Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Galbūt kuri bandėt aliejus iš NB? Kurie ten nerafinuoti ir būtų tinkami plaukų kaukėms? Turiu avokadų, tai norėtųsi pamainyt...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 02:07)
Gal tos, kurios pirkote gintaro miltelius Pamėnkalnio g., pamenat, kokia kainytė jų?  4u.gif

Sveikos merginos 4u.gif o gal kuri zinote, kur Kaune butu galima isigyti gintaro milteliu? Labai norisi isbandyti, tik net nenumanau kur ju ieskoti pirkti ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 20, 23:50)
ko gero reikia, kad isskleistu savo visas gerasias savybes, bet as neturiu kantrybes laukti

merginos sakykite ar turi Rasulo molis koki specifini kvapa g.gif nes kiek turiu tiek zaliaji tiek baltaji tai jie bekvapiai o rasulas kazkaip nemalioniai, specifiskai kvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 21, 21:12)
Dar norejau klustert, gal kazkas dar ka atrodo spuogeliams pamaskuot? hauschka isbandziau, bet labai jau netiko spalva, pas mane kazkokia specifine doh.gif  biggrin.gif

Turiu Nvey maskuoklį, medium, kvepia jei neklystu ricinos aliejum. Šiaip šiandien tik antrą kartą jį naudojau, negaliu pasakyt, kad idealiai maskuoja, bet tikrai neblogai. Tik negaliu su jokiu kitu palygint, nes iš sertifikuotos tik šitą turiu.

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 21, 23:00)
merginos sakykite ar turi Rasulo molis koki specifini kvapa g.gif nes kiek turiu tiek zaliaji tiek baltaji tai jie bekvapiai o rasulas kazkaip nemalioniai, specifiskai kvepia   unsure.gif

Bent jau man nekvepia nemaloniai g.gif Labai švelnus, man patinka, naudoju veido prausimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 21 vasario 2010 - 22:10
QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 16:08)
uzsisakiau visokiu negirdetu murumuru ir kukui aliejuku, lb juokingai skambejo, tikiuosi greitai visus isbandyti  thumbup.gif

biggrin.gif Įdomus man, kaip tau bus tas murumuru, nes man toks įspūdis susidarė iš Akamuti aprašymų, kad ten afrikiečių plaukams biggrin.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 19:11)
gal galetu kuri pakomentuoti sio kremo sudeti blush2.gif  as kaip ir nieko labai bloga nematau blink.gif  cia kremas veidui, nesertifikuotas.

ir aš nematau drinks_cheers.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 21, 19:36)
kuom konkreciai kenkia taip ir neradau

nuejus pas gydytoja gavo dar didesne doze gvazdikeliu, dantiste sake, kad pas ja labiau koncentruotas negu eterinis aliejus, idomu kagi jos ten turi rolleyes.gif

alergiją gali sukelti, aš taip supratau....

vietoj gavo ar liepė nusipirkt? Jei nusipirkt, tai galėtum apžiūrėti buteliuką smile.gif

QUOTE(jolanciux @ 2010 02 21, 19:57)
Sveikos merginos  4u.gif  o gal kuri zinote, kur Kaune butu galima isigyti gintaro milteliu?

kad lyg ir nėra. Vilnius, Šiauliai ir Vilkaviškis sad.gif
Atsakyti
Isilasinau siandien i sampuna labai nedaug glicerino ir kelis lasus rozmarinu ET, plaukai po kokiu 3 val buvo susiriebalave, o saknys be proto! Ar tai gali buti kad glicerinas kaltas?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 21, 20:12)
Nidulia, ar dingo galvos niezejimai?

Dar norejau klustert, gal kazkas dar ka atrodo spuogeliams pamaskuot? hauschka isbandziau, bet labai jau netiko spalva, pas mane kazkokia specifine doh.gif  biggrin.gif

man dabar kita gala niezti, tai i galva nekreipiu demesio lotuliukas.gif
ai, net nezinau ka ir pasakyti, meginsiu praustis tik urtekramu su dumbliais, kuris neturi sudetyje ea, praskalausiu actuko tirpalu, ziuresiu kaip bus:) jei nepades, nusiskusiu plikai ir bus sventa ramybe lotuliukas.gif
as tai spuogelius maskuoju taip: uzdedu pudros taskeli ir svelniai paskirstau, psio. pudros spalva turetu nesiskirti nuo odos spalvos stipriai, nes bus dar bjauriau nei spuogas:)
Papildyta:
QUOTE(jolanciux @ 2010 02 21, 20:57)
Sveikos merginos  4u.gif  o gal kuri zinote, kur Kaune butu galima isigyti gintaro milteliu?  Labai norisi isbandyti, tik net nenumanau kur ju ieskoti pirkti ...  verysad.gif

is bedos yra tokia iseitis: nukniauki mociutes gintarinius karolius, gerai aptalzai kokia girnapuse ir turi milteliu metams lotuliukas.gif uz mano patarima teks dalintis su manim, nes as ju iki siol neturiu:)
Papildyta:
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 22, 00:37)
Isilasinau siandien i sampuna labai nedaug glicerino ir kelis lasus rozmarinu ET, plaukai po kokiu 3 val buvo susiriebalave, o saknys be proto! Ar tai gali buti kad glicerinas kaltas?

zinoma gali gliceris kaltas buti, ypac, jei esi tokia pati maksimaliste kaip ir as:)
o gal po plovimo uzsidejai ant galvos dideli kieki kondicionieriaus ir dar gi pateko ant saknu? o tas sampunas, kol nepagerinai, anksciau nedare tokiu fokusu su tavo plaukuciais?
o gal tau nutiko kaip man karta? isiprausiau galva du kartus, ko niekad nedarau, issimaudziau ir issitepiau kuna aliejumi. kol nuoga slamlinejau po vonia, plaukai pasieke aliejuotus pecius ir iki pat saknu prilake aliejaus. Mano galvos prausimas suniui ant uodegos, teko pakartotinai plauti galva

Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 21, 22:00)
merginos sakykite ar turi Rasulo molis koki specifini kvapa g.gif nes kiek turiu tiek zaliaji tiek baltaji tai jie bekvapiai o rasulas kazkaip nemalioniai, specifiskai kvepia  unsure.gif

kazkoki turi kvapa, bet manes jis neerzina
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 00:29)
biggrin.gif Įdomus man, kaip tau bus tas murumuru, nes man toks įspūdis susidarė iš Akamuti aprašymų, kad ten afrikiečių plaukams biggrin.gif

o as manau, kad tamstele tuoj pasimes tarp savo turimu turtu, kuriu tau vis negana, o tavo MB tave tarp ju susiras tik mobilaus rysio pagalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 21, 23:37)
Isilasinau siandien i sampuna labai nedaug glicerino

matyt, kiekybiškai jo išėjo tikrai daug tam šlakeliui šampūno g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 21, 23:49)
o as manau, kad tamstele tuoj pasimes tarp savo turimu turtu, kuriu tau vis negana, o tavo MB tave tarp ju susiras tik mobilaus rysio pagalba  drinks_cheers.gif

ne ne, man atrodo, kad murumuru yra ypatingai sausiems plaukams, tai tiesiog iš azarto teiraujuos, o ne kad pirkti biggrin.gif MB jau buvo parodyta Monicos spinta, turėjo suprasti, kad mano dėžutė yra dar vieni juokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 00:49)
zinoma gali gliceris kaltas buti, ypac, jei esi tokia pati maksimaliste kaip ir as:)
o gal po plovimo uzsidejai ant galvos dideli kieki kondicionieriaus ir dar gi pateko ant saknu? o tas sampunas, kol nepagerinai, anksciau nedare tokiu fokusu su tavo plaukuciais?
o gal tau nutiko kaip man karta? isiprausiau galva du kartus, ko niekad nedarau, issimaudziau ir issitepiau kuna aliejumi. kol nuoga slamlinejau po vonia, plaukai pasieke aliejuotus pecius ir iki pat saknu prilake aliejaus. Mano galvos prausimas suniui ant uodegos, teko pakartotinai plauti galva

Dekoju uz atsakyma 4u.gif Sampunas buvo kaip ir nieko, jis irgi naujas Urtekram su henine lavsonija, siaip jis man neskalsus ir toks nelabai pasirode, tai panorau pagerint.. Rozmarinus taikiau nuo plauku slinkimo. Kaip tycia kauke dejau specialiai ne ant saknu 4u.gif
Aliejais tepliojaus, bet su ranksluosciu ant galvos.
Ar galima kaip nors isgelbeti sampuna? Ar kaip nors panaudoti? Ar reikstu, kad plauku priemonems jo niekur nebepilti? I sampuna dejau mano akimis 1/4 arbat. sausktelio, gal dalim daugiau, sampuno ~180 ml buvo.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 22, 01:00)
Dekoju uz atsakyma  4u.gif Sampunas buvo kaip ir nieko, jis irgi naujas Urtekram su henine lavsonija, siaip jis man neskalsus ir toks nelabai pasirode, tai panorau pagerint.. Rozmarinus taikiau nuo plauku slinkimo. Kaip tycia kauke dejau specialiai ne ant saknu  4u.gif
Aliejais tepliojaus, bet su ranksluosciu ant galvos.
Ar galima kaip nors isgelbeti sampuna? Ar kaip nors panaudoti? Ar reikstu, kad plauku priemonems jo niekur nebepilti? I sampuna dejau mano akimis 1/4 arbat. sausktelio, gal dalim daugiau, sampuno ~180 ml buvo.

o tu pagudrauk, pamegink tuo paciu, savo pagerintu, sampunu ryt issiplauti galva, tik pries plovima nebedaryk jokiu aliejiniu kaukiu, nieko, tiesiog tuo paciu issiplauk galva ir issidziovink, paziurek kas bus. Zinok buna visokiausiu fokusu su ta pacia priemone-siandien kosmaras, o ryt supper rezultatas. as net zymejausi i sasiuvinuka kombinacijas, kokiu sampunu ploviau+kokiu kondic perploviau-kosk rezultatas po plovimo ir koks rezultatas ryte. Tokiu budu meginau surasti savo plaukams pacia paciausia kombinacija. Dabar kai pavartau, tai juokas suima, randu tris kartus parasyta ta pacia kombinacija, o rezultato uzrasai visose trejose vietose skirtingi blink.gif reiskia viena ir ta pati priemone kiekviena karta dave skirtinga rezultata. Vat ir suprask kaip nor:)
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 00:55)
matyt, kiekybiškai jo išėjo tikrai daug tam šlakeliui šampūno  g.gif
ne ne, man atrodo, kad murumuru yra ypatingai sausiems plaukams, tai tiesiog iš azarto teiraujuos, o ne kad pirkti  biggrin.gif MB jau buvo parodyta Monicos spinta, turėjo suprasti, kad mano dėžutė yra dar vieni juokai  ax.gif

tai tas murmur tuomet tiktų mano šviesintiems plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 01:40)
o tu pagudrauk, pamegink tuo paciu, savo pagerintu, sampunu  ryt issiplauti galva, tik pries plovima nebedaryk jokiu aliejiniu kaukiu, nieko, tiesiog tuo paciu issiplauk galva ir issidziovink, paziurek kas bus. Zinok buna visokiausiu fokusu su ta pacia priemone-siandien kosmaras, o ryt supper rezultatas.  as net zymejausi i sasiuvinuka kombinacijas, kokiu sampunu ploviau+kokiu kondic perploviau-kosk rezultatas po plovimo ir koks rezultatas ryte. Tokiu budu meginau surasti savo plaukams pacia paciausia kombinacija. Dabar kai pavartau, tai juokas suima, randu tris kartus parasyta ta pacia kombinacija, o rezultato uzrasai visose trejose vietose skirtingi blink.gif  reiskia viena ir ta pati priemone kiekviena karta dave skirtinga rezultata. Vat ir suprask kaip nor:)

Butinai pameginsiu, bet tik ne darbo dienomis doh.gif jau esu pakliuvus, kai issiploviau galva rasulo moliu ir uzsidejau kiausinio+ramuneliu+glicerino kauke. Galva ploviau n kartu, i darba velavau lotuliukas.gif taigis, laukiu savaitgalio.
Atsakyti