju verdikta verysad.gif Laikykimes 4u.gif wub.gif
As jau susigyvenau su siom "naujienom",penkti metai su tuo gyvenu 4u.gif Kadangi dirbtinis apvaisinimas ne pigus malonumas,siam reikalui pribrendom tik dabar-visom prasmem... Be to man nustatytas antrinis nevaisingumas. Tai yra,vaikeli viena as turiu (dukrai desimti metai eina) o antro deja susilaukti nebegaliu naturaliai ax.gif Buna gyvenime ir tokiu cirku!
Atsakyti
[quote=ORDI,2012 03 05, 18:11]
Aciu uz gera zodi,zinau kaip sunku ir netiketa buna kai isgirsti gydytoju verdikta verysad.gif Laikykimes 4u.gif wub.gif
As jau susigyvenau su siom "naujienom",penkti metai su tuo gyvenu 4u.gif Kadangi dirbtinis apvaisinimas ne pigus malonumas,siam reikalui pribrendom tik dabar-visom prasmem... Be to man nustatytas antrinis nevaisingumas. Tai yra,vaikeli viena as turiu (dukrai desimti metai eina) o antro deja susilaukti nebegaliu naturaliai ax.gif Buna gyvenime ir tokiu cirku!
Ordi , tikiu supsim savo lelius, tu antra as pirma mirksiukas.gif . Man labai gaila , kad tokia maza to dirbtinio apvaisinimo tikimybė, o kainos kosmines...nezinau is kur reiks gauti tiek pinigu, bet reiks, nezadu nuleisti ranku. Bent jau dabar tai tikrai. Svarbiausia, kad tyrimu metu neatrastu dar kokiu dalyku kurie trukdys pastoti..Taip norisi kad viskas butu sklandziai, susidaryti sau tinkama planą.
Atsakyti
sveikos,
o kiek kainuoja tas tyrimas kiausintakiu nepraeinamumo? niekur nerandu kainos
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 08 24, 09:15)
sveikos,
o kiek kainuoja tas tyrimas kiausintakiu nepraeinamumo? niekur nerandu kainos

Labas rytas,
kiaušintakių būklę galima pamatyti dviem būdais- darant gimdos nuotrauką ir atliekant laparoskopiją.Abiem atvejais gali ir nieko nekainuoti, jei eisi į ligoninę.Sėkmės.
Atsakyti
ne as privaciai.kas zino kiek kainuos mazdaug
Papildyta:
o darys tai kazka leis ir ziures ar prateka + dar nuskausminimas
Atsakyti
Labas vakaras, ar kas pažvelgia akies krašteliu į šitą forumą mirksiukas.gif Smagu jei nebeliko su užkimštais kiaušintakiais. Gaila , kad tik aš viena... unsure.gif
Atsakyti
Liko liko unsure.gif
Sveikos 4u.gif
Man prieš 11metų abiejų kiaušintakių nepraeinamumas nustatytas po LP. IVF neturim pinigėlių tokių, ir sutaupyt neišeina.... Bet apteurėjom stebuklą ir buvau natūraliai pastojusi birželio mėn. Deja.... stebukliukas pabėgo..... Todėl neprarandu vilties ir labai labai tikiu kad ir vėl pastosiu natūraliai wub.gif
Atsakyti
bukit geros parasykit mazdaug kaina kiek kainuoja tas kiausintakiu praeinamumo tyrimas,nes as net neisivaizduoju,ar cia verta man prasidet ar issimokesiu.
Atsakyti
Tai yra valstybės finansuojama laporoskopijos operacija. Ji nieko nekainuoja, tik reikia siuntimo iš ginekologės. Arba dar galima kiaušintakių praeinamumą pasitikrinti darantis gimdos nuotrauką. O ar GN mokama ar ne, to jau bent jau aš nežinau.
Atsakyti
nu geras,as nezinojau,ir gine nieko nesake (privati) tai man db eiti i poliklinika pas ginekologe ir prasyti siuntimo?o kraujo tyrimus irgi galima pasidaryti nemokamai?tepinelius?aciu labai kad pasakete
Papildyta:
o beje gimdos nuotrauka man jau dare
Atsakyti
Tai čia su priavčia gine ir šnekėkit, ji taip pat gali išrašyti siuntimą, bet tokios operacijos be priežasties nedaromos, jūs bent kažkiek laiko turit nepastot, ar turi matytis kitos priežastys.
Atsakyti