Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

nai nai pasidariau rieeebu riebuuu kremuka bis.gif biggrin.gif dejau apie 2-3 gramus biciu vasko, ir alieju apie 20 gr (ricinos, tamanu, ir laaaseli kokosu, buvo like), mano "hidrolatas" buvo ramuneliu arbata biggrin.gif pyliau is akies apie 15 ml ir pabaigoj ilasinau metos EA (padauginau blush2.gif )blush2.gif vienu zodziu esu bais patenkinta, nes viskas issimaise puikiai, gavosi tokia konsistencija tarp greitines ir grietineles, spalva gelsva. Tiesa, dar neaisku, kas bus kai pastoves hihihi.gif
bet siaip taip, aciu, aciu, kam tos geles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 22 vasario 2010 - 13:34
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 14:07)
as turiu5 pastas, o sia Levare mint nupirkau MB.es kitos jam mat neskanios:) Lavera mint skonis panasus i tu bloguju colgate:) metinis, bet tusi ciut ciut kazkokio surumo, zinoma to surumo ner ko lyginti su welwdos druskine pasta:)

Stai tokia?: user posted image

Bet ziuriu jinai su fluoridu, ar nera blogai ? g.gif

Beja merginos, kur jus dedat tuscius buteliukus nuo hidrolatu? Ismetat ar kur panaudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 14:32)
bet kad labai jau jis kartus  schmoll.gif Bent tas, kuris kosmetikai biggrin.gif

nu jo, skonis tai nera pats skaniausias, bet tie kurie skirti kosmetikai netinka naudoti i vidu, cia reiketu atsargiai, nes gali daugiau bedos nei gerio atnesti.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 14:34)
nai nai pasidariau rieeebu riebuuu kremuka  bis.gif  biggrin.gif 
Tiesa, dar neaisku, kas bus kai pastoves  hihihi.gif

g.gif o nedejai jokio konservanto?

noriu paklaust merginu, kurios gamina pacios kremus ar jus dedat kokius konservantus? ar tik as viena tokia isprotejusi blush2.gif as ir stala ir indelius pirmiausia isdezinfekuoju su spiritu ir visuomet dedu greipfruktu seklu ekstrakta kaip konservata ir vit E, kad apsaugotu aliejus. Kremus laikau saldytuve.

kiek laiko issilaiko kremukas be konservantu??
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 13:50)

g.gif  o nedejai jokio konservanto?
noriu paklaust merginu, kurios gamina pacios kremus ar jus dedat kokius konservantus? ar tik as viena tokia isprotejusi blush2.gif  as ir stala ir indelius pirmiausia isdezinfekuoju su spiritu ir visuomet dedu greipfruktu seklu ekstrakta kaip konservata ir vit E, kad apsaugotu aliejus. Kremus laikau saldytuve.

kiek laiko issilaiko kremukas be konservantu??

na cia buvo pirmas mano gaminimas, be to, isejo apie 30 ml, nera labai didelis kiekis, kojoms sutepsiu per savaite tikrai, gal net greiciau. O konservanto reikia tik tada kai dedam vandens faze, kaip ir dabar dariau, bet sakau nedejau nes nedidelis kiekis, ir dvejojau ar is viso cia kas gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 13:34)
nai nai pasidariau rieeebu riebuuu kremuka  bis.gif  biggrin.gif

ir pabaigoj ilasinau metos EA (padauginau  blush2.gif )blush2.gif

šaunuolė biggrin.gif 4u.gif Man tai įdomus užmanymas tavo - riebus kremas + mėta, t.y. riebus ir šaldantis dar kai nėra šilta g.gif Kaip čia tu sumąstei? 4u.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 22, 13:34)
Beja merginos, kur jus dedat tuscius buteliukus nuo hidrolatu? Ismetat ar kur panaudojat? g.gif

kad labai vartotojiška išmest gerą daiktą ir vėl pirkti naują. Stengiuosi panaudoti savoms reikmėms, mąstau, gal kada ir Monica sutiktų į tokį hidrolato įpilti, nes jis vistiek toks pat geras kaip ir pirktas naujas smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 13:50)
noriu paklaust merginu, kurios gamina pacios kremus ar jus dedat kokius konservantus?

vitaminą E, GSE, naticidą. Pastarojo mačiau, kad ir Aroma-Zone atsirado bigsmile.gif O jau kaip skania jis kvepia, tik kad labai švelniai ir viso kremo tikrai neprikvėpins kaip tie ekstraktai ar EA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 14:32)
bet kad labai jau jis kartus  schmoll.gif Bent tas, kuris kosmetikai biggrin.gif

jo galima įsigyti ir Kvapų namuose, jos tikrai turi chemiškai nesugadinto  rolleyes.gif

o si irgi galima gerti?
jis ziauriai kartus ir joks vandens kiekis neisgelbes situacijos:) ilasintas i apelsinu arba greipfruktu sultis, jo kartumas stebuklingai prapuola:) patikrinta asmeniskai:) skanaus gerimo 4u.gif dabar pirksiu jusu pasiulyta, aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 22, 14:34)
nai nai pasidariau rieeebu riebuuu kremuka  bis.gif  biggrin.gif  dejau apie 2-3 gramus biciu vasko, ir alieju apie 20 gr (ricinos, tamanu, ir laaaseli kokosu, buvo like), mano "hidrolatas" buvo ramuneliu arbata  biggrin.gif pyliau is akies apie 15 ml  ir pabaigoj ilasinau metos EA (padauginau  blush2.gif )blush2.gif  vienu zodziu esu bais patenkinta, nes viskas issimaise puikiai, gavosi tokia konsistencija tarp greitines ir grietineles, spalva gelsva. Tiesa, dar neaisku, kas bus kai pastoves  hihihi.gif
bet siaip taip, aciu, aciu, kam tos geles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip as tau pavydziu ax.gif niu ne juodai, bet ir ne baltai pavydziu:) o kam si kremeli naudosi? veideliui ar plaukuciams?
mergaites, o dumbliu hidrolatas ko gero butu labai naudingas plaukams ir galvos odai? patarkite prasau, nes supratau, kad ant veido purksti negalesiu blush2.gif kiek visko turiu ir kiek visko uosciau pas kitus, pirma karta gyvenime kazkas nepatiko taip, kad net prisiversti negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 15:03)

kad labai vartotojiška išmest gerą daiktą ir vėl pirkti naują. Stengiuosi panaudoti savoms reikmėms,

vitaminą E, GSE, naticidą. Pastarojo mačiau, kad ir Aroma-Zone atsirado bigsmile.gif O jau kaip skania jis kvepia, tik kad labai švelniai ir viso kremo tikrai neprikvėpins kaip tie ekstraktai ar EA smile.gif

va ir as mastau kad reiketu man panaudoti indelius nuo Suki kremo ir toniko, geri daiktai, dar stikliniai indeliai. Isplaut tai as isploviau, bet reiketu kazkaip geriau juos isdezinfekuot, butent purkstuka g.gif

Pradziai apsiriboju GSE, bet jei naticidas skaniai kvepia wub.gif tai greitai teks vel uzsakyma daryti doh.gif as dar stebiuosi, kur mano pinigai dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 22, 14:34)
Stai tokia?: user posted image

Bet ziuriu jinai su fluoridu, ar nera blogai ?  g.gif 

taip, sita
as nemetu butelaiciu, sandeliuoju i dezute, ziurek ir prireikia kam nors:) pavyzdziui sumanau susimaisyti kelis hidrolatus pameginimui, tai ir issitraukiu bonkele tuscia is sandeliuko:)
Katuti, as irgi klausiau Monikos del savo taros, ji neatmete sios minties:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 vasario 2010 - 14:13
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 20, 23:54)
nu va, Daddygirl, istryne mano posta  biggrin.gif  nrs jau ir pati istryniau, kad jau taip parase  unsure.gif zodziu zinosiu ir as dabar apie Asda  biggrin.gif bet musu merginos labai daznai pekasi ten, kai nezinai, tai ir pamaniau,kad ten viskas normaliai, negalvojau, kad ju eco sampune bus visokiu nesamoniu prideda, bet dar vaikiskam, nu nesamone  blink.gif

noriu patikslinti. ten ir yra viskas normaliai, gal ne taip issireiskiau smile.gif tikrai nereikia bijot is ten pirkt, pvz maisto ir pan. kainos vienos maziausiu ir kokybe gal ne geriausia, bet pasirinkimas juk didelis - visada galima rast gera kainos/kokybes varianta.
as tik labai suabejojau ar toks PC tinklas gamintu savo ekologiska sampuna vaikams.. juk turbut nelabai tikites pamatyt ir pvz 'RIMI ekologiskaa sampuna'
nors gal kada nors.. smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 00:08)
o va mango sviestas visai nekvepia schmoll.gif 

kiek as macius, visi mango sviestai parduodami rafinuoti (atitinkamai be spalvos ir kvapo).

QUOTE(adrija @ 2010 02 21, 13:52)
O kažin,jei pavyzdžiui kokio kakavos sviesto galiojimas pasibaigia,tai jį išoriškai nieko naudoti?Dar visos jo savybės būna išlikę? g.gif

man atrodo svarbiau ne terminas, bet ar nepakito sviesto spalva, kvapas, skonis smile.gif Kol jei islieka nepakite - sviestas tinkamas naudoti.

QUOTE(Monica @ 2010 02 21, 14:24)
kiek aš skaičiau, tai muilo milt.reiktų virti prieš jais prausiantis. Ar virei? ax.gif
turiu tangerino ea mėginuką, jis labiau citrininis nei paprastas mandarinas, man skanus. Kažkaip raudonas mand. man nelb patinka, žalias skanesnis, dabar berods dar baltą užsakiau (ar galvojau užsakyti g.gif )

ane? g.gif o kur, gal atsimeni? nes ir akamuti savo puslapyje ir ant mano turimu milteliu pakuotes raso, kad nereikia virti, tik sumaisyt su vandeniu - padaryt kosyte.
gal maisai su riesutais paciais? apie juos daznai kur raso, kad reik pavirt. bet is mano patirties - nebutinai. anksciau viriau, paskui neviriau - visaip gaunas smile.gif

aciu. imu tada pabandymui tangerina.
oi, kaip laukiu savo eteriniu, negaliu... ax.gif smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 15:08)
man lb patika, kad aroma-zone galima nusipirkti tuos mazus 10ml alieju meginukus, tai uzsisakiau visokiu negirdetu murumuru ir kukui aliejuku, lb juokingai skambejo, tikiuosi greitai visus isbandyti  thumbup.gif

priminei - turiu seniausiai 100ml kukui nut oil saldytuve. dar net nepabandziau doh.gif man tie aliejai letai naudojas. Pirkau lyg veidui, bet kazkaip nesinori aliejaus ant veido tept.
O kam Tu naudosi?
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 15:11)
as dar stebiuosi, kur mano pinigai dingsta doh.gif

ne tu viena stebiesi smile.gif pas mane taip pat, du uzsakymai, 400-500lt nera ir vistiek visko maza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 14:10)
o si irgi galima gerti?

mergaites, o dumbliu hidrolatas ko gero  butu labai naudingas plaukams ir galvos odai? patarkite prasau, nes supratau, kad ant veido purksti negalesiu  blush2.gif 

Chippie aiškiai pasake, kad ne, negalima schmoll.gif Aš irgi jo negėriau, tik lašelį nulaižiau nusprūdusį, kai lašinau į kremą 4u.gif

jeigu jau taip, tai nepasidaryk dar blogiau sau wink.gif Jei ištepsi galvos odą ir dar paklius ant plaukų, tai taip puikiai tau kvapas išsilaikys ir aplinkinius džiugins, kad smarkia pasigailėsi....

užsiminei kažkada, kad šlaunis vynioji, tai įpilk šito hidrolato į tą masę - kojos tau padėkos ir geras daiktas bus panaudotas pagal paskirtį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 14:03)
šaunuolė  biggrin.gif  4u.gif Man tai įdomus užmanymas tavo - riebus kremas + mėta, t.y. riebus ir šaldantis dar kai nėra šilta  g.gif Kaip čia tu sumąstei?  4u.gif

Satura, as dar neuzaugau iki jusu aukstojo pilotazo biggrin.gif bet aciu uz uzvedima ant kelio 4u.gif man ta meta buvo tai ka turejau, negalvojau apie ju rysi/nerysi biggrin.gif pirma norejau isbandyt su tuo, ka turiu, net tamanu buvo gaila, nors ju dabar niekur nenaudoju...

Nidulia, baik tu, koki veida lotuliukas.gif kojoms, tiksliau pedoms cia grozio "eliksyras" biggrin.gif ir tai bijau kad nenukristu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 22 vasario 2010 - 14:25