Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 14:11)
Isplaut tai as isploviau, bet reiketu kazkaip geriau juos isdezinfekuot, butent purkstuka g.gif 

spiritu prapurkšk smile.gif Paskui dar gali distiliuotu vandeniu smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 14:11)
klausiau Monikos del savo taros, ji neatmete sios minties:)

jei tik sutiktų žaist su mumis biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 22, 14:14)
kiek as macius, visi mango sviestai parduodami rafinuoti (atitinkamai be spalvos ir kvapo).

na ne, Kvapų namuose toks žalsvas ir lyg su grūdeliais, kurie susproginėja ant odos. Bet kvapas aliejiškas, nors gaivus sakyčiau. Kadangi mango sviestas spaudžiamas iš tų sėklų, o ne iš žievelės ar minkštimo, tai atitinkamai aliejus ir mangui būdingo kvapo neturi 4u.gif
Atsakyti
pasipasakosiu apie purskala plaukams, kuri cia visiems jau apskelbiau biggrin.gif kai purskiau rozmarinu hid + pantenoli, buvo super. Kai dar papildomai ipyliau fitokeratinu, tai nelabai patiko: siurkstina plauka, o dar pabandziau ant veido uzsipurkst, tai liko tokie "prikepe" blizgus lasiukai blink.gif

p.s. jauciu, kaip jus, senbuves, nervina naujokiu visi tie "ach", oi", kaip fainai, pasidariau kremcika" biggrin.gif bet kaip man nuotaika pakilo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 22 vasario 2010 - 14:28
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 14:21)
man ta meta buvo tai ka turejau, negalvojau apie ju rysi/nerysi  biggrin.gif

aš visai ne apie tai mirksiukas.gif Kažkada senais laikais turėjau dušo želę su mėtom, šaldančią, tai net vasarą man ji buvo per šalta, nors šalčmirė ir nesu... Paskui iš Nimfali pirkau mėtinį aliejuką Feniqua, tai labai jau jis vangiai naudojamas dėl tų pačių priežasčių doh.gif Dėl to ir paklausiau tavęs - negali žinot, gal tau fainas labai tas vėsinimo pojūtis ir visai nesupranti net, ko prisikabinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 14:31)
aš visai ne apie tai  mirksiukas.gif  Kažkada senais laikais turėjau dušo želę su mėtom, šaldančią, tai net vasarą man ji buvo per šalta, nors šalčmirė ir nesu... Paskui iš Nimfali pirkau mėtinį aliejuką Feniqua, tai labai jau jis vangiai naudojamas dėl tų pačių priežasčių  doh.gif Dėl to ir paklausiau tavęs - negali žinot, gal tau fainas labai tas vėsinimo pojūtis ir visai nesupranti net, ko prisikabinau  biggrin.gif

tai sakau, pasikartosiu- dejau meta, nes tik ja turiu, visai negalvojau kad ji turi saldanti poveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
As greipfrutu seklu ekstrakta ilgai geriau, nes buvau skaicius, kad padeda sviesint melazma (pigmentines demeles ant veido). Ojei po kiek daug geriau! Po daug lasu ir po daug kartu i diena.. Dar skaiciau, kad tipo reikia ne i sultis, o butent i gryna vandeni. Tai fui kokia kartybe, nes as daaaug lasu lasindavau. Zodziu, kankinaus neraliai biggrin.gif Reik ant tuscio skrandzio dar, tai kartais vos ne supykindavo. Nu, galvojau, jei nepades demems pasviesint, tai bent visoki bruda organizme uzmus smile.gif
Ai, nezinau.. nesu tikrai nei kad pasviesino (jos ir taip ziema nusviesejo savaime, man atrodo), nei, kad grybeli visoki organizme uzmuse g.gif (kaip suprantu, pienlige turejo nekibti ji geriant? ar as ne taip suprantu? o as vistiek turejau tokiu bedu).

QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 13:21)
na ne, Kvapų namuose toks žalsvas ir lyg su grūdeliais, kurie susproginėja ant odos. Bet kvapas aliejiškas, nors gaivus sakyčiau. Kadangi mango sviestas spaudžiamas iš tų sėklų, o ne iš žievelės ar minkštimo, tai atitinkamai aliejus ir mangui būdingo kvapo neturi  4u.gif

idomu bigsmile.gif o jie taip ir teigia? kad jis nerafinuotas?
idomu, kodel as tada uk niekur pirkt nerafinuoto mango sviesto neradau g.gif visoms parduotuvems rasiau, tai jos atsiusdavo atsakymus, kad rafinuoti.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 13:24)
p.s. jauciu, kaip jus, senbuves, nervina naujokiu visi tie "ach", oi", kaip fainai, pasidariau kremcika"  biggrin.gif  bet kaip man nuotaika pakilo  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 15:16)
Chippie aiškiai pasake, kad ne, negalima  schmoll.gif Aš irgi jo negėriau, tik lašelį nulaižiau nusprūdusį, kai lašinau į kremą  4u.gif
jeigu jau taip, tai nepasidaryk dar blogiau sau wink.gif Jei ištepsi galvos odą ir dar paklius ant plaukų, tai taip puikiai tau kvapas išsilaikys ir aplinkinius džiugins, kad smarkia pasigailėsi....

užsiminei kažkada, kad šlaunis vynioji, tai įpilk šito hidrolato į tą masę - kojos tau padėkos ir geras daiktas bus panaudotas pagal paskirtį  cool.gif

o kur gauto tu seklyciu ekstrakto, kuri butu galima gerti, kaip ta is vaistines??
del slaunu vyniojimo, cia gal i metus 1 karta man toks upas uzeina, tad variantas atkrenta su slaunimis, o plaukams niekaip sis hidrolatas?
del greipfruktu plaukams ir galvos odai, labai noreciau pameginti, nes dievinu jo kvapa:) bet kur gauti maza kieki pameginimui, as jau bijau su ta galvos oda ekperimentuoti sad.gif

Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 15:21)

Nidulia, baik tu, koki veida  lotuliukas.gif kojoms, tiksliau pedoms cia grozio "eliksyras"  biggrin.gif  ir tai bijau kad nenukristu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos is kreslo neisgriuvau bezvengdama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 15:21)
pirma norejau isbandyt su tuo, ka turiu, net tamanu buvo gaila, nors ju dabar niekur nenaudoju...

saunuole, kad pradedi. O pradet reikia nuo paprastu receptu ir alieju kuriu negaila.
nepamirsk papasakoti koks poveikis ir kiek laiko atlaikys tavo kremukas. Ir kaip ten su tuos "saldanciu" poveikiu mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 15:21)
spiritu prapurkšk smile.gif Paskui dar gali distiliuotu vandeniu smile.gif
jei tik sutiktų žaist su mumis biggrin.gif
na ne, Kvapų namuose toks žalsvas ir lyg su grūdeliais, kurie susproginėja ant odos. Bet kvapas aliejiškas, nors gaivus sakyčiau. Kadangi mango sviestas spaudžiamas iš tų sėklų, o ne iš žievelės ar minkštimo, tai atitinkamai aliejus ir mangui būdingo kvapo neturi  4u.gif

jo reikes dar distiliuoti vandeniu perplauti.
O maniskis mango sviestas matyt rafinuotas buvo g.gif nes buvo baltas ir bekvapis. Zodziu nieko gero, daugiau nepirksiu sito sveisto.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 15:24)

p.s. jauciu, kaip jus, senbuves, nervina naujokiu visi tie "ach", oi", kaip fainai, pasidariau kremcika"  biggrin.gif  bet kaip man nuotaika pakilo  blush2.gif

visos kartu su tavim dziaugiasi thumbup.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 22, 15:36)
As greipfrutu seklu ekstrakta ilgai geriau,

nu va doh.gif as apie ji vakar tiek prisiklausiau, atrode vos ne issigelbejimas nuo visu moterisku problemu...
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 13:00)
kol nepamirsau tau dalinuosi info.

ziurejau  vakar tokia laida per fr tv. Greipfruktu seklu ekstraktas tinka kovojancioms su pleiskanomis, sudirgusia galvos oda. Patare kelis laselius imasazuoti galvos oda pries plaunant sampunu.
Taip pat gerai ji kartais pavartoti, jei yra "grybeliniu" problemeliu. 5-10 laseliu  stiklinei vandens.

Esu gėrusi ir aš Citrosept'ą anskčiau, nežinau ar susiję, bet nesirgau tą žiemą peršalimo ligom (nors ir šiaip retai sergu).
Prieš metus čia forume perskaičiau, kad jie į citroseptą deda ir parabenų, mažom dozėm, ko nenurodo sudėty, tai kažkaip nebesinori gerti.
Reikės paklausti KN, ar jų turimą GSE galima vartoti į vidų, nes tinklapy nieko nerašo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 14:10)
mergaites, o dumbliu hidrolatas ko gero  butu labai naudingas plaukams ir galvos odai? patarkite prasau, nes supratau, kad ant veido purksti negalesiu  blush2.gif  kiek visko turiu ir kiek visko uosciau pas kitus, pirma karta gyvenime kazkas nepatiko taip, kad net prisiversti  negaliu  verysad.gif

O tu jį purškei nors kartą ant veido? Tas kvapas visai greitai nusigaruoja, galima dar greičiau užmušt iškart kokiu skaniai kvepiančiu aliejuku išsitepus. Man rodos, su plaukais tas kvapas ilgai laikytųsi ir persekiotų ne tik tave, bet ir aplinkinius, ypač jei plaukai sudrėktų.
Nepaisant jo kvapo, dumblių hidrolato poveikis nuostabus wub.gif Pirmą kartą pajutau tokį realų hidrolato poveikį, ankstesnį tik arba skaniai kvepėdavo arba netraukdavo odos.

ievvva, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Atejau pasigirt biggrin.gif
nusipirkau ir as isgirtuosius Weledos rozmarinu vandeni ir druskine dantu pasta smile.gif jau laukiu kada kasos prades zaibiskai augti biggrin.gif o nuo jo labiau auga nauji plaukuciai ar ir esami pastebimai greiciau auga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 15:03)
kad labai vartotojiška išmest gerą daiktą ir vėl pirkti naują. Stengiuosi panaudoti savoms reikmėms, mąstau, gal kada ir Monica sutiktų į tokį hidrolato įpilti, nes jis vistiek toks pat geras kaip ir pirktas naujas smile.gif

Va va, as ir taip maniau, ir namie maziau buteliuku ir ekologiskiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 02 22, 15:22)
Atejau pasigirt biggrin.gif
nusipirkau ir as isgirtuosius Weledos rozmarinu vandeni ir druskine dantu pasta smile.gif jau laukiu kada kasos prades zaibiskai augti biggrin.gif o nuo jo labiau auga nauji plaukuciai ar ir esami pastebimai greiciau auga? 4u.gif

super 4u.gif man asmeniskai tik nauju pilna, "seni" neauga greiciau verysad.gif 4u.gif
Atsakyti