Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių Nepraeinamumas

QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 15, 15:35)
ir as lankiausi pas E.T bet kai pajutau jos saltuma man fantazija atsoko...nebesilankau....kazkaip mes esam tokia moteru dalis, kurios esam begalo jautrios....mums reikia siltumo ir supratimo,o ne salto atzagarumo, kurio sulaukiau is E.T.....
taigi neliudek ir kaip tu sakai jau turit maza stebukliuke, kuri sviesina jums gyvenima....o vat musu situacija tokia kad rastos endometriozines saaugos ir jau balandi bus metai kai daryta LP....db geriu KT ir tikiuosi stebuklo kad mums pavyks natur o gal bandysim dar koki IUI....bet deja ant IVF nebus pinigeliu...taigi tikiuosi stebuklo....o jei ne liks deja tik atiduoti meile vaikeliui is vaiku namuku....
taigi dziaukis maziuke savo ir dekok D kad bent ja turi 4u.gif  ax.gif
bet linkiu stiprybes ir sekme 4u.gif

oi kaip uzjauciu jus,bet linkiu stiprybes ir tikejimo ,kad stebuklas tikrai ivyks wub.gif labai nuosirdziai to linkiu....
Papildyta:
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 15, 16:34)
Baik tu nekreipk tuomet demesio i jos tokias kalbas. As tau galiu papasakoti savo drauges atveji, gaila, kad ji cia nebebendrauja tai tau ji pati parasyti, ta pati gyd. dare jai laparaskopija ir paske atidalinti saaugu nebeimanoma, zodziu prapjove pasiziurejo ir uzsiuvo atgal. Taigi mano drauge krepesi pas labai gera laparaskopija spec. Simaviciu (cia Siauliai),  ir jis ja operavo iskart uz menesio, taigi rezultatas saaugos visos atidalintos ir viskas super sutvarkytas  thumbup.gif  taigi mergyt, tu neliudek, susirask gera spec. ir gulkis vel ant stalo be jokiu baimiu, pamatysi kaip viska sutvarkys ir supuosi leliuka  wub.gif

nu negaliu patiketi kad yra tokiu " mediku " doh.gif tai naciort jos bando operuoti bet nieko nepadaro, kiek nervu ,isgyvenimu ir asaru man kainavo.....
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 01 15, 18:07)
galiu pasiulyti gera gydytoja,as operavausi pas vanaga Kaune krikscioniskoje ligonineje,nuostabus gydytojas ,supes paslaugus personalas visa ligonine dvelkia ramybe ir rupesciu.Rekomenduociau ten

aciu mergyt,uz rekomendacija ,man suzibo viltis wub.gif tik nezinau kaip reiks vyra itikinti kad leistu vel gulti ant oper stalo. jis po TVAR zodziu buvo pakraupes,sake geriau turesim viena dukryte ir gyva zmona wub.gif
nu ziuresim ka sakys VERBICKIENE,ar man is karto registruotis pas VANAGA?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 15, 23:19)
aciu mergyt,uz rekomendacija ,man suzibo viltis wub.gif  tik nezinau kaip reiks vyra itikinti kad leistu vel gulti ant oper stalo. jis po TVAR  zodziu buvo pakraupes,sake geriau turesim viena dukryte ir gyva zmona wub.gif
nu ziuresim ka sakys VERBICKIENE,ar man is karto  registruotis pas VANAGA?

Aš dar norėčiau Tau pasiūlyti nuostabią gydytoją D. Vildaitę, jei nuspręsi kartoti LP. Ji medicinos mokslų daktarė, taigi savo darbą labai išmano. O ir žmogus iš didžiosios raidės, tiesiog thumbup.gif .
Tik nežinau iš kur tu esi. O ši gyd. dirba Vilniaus greitosios pagalbos ligoninėje. Kai nebetikėjau jokiais stebuklais, po jos darytos LP kitą ciklą pavyko pastoti natūraliai. Tai buvo 2010 m. 2002 m. taip pat apturėjau šį malonumą, tik, nežiūrint į tai, kad buvau kokiais septyniais metais jaunesnė, rezultato nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 15 sausio 2011 - 23:36
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 16, 01:31)
Aš dar norėčiau Tau pasiūlyti nuostabią gydytoją D. Vildaitę, jei nuspręsi kartoti LP. Ji medicinos mokslų daktarė, taigi savo darbą labai išmano. O ir žmogus iš didžiosios raidės, tiesiog  thumbup.gif .

aciu, ziuresiu ka pasakys Vanagas ir Verbickiene vaisingumo spec. bet nezinau ar rasiu ryzto rizikuoti vel....gal kvailai skamba is salies,nes visos apie lp kalba kad tai nieko ypatingo ir visai nesudetinga op , bet as jau SIAUBINGAI bijau fear.gif
jei netureciau dukrytes ,tai aisku kad rizikuociau vardant to laukiamo stebuklo, bet dabar vien del jos,mano brangenybes, labai bijau ..... neapleidzia mintis kad rizika gali buti pagrista...
Papildyta:
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 16, 01:31)
Aš dar norėčiau Tau pasiūlyti nuostabią gydytoją D. Vildaitę, jei nuspręsi kartoti LP. Ji medicinos mokslų daktarė, taigi savo darbą labai išmano. O ir žmogus iš didžiosios raidės, tiesiog  thumbup.gif .
Tik nežinau iš kur tu esi. O ši gyd. dirba Vilniaus greitosios pagalbos ligoninėje. Kai nebetikėjau jokiais stebuklais, po jos darytos LP kitą ciklą pavyko pastoti natūraliai. Tai buvo 2010 m. 2002 m. taip pat apturėjau šį malonumą, tik, nežiūrint į tai, kad buvau kokiais septyniais metais jaunesnė, rezultato nebuvo.

as esu is alytaus,ir mums aisku arciau vazineti i konsultacijas yra kaunas.
labai dziaugiuosi ,kad jums pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 15, 23:41)
as esu is alytaus,ir mums aisku arciau vazineti i konsultacijas yra kaunas.
labai dziaugiuosi ,kad jums pavyko  wub.gif

Pavyko tuomet, tik savo miestelio gydytojų dėka 22-ą savaitę praradau savo dukrytę, todėl ir jus noriu paraginti, važiuokite į Vilnių ar Kauną, bet tik ne pas savo gyd. lankykitės.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 16, 01:47)
Pavyko tuomet, tik savo miestelio gydytojų dėka 22-ą savaitę praradau savo dukrytę, todėl ir jus noriu paraginti, važiuokite į Vilnių ar Kauną, bet tik ne pas savo gyd. lankykitės.

oi,uzjauciu del netekties verysad.gif labai laukiu konsultaciju ir nuo to ka pasakys spec ,priklausys mano apsisprendimas, tik reiks gerokai su vyru "padirbeti" siuo klausimu,nes jis net kalbeti nenori su manim kai pasau kad reiketu pakartoti lp
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 15, 23:57)
oi,uzjauciu del netekties verysad.gif  labai laukiu konsultaciju ir nuo to ka pasakys spec ,priklausys mano apsisprendimas, tik reiks gerokai su vyru "padirbeti" siuo klausimu,nes jis net kalbeti nenori su manim kai pasau kad reiketu pakartoti lp

Kad ir koks bebūtų jūsų apsisprendimas, linkiu kuo geriausios kloties 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 16, 02:02)
Kad ir koks bebūtų jūsų apsisprendimas, linkiu kuo geriausios kloties 4u.gif .

aciu wub.gif jums taip pat dideliausios sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, mergaites! 4u.gif
gal galite man suteikti informacija, kaip yra nustatoma kiausintakiu nepraeinamumas? kokius reik tyrimus pasidaryt, kad tai butu diagnozuota? ar paprasta gine echoskopijos metu gali tai matyti? ir ar nustacius kiausintakiu nepraeinamuma vienintele iseitis yra laporoskopija?

man yra nustatyta pks- echoskopu ir hormonu tyrimai LH/FSH santykis tai patvirtino. plius padidejes TES. antri metai nesulaukiam stebuklo.. unsure.gif verysad.gif pavasari trauksim pas Klima...

dekui uz atsakymus rolleyes.gif
Atsakyti
Liudna, kazkaip pasidare, paskaicius, jusu mergytes parasimus verysad.gif Nes ir man yra voratinklines saaugos. dare LP tai kairi kiausintaki nupjove, desini pravale ir patrumpino (isvere i kita puse) nes labai vingiuotas ir platus buvo. Kazi ar kam su musu simtomais pavyko pastot aplamai su IUI ar IVF????
Nes as pasidariau IUI dabar laukiu mmm ir darysiu IVF (kai sutaupysiu pinigeliu). O IVF tai manu Latvijojoi normali kaina, kaip viena mergina rase. tai jai kainavo 6000 su viskuo: viesbutis, vaistai, iskyrus benzinas.

O praeinamuma pamato is padarytos nuotraukos, ir LP budu mirksiukas.gif
echoskopu, tai man itare, kad uzsikise mirksiukas.gif Kiek as zinau, tai vienintelis budas pravalyti kaiusintakius yra LP
Atsakyti
QUOTE(Sandreja @ 2011 01 16, 18:05)
labas, mergaites! 4u.gif 
gal galite man suteikti informacija, kaip yra nustatoma kiausintakiu nepraeinamumas? kokius reik tyrimus pasidaryt, kad tai butu diagnozuota? ar paprasta gine echoskopijos metu gali tai matyti? ir ar nustacius kiausintakiu nepraeinamuma vienintele iseitis yra laporoskopija?

man yra nustatyta pks- echoskopu ir hormonu tyrimai LH/FSH santykis tai patvirtino. plius padidejes TES. antri metai nesulaukiam stebuklo.. unsure.gif  verysad.gif  pavasari trauksim pas Klima...

dekui uz atsakymus rolleyes.gif

Kiaušintakių nepraeinamumas nustatomas darant GN ir/arba LP
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2011 01 16, 21:12)
Kiaušintakių nepraeinamumas nustatomas darant GN ir/arba LP

o kas tas GN? wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandreja @ 2011 01 16, 23:27)
o kas tas GN?  wub.gif  blush2.gif

gn yr gimdos nuotrauka,leidzia kontrasta ir stebi ar jis prateka ten kur reikia
Atsakyti