Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(*muduabudu* @ 2011 01 26, 10:54)
as kalbu asmeniskai mano atveju,

kaip ir sakiau kiekvienai individualiai...vienoms dar atidalina kitoms jau nebe...tiesiog nera galimybiu arba tiesiog nerizikuoja pacientes sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 26, 11:03)
kaip ir sakiau kiekvienai individualiai...vienoms dar atidalina kitoms jau nebe...tiesiog nera galimybiu arba tiesiog nerizikuoja pacientes sveikata 4u.gif

Nu Tv. sake tokiu kaip mano atveju tik vienetai, Lt niekas nesispecializuoja ir nezigilina, nes neapsimoka doh.gif siule vaziuoti i Vokietija arba UK. Ten rekonstruoja. Kainuotu apie 30 000 Lituku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2011 01 26, 11:06)
Nu Tv. sake tokiu kaip mano atveju tik vienetai, Lt niekas nesispecializuoja ir nezigilina, nes neapsimoka  doh.gif  siule vaziuoti i Vokietija arba UK. Ten rekonstruoja. Kainuotu apie 30 000 Lituku  doh.gif 

blink.gif blink.gif oho doh.gif deja E.T as nepasitikiu aciu D pas ja nebesilankau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2011 01 26, 10:54)
Taip praeinamumo, as kalbu asmeniskai mano atveju, nepratekamumas kiausintakiu pacioj pradzio, kur skersmuo apie 2 mm.   unsure.gif

Skaiciau, jog tavo atvejuose per neshtuma pleciantis gimdai jie prasiplecia ir prasivalo ir pasidaro pratekami. Cia kai IVF padaro o paskui naturaliai kiti vaikai atsiranda. Ne viena atveji toki skaiciau.
Atsakyti
Sveikutes,na isiterpsiu ir as i jusu pokalbius...Pas mane irgi abu kiausintakiai nepraeinami,tai nutariau po 2 IVF ir 1 karto su snaigutem,pabandyti juos pravalyti ax.gif . Ilgai ieskojau klinikos kur tokia operacija atliekama,nes visi nevaisingumo specai tik atkalbinejo.. Aisku jiems juk pelnas nuplaukia doh.gif .Gyvenu cia Vokietijoje todel ta operacija man nemokama,todel ir nusprendziau tai isbandyti.Vasario 10d. vaziuoju pokalbiui -paziuresiu ka daktaras pasakys. Truputi nerimauju del tos operacijos,nes vis delto trunka 5-6 val...Bet kazka daryti reikia,nes jauciu,kad del tokiu kiausintakiu ir to saktosalpingso isodinti embrionai taip ir neprikimba schmoll.gif Bet viltis mirsta paskutine!!! Dar ranku nenuleidau!
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2011 01 26, 18:45)
kiausintakiu ir to saktosalpingso isodinti embrionai taip ir neprikimba  schmoll.gif 

taip, pries priimant man sprendima ta pati sake trys medikai, mat tas skystis yra uzdegiminis, o ir atsinaujinantis, kad ir ji pravalius...
linkiu, kad priimtumet kartu optimalu sprendima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 26, 19:38)
taip, pries priimant man sprendima ta pati sake trys medikai, mat tas skystis yra uzdegiminis, o ir atsinaujinantis, kad ir ji pravalius...
linkiu, kad priimtumet kartu optimalu sprendima  4u.gif

atsinaujina jis kai nepraeinami kiausintakiai?
Atsakyti
as irgi noriu isiterpti. pries metus dariausi LP pas TV. tai ji man nieko napadare prapjove ir uzsiuvo. diagnoze - begale saaugu( trukusio negimdinio nest padarinys ) ,kurios sulipe su zarnom ,su pilvapleve,nugaros siena.zodziu viskas vienam gabale. TV pasiule tik IVF ,kurio deja mes neikandam. taigi negaledama patiketi TV zodziais ( girdejau is mergaiciu kad po TV darytu LP ,merginos kreipiasi pas kitus spec ir pastoja viska sutvarkius) vakar kreipemes i vaisingumo spec VERBICKIENE,kuri pamaciusi visus israsus pasake kad niekas manes neapsiims operuoti,nes tai be galo sunki ir per daug pavojinga operacija. ji net neapsieme rasyti siuntimo kitai LP. taigi ji tik patvirtino kad jokiu sansu neturime naturaliai ,tik IVF cray.gif cray.gif cray.gif
tai net nezinau ar reikia ar reikia 3 nuomones
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 26, 22:08)
as irgi noriu isiterpti. pries metus dariausi LP pas TV. tai ji man nieko napadare prapjove ir uzsiuvo. diagnoze - begale saaugu( trukusio negimdinio nest padarinys ) ,kurios sulipe su zarnom ,su pilvapleve,nugaros siena.zodziu viskas vienam gabale. TV pasiule tik IVF ,kurio deja mes neikandam. taigi negaledama patiketi TV zodziais ( girdejau is mergaiciu kad po TV  darytu LP ,merginos kreipiasi pas kitus spec ir pastoja viska sutvarkius)  vakar kreipemes i vaisingumo spec VERBICKIENE,kuri pamaciusi visus israsus pasake kad niekas manes neapsiims operuoti,nes tai be galo sunki ir per daug pavojinga  operacija. ji net neapsieme rasyti siuntimo kitai LP.  taigi ji tik patvirtino kad jokiu sansu neturime naturaliai ,tik IVF  cray.gif  cray.gif  cray.gif
tai net nezinau ar reikia ar reikia 3 nuomones

verbickienė yra ne chirurgė, tu atvažiuok į Vilnių ir nueik pas Mečėjų, jis dierba ir privačiai klinikoje "Neliga", pabandyk - super švelnus ir geras chirurgas ginekologas 4u.gif Yra ir kiti Vilniuje, jei ką į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 27 sausio 2011 - 08:55
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 26, 21:25)
atsinaujina jis kai nepraeinami kiausintakiai?

as taip supratau, kad jei ir isvercia kiausintakius ir juos ten rekonstruoja, isvalo ta hidrosalpingsa, tai po kiek laiko jis vel atsinaujina. as ne medike, negaliu pasakyti kokios bukles kiausintakiams esant jis gali atsinaujinti-matyt tai labai individualu kiekvienoje situacijoje. mano atveju viskas buvo viename gumule.

angel08, jei manai, kad viduje jausiesi tvirciau ir uztikrinciau suzinojusi trecia nuomone, tai zinoma jos ieskok, juk tai yra labai svarbus zingsnis...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 27, 11:01)
as taip supratau, kad jei ir isvercia kiausintakius ir juos ten rekonstruoja, isvalo ta hidrosalpingsa, tai po kiek laiko jis vel atsinaujina. as ne medike, negaliu pasakyti kokios bukles kiausintakiams esant jis gali atsinaujinti-matyt tai labai individualu kiekvienoje situacijoje. mano atveju viskas buvo viename gumule.

angel08, jei manai, kad viduje jausiesi tvirciau ir uztikrinciau suzinojusi trecia nuomone, tai zinoma jos ieskok, juk tai yra labai svarbus zingsnis...

as tikriausiai net po simtosios tokios nuomones nepatikesiu kad negaliu pastoti....bet manau kad gal butu protinga isgirsti pacio chirurgo nuomone,ir jei ir jis nesutiks operuoti tai tada bus aisku
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 27, 10:04)
as tikriausiai net po simtosios tokios nuomones nepatikesiu kad negaliu pastoti....bet manau kad gal butu protinga isgirsti pacio chirurgo nuomone,ir jei ir jis nesutiks operuoti tai tada bus aisku

geriau žiauri žinia nei nežinia, patikėk 4u.gif
Atsakyti