QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 15, 15:35)
ir as lankiausi pas E.T bet kai pajutau jos saltuma man fantazija atsoko...nebesilankau....kazkaip mes esam tokia moteru dalis, kurios esam begalo jautrios....mums reikia siltumo ir supratimo,o ne salto atzagarumo, kurio sulaukiau is E.T.....
taigi neliudek ir kaip tu sakai jau turit maza stebukliuke, kuri sviesina jums gyvenima....o vat musu situacija tokia kad rastos endometriozines saaugos ir jau balandi bus metai kai daryta LP....db geriu KT ir tikiuosi stebuklo kad mums pavyks natur o gal bandysim dar koki IUI....bet deja ant IVF nebus pinigeliu...taigi tikiuosi stebuklo....o jei ne liks deja tik atiduoti meile vaikeliui is vaiku namuku....
taigi dziaukis maziuke savo ir dekok D kad bent ja turi
bet linkiu stiprybes ir sekme
taigi neliudek ir kaip tu sakai jau turit maza stebukliuke, kuri sviesina jums gyvenima....o vat musu situacija tokia kad rastos endometriozines saaugos ir jau balandi bus metai kai daryta LP....db geriu KT ir tikiuosi stebuklo kad mums pavyks natur o gal bandysim dar koki IUI....bet deja ant IVF nebus pinigeliu...taigi tikiuosi stebuklo....o jei ne liks deja tik atiduoti meile vaikeliui is vaiku namuku....
taigi dziaukis maziuke savo ir dekok D kad bent ja turi
bet linkiu stiprybes ir sekme
oi kaip uzjauciu jus,bet linkiu stiprybes ir tikejimo ,kad stebuklas tikrai ivyks labai nuosirdziai to linkiu....
Papildyta:
QUOTE(Svajone123 @ 2011 01 15, 16:34)
Baik tu nekreipk tuomet demesio i jos tokias kalbas. As tau galiu papasakoti savo drauges atveji, gaila, kad ji cia nebebendrauja tai tau ji pati parasyti, ta pati gyd. dare jai laparaskopija ir paske atidalinti saaugu nebeimanoma, zodziu prapjove pasiziurejo ir uzsiuvo atgal. Taigi mano drauge krepesi pas labai gera laparaskopija spec. Simaviciu (cia Siauliai), ir jis ja operavo iskart uz menesio, taigi rezultatas saaugos visos atidalintos ir viskas super sutvarkytas taigi mergyt, tu neliudek, susirask gera spec. ir gulkis vel ant stalo be jokiu baimiu, pamatysi kaip viska sutvarkys ir supuosi leliuka
nu negaliu patiketi kad yra tokiu " mediku " tai naciort jos bando operuoti bet nieko nepadaro, kiek nervu ,isgyvenimu ir asaru man kainavo.....
Papildyta:
QUOTE(dulsyte @ 2011 01 15, 18:07)
galiu pasiulyti gera gydytoja,as operavausi pas vanaga Kaune krikscioniskoje ligonineje,nuostabus gydytojas ,supes paslaugus personalas visa ligonine dvelkia ramybe ir rupesciu.Rekomenduociau ten
aciu mergyt,uz rekomendacija ,man suzibo viltis tik nezinau kaip reiks vyra itikinti kad leistu vel gulti ant oper stalo. jis po TVAR zodziu buvo pakraupes,sake geriau turesim viena dukryte ir gyva zmona
nu ziuresim ka sakys VERBICKIENE,ar man is karto registruotis pas VANAGA?