QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 20:00)
sveika, na man lp buvo rugpjui rado endo Ist, gruodi dare histero salino polipa, na ir vis dar laukiam savo mazyliu dabar pirma stimuliacija kovo vidury zinosim rezultatus
tikimes tik geriausiu
tu mano pirmoji drauge siam forume, tad linkiu tik paties geriausio. Kazkodel giliai jauciu kad tau pasiseks. Laikykis! Apskritai tai pati dar nelaibai suprantu visu tu procedūrų, apie kurias cia rasoma. mano trumpa istorija tokia, kas nesisaugojau gal 10 metu, zinojau kad kazkas ne taip, bet galvojau - medicina visagale, viska sustvarkysiu. Leliaus tai uzsimanydavau, tai vel isgaruodavo norai. Spyris y minkstaja buvo kai atsirado problemos su nugara, ir paprasiau kad siustu i Vln, kur specai o ne eiliniai. nugaros problema teko tirtis ir pas gyne. kuri pasiule pakalbeti apie vaikus, nes man tiek metu o dar nei 1 nera..
papasakojau keik teko tirtis , nes kaip sakiau uzeidavo dideliu troskimu bangos. Ji man pasiule GN. Visada jauciau kad man problema bus kiausintakiai, kodel nezinau, tiesiog jauciau. Bet per daug nepergyvenau, nes buvau girdejus aoie praputimus ir panasiai(
siauros zinios , o kiek as cia SM suzinojau....)tai va daktaryte baksnojo i ekrana ir sake- be sansu tau vaikeli, nebent dirbtinis. tuo metu man skaudejo , tai kazkaip dar nelabai suvokiau ka sneka, tik po to jos kabe, kai ji man pradejo aiskint jog kai uzake gimdos kampuose tai jau kaput, jauciau kad tuoj apsibliausiu. oi pamenu kaip skriejau namo is vilniaus 140 km/h, asaros fontanais taskes, bliovaiu , keikiau save, kad tokia naivi buvau,klausiau kodel man taip, uz ka ir kaip. Durnu minciu uzturejau oioi..Tai va , po poros dienu kai jau isekau nuo panikos ir streso priepoliu, prisiminiau kad ya SM. skaitau cia pas jus , domiuosi, prisiekiau sau, kad padarysiu viska kad ir kaip bebutu. Tik matau si temele siek tiek atausus, gal pavyks atgaivinti ir daugiau bendro likimo draugiu prisijungs ir pasidalins savo patyrimais. O tau Sheila visokeriausios sekmes bei stiprybes. Laikysiu uz tave kumscius( RANKU IRGI
)