Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(RositaK @ 2011 01 24, 15:55)
po verdikto padare antra PL kurios metu atjunge kiausintakius su gimda...

tai pirma buvo diagnostine, kurios metu nieko nepadare, ir tik paskui dare dar viena ir pashalino saaugas kuriomis buvo kiausintakiai priauge prie gimdos? supratau teisingai?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 16:14)
tai pirma buvo diagnostine, kurios metu nieko nepadare, ir tik paskui dare dar viena ir pashalino saaugas kuriomis buvo kiausintakiai priauge prie gimdos? supratau teisingai?

Man taip pat dare diagnostine,bet jos metu ne tik prapjove ir uzsiuvo biggrin.gif O viska ir bande sutvarkyt ka ne taip radao 4u.gif Manau ir Rositai taip pat,tik kiek supratau per sekancia op. ji turejo omeny kad pasalino kiausintakius,juos "atjungiant" nuo gimdos..matyt jie tik trugde o nebepadejo,tolimesniems jos planams g.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 24, 16:14)

na, ne visai taip. pirmos LP metu rado saaugas, hidrosalpingsus abejuose kiausintakiuose ir juos nefunkcionalius, mioma, endometrioze...viska patvarke, isskyrus kiausintakius-jie kaip gumulai (turiu fotkes), todel net neverti buvo rekonstruoti, o kadangi apie ju tokia bukle net nenumanem, tai ir popieriu ju salinti pries LP nebuvau pasirasiusi, tai negalejo ju salinti...kitos LP metu vel rado saaugas (nors po 3men buvo daryta antroji LP ir gerti enzymai) ir atkirpo juos nuo gimdos.
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2011 01 24, 16:29)
matyt jie tik trugde o nebepadejo,tolimesniems jos planams g.gif

na, taip, nes mums bet kokiu atveju reikejo IVF(juos dare pries pirma LP buvom tris) del vyriskos diagnozes. Radus hidrosalpingsus neverta buvo palikti kiausintakiu, nes hidrosalpingsas atsinaujina ir IVF metu isplauna embrionus...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 24, 17:26)
na, taip, nes mums bet kokiu atveju reikejo IVF(juos dare pries pirma LP buvom tris) del vyriskos diagnozes. Radus hidrosalpingsus neverta buvo palikti kiausintakiu, nes hidrosalpingsas atsinaujina ir IVF metu isplauna embrionus...

o po antros LP dar daret ka nors, ar vis dar kaupiates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 24, 18:01)
o po antros LP dar daret ka nors, ar vis dar kaupiates?  ax.gif

2010.02. darem 2LP, o kova-balandi bandem ketvirta IVF-deja, dvi balstocistos nepasiliko verysad.gif
dabar kaupiames penktam, ir tikrai paskutiniam
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 24, 18:10)
2010.02. darem 2LP, o kova-balandi bandem ketvirta IVF-deja, dvi balstocistos nepasiliko  verysad.gif

stiprybes tau 4u.gif ir kad tas paskutinis butu sekmingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 24, 18:10)
2010.02. darem 2LP, o kova-balandi bandem ketvirta IVF-deja, dvi balstocistos nepasiliko  verysad.gif

blink.gif blink.gif unsure.gif oj kad tik jums pasisektu...laukau kumstelius cool.gif 4u.gif

mano atveju jei pasakytu kad reikalinga tik IVF jokios IUI nepades beliktu tik isivaikinimas verysad.gif
Atsakyti
Atijola, lauraz5, 4u.gif 4u.gif
bus kaip bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 sausio 2011 - 20:03
liullie
taip po LP. Ne Lietuvoj to netvarko.
Atsakyti
QUOTE(*muduabudu* @ 2011 01 24, 21:38)
liullie
taip po LP. Ne Lietuvoj to netvarko.

Praeinamumo netvarko? as teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 25, 00:26)

siaip pas mane buvo endometriozines saaugos tai man asmeniskai jas atidalino...dar labai priklauso kaip jos ten issidesciusios....bet siaip atidalina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2011 01 25, 00:26)

Taip praeinamumo, as kalbu asmeniskai mano atveju, nepratekamumas kiausintakiu pacioj pradzio, kur skersmuo apie 2 mm. unsure.gif
Atsakyti