Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(sheila102 @ 2011 07 20, 21:15)
Labas merginos, bukit gerutes pasidalinkit savo nuomone:
labai noreciau suzinoti jusu nuomone del kiausintakiu nepraeinamumo. Kas butu naudingiau daryti gimdos nuotrauka ar LP? Nes vieni kalba, kad nuotrauka - kiti LP, kazi kaip geriau? Man reiktu darytis (nes kiti tyrimai kaip ir neblogi) ir liepe rinktis, vilnius kalba, kad uztenka nuotraukos , siauliai LP sako geriau. Tad nebezinau, nes kaip suprantu, jei yra nepraeinamumas, tai jis neisgydomas? Ar teisingai supratau? Tai gal tada gimdos nuotraukos pakaktu, bet sako joje apie 80-85% matosi. Tai ir vel nezinia. Prasau pasidalinkit savo nuomonem gal lengviau apsispresti bus. LABAI ACIU 4u.gif

Sveika 4u.gif
Kadangi as turejau 2 GN ir 3 LP, tai as pries LP, nes tai lindimas i organizma, narkozes ir t.t...., BET jei tau itaria nepraeinamuma, tada vienareiksmiskai - LP, nes jos metu is karto sutvarkys kas imanoma ir jau neuzilgo tapsi nestuke.gif Sekmes apsisprendziant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 21, 10:38)
Sveika  4u.gif
Kadangi as turejau 2 GN ir 3 LP, tai as pries LP, nes tai lindimas i organizma, narkozes ir t.t...., BET jei tau itaria nepraeinamuma, tada vienareiksmiskai - LP, nes jos metu is karto sutvarkys kas imanoma ir jau neuzilgo tapsi  nestuke.gif Sekmes apsisprendziant  4u.gif

aciu Atiloja uz palinkejimus. labai to noretume. na o kaip tau ar padejo LP ?
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 07 20, 21:15)
Labas merginos, bukit gerutes pasidalinkit savo nuomone:
labai noreciau suzinoti jusu nuomone del kiausintakiu nepraeinamumo. Kas butu naudingiau daryti gimdos nuotrauka ar LP? Nes vieni kalba, kad nuotrauka - kiti LP, kazi kaip geriau? Man reiktu darytis (nes kiti tyrimai kaip ir neblogi) ir liepe rinktis, vilnius kalba, kad uztenka nuotraukos , siauliai LP sako geriau. Tad nebezinau, nes kaip suprantu, jei yra nepraeinamumas, tai jis neisgydomas? Ar teisingai supratau? Tai gal tada gimdos nuotraukos pakaktu, bet sako joje apie 80-85% matosi. Tai ir vel nezinia. Prasau pasidalinkit savo nuomonem gal lengviau apsispresti bus. LABAI ACIU 4u.gif

labas, as manau kad nuotraka reiktu butinai pasidaryt, nes jie tik itaria kad yra kiausintakiu nepraeinamumas o per nuotrauka is kart viska pamatys, o operacija visada suspesi pasidaryt, nes tos operacijos irgi ne i gera,jeigu be reikalo daromos, man dare tris kartus ir nieko, sake daugiau ne uz ka nedarys nes rambeja kiausintakiai, dabar pas mane jie yra praeinami, o rezultao nera, nes nes kazkodel jie nelabai funkcionuoja.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 07 22, 19:04)
aciu Atiloja uz palinkejimus. labai to noretume. na o kaip tau ar padejo LP ?

kolkas laukiamo rezultato nera, bet jis bitinai BUS 4u.gif

QUOTE(Zuuuikis @ 2011 07 24, 22:24)
labas, as manau kad nuotraka reiktu butinai pasidaryt, nes jie tik itaria kad yra kiausintakiu nepraeinamumas o per nuotrauka is kart viska pamatys, o operacija visada suspesi pasidaryt, nes tos operacijos irgi ne i gera,jeigu be reikalo daromos, man dare tris kartus ir nieko, sake daugiau ne uz ka nedarys nes rambeja kiausintakiai, dabar pas mane jie yra praeinami, o rezultao nera, nes nes kazkodel jie nelabai funkcionuoja.

nesutinku su tavim tuo atveju, jei nepraeinamumas itariamas echo budu 4u.gif Kadangi turejau ir viena ir kita "malonuma", tai buciau linkusi manyt, kad LP yra geriau, informatyviau ir jos metu is karto galima pasiremontuoti 4u.gif Bet jei echo nerodo jokiu itarimu, tada be abejo, nera reikalo listi i organizma ir ji nuodyti narkozemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 25, 09:32)
kolkas laukiamo rezultato nera, bet jis bitinai BUS  4u.gif
nesutinku su tavim tuo atveju, jei nepraeinamumas itariamas echo budu  4u.gif Kadangi turejau ir viena ir kita "malonuma", tai buciau linkusi manyt, kad LP yra geriau, informatyviau ir jos metu is karto galima pasiremontuoti  4u.gif Bet jei echo nerodo jokiu itarimu, tada be abejo, nera reikalo listi i organizma ir ji nuodyti narkozemis  4u.gif

na as tiesiog dabar jau galvoju, kad LP geriau, kad ir narkoze, bet gal sakau dar ka nors ras neduok dieve.sad.gif nes man usoniene sako GN darytu su narkoze, tai as kazkaip ir svarstau gal geriau iskart LP bet labai jau bijau. o ka itaria net nezinau sako reik paziuret ir tiek. o as vis dar viliuosi kad man tik prolaktino buvo per daug geriu vaistukus daba atrodo susinormalizavo bet ...
Papildyta:
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 07 24, 22:24)

as labai noriu tiketi, kad kiekviena is musu sulauksim savu stebukliuku, kurie bus musu akiu sviesa:) labai tikiuosi.... nes manes jau visi klausineja(du metai kaip vede) kodel nera mazuju, o taip nesmagu pasakoti savo problemu... tiesiog nesinori...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 07 25, 19:05)
na as tiesiog dabar jau galvoju, kad LP geriau, kad ir narkoze, bet gal sakau dar ka nors ras neduok dieve.sad.gif nes man usoniene sako GN darytu su narkoze, tai as kazkaip ir svarstau gal geriau iskart LP bet labai jau bijau. o ka itaria net nezinau sako reik paziuret ir tiek. o as vis dar viliuosi kad man tik prolaktino buvo per daug geriu vaistukus daba atrodo susinormalizavo bet ...
Papildyta:

as labai noriu tiketi, kad kiekviena is musu sulauksim savu stebukliuku, kurie bus musu akiu sviesa:) labai tikiuosi.... nes manes jau visi klausineja(du metai kaip vede) kodel nera mazuju, o taip nesmagu pasakoti savo problemu... tiesiog nesinori...

Sveikute 4u.gif Musu situacija kiek paskaiciau labai panasi ir daktaryte ta pati mirksiukas.gif Dariausi pas ja GN su narkoze, likau patenkinta kad visa procedura man atliko mieganciai. Tyrimas buvo geras thumbup.gif nors ir buvau sirgus chlamidijomis kiausintakiai pasirode pratekami. Dar siek tiek pakovojau su prolaktinu ir uz 4 menesiuku patapau nestuke.gif Sita pupa planavom pora meteliu blink.gif tik gaila kad pabaiga ne tokia ir laiminga 6 sav. nustojo vystitis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 07 25, 19:05)

Na jei GN ruosiesi daryti su narkoze, tai tada tikrai, geriau is karto daryti LP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 07 25, 18:05)
na as tiesiog dabar jau galvoju, kad LP geriau, kad ir narkoze, bet gal sakau dar ka nors ras neduok dieve.sad.gif nes man usoniene sako GN darytu su narkoze, tai as kazkaip ir svarstau gal geriau iskart LP bet labai jau bijau. <...>

O kam darant gimdos nuotrauką būtina narkozė? Negi skausmas tiek nepakenčiamas, kad negalite to atlikti tik su nuskausminančiais?
Kai reikėjo pasidaryti gimdos nuotrauką, antakalnyje padarė visą tai be jokių narkozių. Na taip, nemalonu, kai leidžia kontrastą, bet ne tiek, kad jau visai šakės būtų. Ir "blaivytis" nereikia taip baisiai ilgai. g.gif
Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Atsakyti
Tema buvo kas geriau GN ar LP, bet ziuriu pradejom diskutuot apie narkoze doh.gif
Mano nuomone tokia jai galima isvengt peiliuku, tai taip ir daryciau ir visai nesvarbu su narkoze ar be. Beje blaivytis visai nereikejo, tiesiog pazadino paaiskino situacija ir kulniavau namo, vienintelis minusas kelias val. negalejau vairuot.
Ir dar GN galima pasiprasyt ir be narkozes, tik kiek man aiskino nuo skausmo kartais gimda uzspazmuoja ir gaunasi netikslinga nuotrauka uztai ir siulo miego busenoj.
Atsakyti
QUOTE(planuke @ 2011 07 25, 22:32)
Sveikute  4u.gif  Musu situacija kiek paskaiciau labai panasi ir daktaryte ta pati  mirksiukas.gif  Dariausi pas ja GN su narkoze, likau patenkinta kad visa procedura man atliko mieganciai. Tyrimas buvo geras  thumbup.gif nors ir buvau sirgus chlamidijomis kiausintakiai pasirode pratekami. Dar siek tiek pakovojau su prolaktinu ir uz 4 menesiuku patapau  nestuke.gif Sita pupa planavom pora meteliu  blink.gif   tik  gaila kad pabaiga ne tokia ir laiminga 6 sav. nustojo vystitis  verysad.gif

sveikute na as vis delto pasirinkau LP siauliuose dare simavicius sake kiausintakiai pratekami ir grazus smile.gif tik kad va rado endometriozes mazus zidinukus sad.gif tad juos salino. taip pat sake kad yra polinkis i pks sad.gif ar kazkaip panasiai. dabar galvoju kai gausiu pilna ats is ligonines reiks vaziuot i vilniu. o tau tikrai smagu kad taip greit stebukliukas uzkibo, tik labai gaila kad nesekmingai:( . o man sake reikia darbuotis ir stengtis per kokius tris men pastoti . tik as kazkaip pradejau abejoti del savo ovuliacijos:( man testai jos nerodo arba vaiduokliukus tokius neryskius du men is eiles o progesteronas atrodo neblogas 40 ir daugiau , tai nors polaktinas susinormalizavo, bet jauciu koja kisa pks sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2011 07 26, 11:25)
O kam darant gimdos nuotrauką būtina narkozė? Negi skausmas tiek nepakenčiamas, kad negalite to atlikti tik su nuskausminančiais?
Kai reikėjo pasidaryti gimdos nuotrauką, antakalnyje padarė visą tai be jokių narkozių. Na taip, nemalonu, kai leidžia kontrastą, bet ne tiek, kad jau visai šakės būtų. Ir "blaivytis" nereikia taip baisiai ilgai. g.gif
Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.

nezinau ji tiesiog man taip siule ir sake kad ji tokias daro o mano teise riktis. bet as pasirinkau LP bet narkoze praejo puikiai , atsigavau iskart net sesutes issigando kad taip greit.
Papildyta:
QUOTE(planuke @ 2011 07 26, 11:38)
Tema buvo kas geriau GN ar LP, bet ziuriu pradejom diskutuot apie narkoze  doh.gif
Mano nuomone tokia jai galima isvengt peiliuku, tai taip ir daryciau ir visai nesvarbu su narkoze ar be. Beje blaivytis visai nereikejo, tiesiog pazadino paaiskino situacija ir kulniavau namo, vienintelis minusas kelias val. negalejau vairuot.
Ir dar GN galima pasiprasyt ir be narkozes, tik kiek man aiskino nuo skausmo kartais gimda uzspazmuoja ir gaunasi netikslinga nuotrauka uztai ir siulo miego busenoj.

man ir taip aiskino kad geriau daryti GN su narkoze nes jei skausmas didelis kad nealpciau ir nespazmuotu ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 15 rugpjūčio 2011 - 19:54
Sveikos merginos, dariau GN be jokių narkozių. Man asmeniškai labai nemaloni procedūra. Tačiau skausmas pakenčiamas. Mano išvada liūdna- užsikimšę kiaušintakiai prie pat gimdos kampų cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 02, 19:17)
Sveikos  merginos, dariau GN be jokių narkozių. Man asmeniškai  labai nemaloni procedūra. Tačiau skausmas pakenčiamas. Mano išvada liūdna- užsikimšę kiaušintakiai prie pat gimdos kampų cray.gif

mergyt as visdelto dar daryciaus LP juk kiek buna kad po GN kiausintakiai uzsikimse o kai padaro LP pasirodo kad viskas gerai . tad gal dar nereikia nusiminti 4u.gif as bent pati taip elgciausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 02 kovo 2012 - 19:33