Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(sheila102 @ 2012 03 02, 20:32)
mergyt as visdelto dar daryciaus LP juk kiek buna kad po GN kiausintakiai uzsikimse o kai padaro LP pasirodo kad viskas gerai . tad gal dar nereikia nusiminti  4u.gif as bent pati taip elgciausi blush2.gif

Labas Sheila102, taip galvoju tai daryti. Toks jausmelis manyje jog laukia sunkus kelelis. Paskaitau laimingus mergyciu pasakojimus, tai tiek vilties atsiranda.Gaila kad anksciau nesusigriebiau cia prisiregistruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 03 kovo 2012 - 14:34
Sveikos mergaites,

Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms kurioms dar nepavyko laime seima aplankytu jau visai neuzilgo 4u.gif

Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje ir padeti vienai is musu:

http://www.supermama...howtopic=811877

Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos

Mums truksta labai nedaug ACIU
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 03, 15:28)
Labas Sheila102, taip galvoju tai daryti. Toks jausmelis manyje jog laukia sunkus kelelis. Paskaitau laimingus mergyciu pasakojimus, tai tiek vilties atsiranda.Gaila kad anksciau nesusigriebiau cia prisiregistruoti.

beje, Sheila, ar pasidarei LP, kaip apskritain dabar tau sekasi su vaikiuko darymu, kokie planai , ka darei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 03, 17:35)
beje, Sheila, ar pasidarei LP, kaip apskritain dabar tau sekasi su vaikiuko darymu, kokie planai , ka darei? blush2.gif

sveika, na man lp buvo rugpjui rado endo Ist, gruodi dare histero salino polipa, na ir vis dar laukiam savo mazyliu dabar pirma stimuliacija kovo vidury zinosim rezultatus mirksiukas.gif tikimes tik geriausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:00)
sveika, na man lp buvo rugpjui rado endo Ist, gruodi dare histero salino polipa, na ir vis dar laukiam savo mazyliu dabar pirma stimuliacija kovo vidury zinosim rezultatus mirksiukas.gif tikimes tik geriausiu  blush2.gif

tu mano pirmoji drauge siam forume, tad linkiu tik paties geriausio. Kazkodel giliai jauciu kad tau pasiseks. Laikykis! Apskritai tai pati dar nelaibai suprantu visu tu procedūrų, apie kurias cia rasoma. mano trumpa istorija tokia, kas nesisaugojau gal 10 metu, zinojau kad kazkas ne taip, bet galvojau - medicina visagale, viska sustvarkysiu. Leliaus tai uzsimanydavau, tai vel isgaruodavo norai. Spyris y minkstaja buvo kai atsirado problemos su nugara, ir paprasiau kad siustu i Vln, kur specai o ne eiliniai. nugaros problema teko tirtis ir pas gyne. kuri pasiule pakalbeti apie vaikus, nes man tiek metu o dar nei 1 nera.. ax.gif papasakojau keik teko tirtis , nes kaip sakiau uzeidavo dideliu troskimu bangos. Ji man pasiule GN. Visada jauciau kad man problema bus kiausintakiai, kodel nezinau, tiesiog jauciau. Bet per daug nepergyvenau, nes buvau girdejus aoie praputimus ir panasiai( blush2.gif siauros zinios , o kiek as cia SM suzinojau....)tai va daktaryte baksnojo i ekrana ir sake- be sansu tau vaikeli, nebent dirbtinis. tuo metu man skaudejo , tai kazkaip dar nelabai suvokiau ka sneka, tik po to jos kabe, kai ji man pradejo aiskint jog kai uzake gimdos kampuose tai jau kaput, jauciau kad tuoj apsibliausiu. oi pamenu kaip skriejau namo is vilniaus 140 km/h, asaros fontanais taskes, bliovaiu , keikiau save, kad tokia naivi buvau,klausiau kodel man taip, uz ka ir kaip. Durnu minciu uzturejau oioi..Tai va , po poros dienu kai jau isekau nuo panikos ir streso priepoliu, prisiminiau kad ya SM. skaitau cia pas jus , domiuosi, prisiekiau sau, kad padarysiu viska kad ir kaip bebutu. Tik matau si temele siek tiek atausus, gal pavyks atgaivinti ir daugiau bendro likimo draugiu prisijungs ir pasidalins savo patyrimais. O tau Sheila visokeriausios sekmes bei stiprybes. Laikysiu uz tave kumscius( RANKU IRGI tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 03, 23:24)
tu mano pirmoji drauge siam forume, tad linkiu tik paties geriausio. Kazkodel giliai jauciu kad tau pasiseks. Laikykis! Apskritai tai pati dar nelaibai suprantu visu tu procedūrų, apie kurias cia rasoma. mano trumpa istorija tokia, kas nesisaugojau gal 10 metu, zinojau kad kazkas ne taip, bet galvojau - medicina visagale, viska sustvarkysiu. . O tau Sheila visokeriausios sekmes bei stiprybes. Laikysiu uz tave kumscius( RANKU IRGI  tongue.gif )

oi aciu mergyt tavo kumstukai mums reikalingi thumbup.gif , na taip cia temute apmirusi kai pasidarysi Lp matysi ka tau ras galesi prie tos temutes sietis, taip smagiau nes randi bendraminciu mergaiciu arba gali rasyti prie planuojanciu bus smagiau kai galesi pasidalint patirtimi mirksiukas.gif as ir tai cia tai cia lakstau visur kur man tinka ax.gif paieskok tikrai cia nemazai mergaiciu ir daugelis labai fainos nes kazi kaip su ta temute bus gali buti kad i ja nelabai kas ir uzklysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 23:56)
oi aciu mergyt tavo kumstukai mums reikalingi thumbup.gif , na taip cia temute apmirusi kai pasidarysi Lp matysi ka tau ras galesi prie tos temutes sietis, taip smagiau nes randi bendraminciu  mergaiciu arba gali rasyti prie planuojanciu bus smagiau kai galesi pasidalint patirtimi  mirksiukas.gif as ir tai cia tai cia  lakstau visur kur man tinka  ax.gif paieskok tikrai cia nemazai mergaiciu ir daugelis labai fainos nes kazi kaip su ta temute bus gali buti kad i ja nelabai kas ir uzklysta 4u.gif

labas Sheila. Ačiū, šoliuoju pažiūrėt kitu temeliu. Ši temele labai gera, nes konkrečiai apie kiaušintakiu nepraeinamuma. Neapleiskim ir šios, bandykim atgaivinti. cool.gif Gal kazkur jau rasyta, bet as dar pirmoke cia, sakyk, kiek ta laparoskopija kainuoja? kokioje tu vaisingumo klinikoje gydaisi?noriu paciu geriausiu daktaru . Pinigu neturiu, bet jei reikia tai atrasim su draugu is kur gauti. Dar klausimas, kaip su tais apvaisinimas nesusituokusioms poroms..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 04 kovo 2012 - 08:28
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 04, 09:25)
labas Sheila. Ačiū, šoliuoju pažiūrėt kitu temeliu. Ši temele labai gera,  nes konkrečiai apie kiaušintakiu nepraeinamuma. Neapleiskim ir šios, bandykim atgaivinti. cool.gif Gal kazkur jau rasyta, bet as dar pirmoke cia, sakyk, kiek ta laparoskopija kainuoja? kokioje tu vaisingumo klinikoje gydaisi?noriu paciu geriausiu daktaru . Pinigu neturiu, bet jei reikia tai atrasim su draugu is kur gauti. Dar klausimas, kaip su tais apvaisinimas nesusituokusioms poroms..

Olelebebe, laparaskopija yra apmokama ligoniu kasu ,jei esi apdrausta privalomuoju sveikatos draudimu(valstybineje istaigoje ji nieko nekainuoja).
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2012 03 04, 09:38)
Olelebebe, laparaskopija yra apmokama ligoniu kasu ,jei esi apdrausta privalomuoju sveikatos draudimu(valstybineje istaigoje ji nieko nekainuoja).

clap.gif aciu aciu amita uz gera naujiena.
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 04, 09:25)
labas Sheila. Ačiū, šoliuoju pažiūrėt kitu temeliu. Ši temele labai gera,  nes konkrečiai apie kiaušintakiu nepraeinamuma. Neapleiskim ir šios, bandykim atgaivinti. cool.gif Gal kazkur jau rasyta, bet as dar pirmoke cia, sakyk, kiek ta laparoskopija kainuoja? kokioje tu vaisingumo klinikoje gydaisi?noriu paciu geriausiu daktaru . Pinigu neturiu, bet jei reikia tai atrasim su draugu is kur gauti. Dar klausimas, kaip su tais apvaisinimas nesusituokusioms poroms..

na jo ji labai tiksliai pavadinta, bet as cia netinku ax.gif man po Lp pasake kad viskas gerai, as cia uzklydau ir pasiklaust nuomones. kad ir kur uzklystum visur busi laukiama mirksiukas.gif gali pasiskaitineti laparoskoiju skyreli 4u.gif kaip ir minejo amita Lp nieko nekainuoja , nes kompensuoja ligoniu kasos. tad daykis LP ligoninej ir nekainuos, man siuntima israse seimos gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 04, 10:28)
na jo ji labai tiksliai pavadinta, bet as cia netinku  ax.gif man po Lp pasake kad viskas gerai, as cia uzklydau ir pasiklaust nuomones. kad ir kur uzklystum visur busi laukiama  mirksiukas.gif gali pasiskaitineti laparoskoiju skyreli  4u.gif kaip ir minejo amita Lp nieko nekainuoja , nes kompensuoja ligoniu kasos. tad daykis LP ligoninej ir nekainuos, man siuntima israse seimos gydytoja  4u.gif

smile.gif aciu Sheila, ryt jau bandysiu lekti pas savo seimos daktare. tegul paiso man siuntima nedelsiant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 05, 10:13)
smile.gif aciu Sheila,  ryt jau bandysiu lekti pas savo seimos daktare. tegul paiso man siuntima nedelsiant rolleyes.gif

Sveikute:)
As jau esu rasius cia,bet temuke nera aktyvi,tai taip ir bega laikas... Pas mane ta pati problema.Taip pat uzake galai kur fimbrijos,tai reiskias,kad kiausintakiai numire,kaip bebutu gaila 4u.gif '
Vasros gale planuojam savo pirma dirbtini apvaisinima..Tikekimes pirma ir paskutini,nes labai tikiu sekme 4u.gif Iki to labai noreciau pasidaryti pakartotine laparoskopija ir jei isties jie vel uzake,pasalinti juos..Nes juose kaupiasi skystis kuris isodintus enbrionus veikia abortuojanciai..
O tau linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti