Merginos, gal kuri patartumete gera riebu lupdazi, kad gerai dengtu ir laikytusi, aciu.
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 22, 10:44)
Butinai pameginsiu, bet tik ne darbo dienomis jau esu pakliuvus, kai issiploviau galva rasulo moliu ir uzsidejau kiausinio+ramuneliu+glicerino kauke. Galva ploviau n kartu, i darba velavau taigis, laukiu savaitgalio.
Uzsispurele, tu tik tuo savo, pagerintu, sampunu issiplauk ir viskas, palik ramybeje visus kiausinius ir glicerinus ir kitokias riebias kaukes:) Pamegink paprasciausiai isplauti plaukus ir isdziovinti:)
Gal kas bandėte Lavera Neutral dantų pastą? Kaip skonis, ar gerai valo dantis?
QUOTE(fuksija @ 2010 02 22, 11:49)
Gal kas bandėte Lavera Neutral dantų pastą? Kaip skonis, ar gerai valo dantis?
pas mane yra kelios Laveros pastos, bet ne neutral, tad galiu tik apie kokybe pasakyti savo nuomone: valo gerai
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 00:29)
Įdomus man, kaip tau bus tas murumuru, nes man toks įspūdis susidarė iš Akamuti aprašymų, kad ten afrikiečių plaukams
nors mano plaukai lietuviski, bet sausi kaip siaudai, tai turetu tikti.
Ismeginsiu ir aprasysiu
QUOTE(adrija @ 2010 02 22, 09:38)
tai tas murmur tuomet tiktų mano šviesintiems plaukams
mano irgi sviesininti
jus mane is proto isvarysite, ir man jau tas murumuru parupo
Chippie, labai lauksime tavo atsiliepimu apie si geruli:)
Chippie, labai lauksime tavo atsiliepimu apie si geruli:)
kol nepamirsau tau dalinuosi info.
ziurejau vakar tokia laida per fr tv. Greipfruktu seklu ekstraktas tinka kovojancioms su pleiskanomis, sudirgusia galvos oda. Patare kelis laselius imasazuoti galvos oda pries plaunant sampunu.
Taip pat gerai ji kartais pavartoti, jei yra "grybeliniu" problemeliu. 5-10 laseliu stiklinei vandens.
ziurejau vakar tokia laida per fr tv. Greipfruktu seklu ekstraktas tinka kovojancioms su pleiskanomis, sudirgusia galvos oda. Patare kelis laselius imasazuoti galvos oda pries plaunant sampunu.
Taip pat gerai ji kartais pavartoti, jei yra "grybeliniu" problemeliu. 5-10 laseliu stiklinei vandens.
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 13:00)
kol nepamirsau tau dalinuosi info.
as visada pirkdavai greipfruktu seklu ekstrakta , prasidedant saltajam sezonui, nes jis saugo ir stiprina imunine sistema. Brangus jis musu vaistinese, o dar mergaites istyrinejo ir sake, kad nera jis naturalutis, bet kur gauti visiskai ekologisko ir gero?
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 13:05)
as visada pirkdavai greipfruktu seklu ekstrakta , prasidedant saltajam sezonui, nes jis saugo ir stiprina imunine sistema. Brangus jis musu vaistinese, o dar mergaites istyrinejo ir sake, kad nera jis naturalutis, bet kur gauti visiskai ekologisko ir gero?
as pirkau aroma-zone. Sudetis : 60% ekstrakto + 40% glicerino
5ml 2.90EUR;
30ml 7.50EUR;
100ml 16.90EUR
bet pas juos jis labai koncentruotas, tai tinka tik kosmetikos gamybai, as ji naudoju kaip konservanta. I vidu nepataria naudoti.
o kiek Lietuvoje kainuoja?
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 12:03)
pas mane yra kelios Laveros pastos, bet ne neutral, tad galiu tik apie kokybe pasakyti savo nuomone: valo gerai
O kokias Laveros pastas naudoji? Kaip tik planuoju pirkti Laveros pasta, mastau kokia
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 13:17)
as pirkau aroma-zone. Sudetis : 60% ekstrakto + 40% glicerino
5ml 2.90EUR;
30ml 7.50EUR;
100ml 16.90EUR
bet pas juos jis labai koncentruotas, tai tinka tik kosmetikos gamybai, as ji naudoju kaip konservanta. I vidu nepataria naudoti.
5ml 2.90EUR;
30ml 7.50EUR;
100ml 16.90EUR
http://www.citrosept.net/
20 ml-40.08 lt sudeti paskaiciau ant dezutes, man ji atrodo naturali, bet tiek ir teismanau as apie sudetis, merginos sake, kad turi negerieciu
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 22, 13:55)
O kokias Laveros pastas naudoji? Kaip tik planuoju pirkti Laveros pasta, mastau kokia
as turiu5 pastas, o sia Levare mint nupirkau MB.es kitos jam mat neskanios:) Lavera mint skonis panasus i tu bloguju colgate:) metinis, bet tusi ciut ciut kazkokio surumo, zinoma to surumo ner ko lyginti su welwdos druskine pasta:)
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 12:00)
bet kad labai jau jis kartus Bent tas, kuris kosmetikai
jo galima įsigyti ir Kvapų namuose, jos tikrai turi chemiškai nesugadinto