QUOTE(Nidulia @ 2010 03 01, 12:53)
Kunigunda, bet as 6 hidrolatus "pagerinau", tai visus pakeisti
nu bet zinot moteros, jus su tuo glicerinu tai jau tikrai persistengiate
Reiks Monikai ribotais kiekiais ji jums parduoti.
As sutinku, kad kartais, kai hidrolatas sausina oda, galima ji is bedos pagerinti glicerinu, bet taip pasielgti su visais - sorry, bet tai jau kvailyste
Negali visi hidrolatai sausinti odos, o jei jie puikiai tinka be pagerinimu -tai reikia taip juos ir naudoti. Pati esu tik rozmarinu hidrolata pasigerinus (pantenoliu ir dar kazkuo), bet ji naudoju tik plaukams. Dar turiu ramuneliu, bet jis man jis lyg ir pasausina oda, tad sunaudosiu ji ilasinus silikono.
Net ir augalinis glicerinas nera kazkoks nekaltas priedas
Tavo vietoje nusipirkciau man labiausiai tikusi hidrolata be pagerinimu ir ji skiesciau su pagerintais, bet jokiais ne mineraliniais ar vandeniu
QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 13:30)
siaip as pati cia dabar toki susigalvojau prisiskaicius kas nepatinka celiulitui, tai i 100ml bazinio aliejaus(si kart emiau makadamiju) prilasinau apie 100 lasu EA- visu mazdaug po 25lasus- citrinu, rozmarinu, kedru ir kiparisu. siaip pagal tikraji recepta, nuo kazkur kur nusirasiau tai reiketu vietoj citrinu greipfruktu EA, ir dar kadagio uogu ea labai gerai.
as lasinu apie 150 lasu i 100 ml
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 01, 15:38)
O kazin, jei po duso persilieju kojas saltu vandeniu, tai poros kaip ir uzsidaro, ar pries masaziuka geriau to nedaryt?
tai daryk kontrastinius dusu ir uzbaig siltu, o tada itrink alieju ir pamasazuok
QUOTE(Satura @ 2010 03 01, 17:29)
gal prieš jas lašinant į tavo balzamą reikėjo kokiame glicerine patirpdyti?
perziurejau lupu glizgius, kur ieina tos sultys, tai ten jos maisomos su Miroir de Sucre (nezinau kaip lietuviskai) ir tada dedami kvapai, micos, lupu balzamuose su lanolinu ir sviestmedziu siu sulciu jau nera, ten eina pigmentai
Bet radau ju ir lupa dazuose, ten sultys dedamos i atvesusus aliejus su vaskais ir viskas gerais ismaisoma kartu su priedais.
Zodziu ten bandyti