Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 01, 16:11)
Na mano plaukai dazyti, bet manau kuo puikiausiai tiktu ir nedazytiems plaukams, svariai, svelniai isplauna, nesausina, o svarbiausiai nevelia plauku  smile.gif

O gal ir kaukę tokią turite?Mano šviesinti,kažkada akis blizginau į šitą duetą,bet susilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 14:30)
norisi nemiegoti lotuliukas.gif ?

siaip as pati cia dabar toki susigalvojau prisiskaicius kas nepatinka celiulitui, tai i 100ml bazinio aliejaus(si kart emiau makadamiju) prilasinau apie 100 lasu EA- visu mazdaug po 25lasus- citrinu, rozmarinu, kedru ir kiparisu. siaip pagal tikraji recepta, nuo kazkur kur nusirasiau tai reiketu vietoj citrinu greipfruktu EA, ir dar kadagio uogu ea labai gerai.

Dekavoju, va pagalvojau, kad rytais jei pasistengciau ir nepamirsciau nors kelias minutes pasimasazuot, butu super, nes as peleda, iki pietu praziovauju, butu pats tas! Deja turiu tik rozmarinu ir arbatmedzio EA, reikia pasipildyt atsargas..
Kaip suprantu neilgai masazuojates? As taip nekantri rezultatams.. doh.gif
O kazin, jei po duso persilieju kojas saltu vandeniu, tai poros kaip ir uzsidaro, ar pries masaziuka geriau to nedaryt?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 01, 16:27)
O gal ir kaukę tokią turite?Mano šviesinti,kažkada akis blizginau į šitą duetą,bet susilaikiau.

Turiu ir kauke, jinai labai patinka, reikia labai mazo laselio, gerai pamaitina. Tik dabar dar labai noriu ismeginti roziu kauke, kad galeciau palyginti kuri geresne. Beja, mano plaukai irgi sviesinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 01, 11:25)
man vis dar nesuprantama, kaip jos ir kame ištirpsta  g.gif

Buroku sultys tirpsta ir aliejuj ir vandeny, del to probmlemu kilti neturetu, bet i spalvos pasiskirstyma reiketu atsargiai ziureti, nedeti i lb silta mase, antraip nuses ant dugno. Na zodziu, reikia eksperimentuoti ax.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 11:55)
beje, kurie is EA turi raminanti migdanti poveiki?(be levandu) smile.gif

bergamotes EA

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 03 01, 11:43)
Mergaites, kazkuri minejot, kad lygtais mangu sviestas is Aroma Zone buvo ne visiskai geras - filtruotas, valytas ar pan. Kaip atskirti tam puslapyje tikrai gerus produktus, gal kaip nors yra pazymeti tie apdirbtieji bent kiek?

QUOTE(Satura @ 2010 03 01, 12:06)
manyčiau, tik pinigų išleidimo būdu. Kažkaip gamintojai dažnai neskuba aiškinti, ką jie darė su vienu ar kitu produktu - košė, balino ar dar ką....
šaunuolė  thumbup.gif Ką ėmei?  mirksiukas.gif

A-Z raso kaip aliejai ar sviestai buvo isgauti,
ties aliejum reikia paspausti en savoir plus ir tada ziureti

Procédé d’obtention :

pvz mango sviesto raso

pression puis purification par procédé physique sans solvant ni matière première chimique

isspaude, po to isvale alieju, bet valymo procedura apsiejo be pirminiu cheminiu medziagu ir be tirpikliu.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 01, 16:38)
Turiu ir kauke, jinai labai patinka, reikia labai mazo laselio, gerai pamaitina. Tik dabar dar labai noriu ismeginti roziu kauke, kad galeciau palyginti kuri geresne. Beja, mano plaukai irgi sviesinti  mirksiukas.gif

Va,kaip gerai bigsmile.gif Turėsiu su kuo pasidalinti idėjomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 03 01, 17:07)
Va,kaip gerai bigsmile.gif Turėsiu su kuo pasidalinti idėjomis  biggrin.gif

Aš irgi į šviesintųjų būrį... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 01, 16:38)
Dekavoju, va pagalvojau, kad rytais jei pasistengciau ir nepamirsciau nors kelias minutes pasimasazuot, butu super, nes as peleda, iki pietu praziovauju, butu pats tas! Deja turiu tik rozmarinu ir arbatmedzio EA, reikia pasipildyt atsargas..
Kaip suprantu neilgai masazuojates? As taip nekantri rezultatams..  doh.gif
O kazin, jei po duso persilieju kojas saltu vandeniu, tai poros kaip ir uzsidaro, ar pries masaziuka geriau to nedaryt?

nu gera savaite masazuojuos, tai rezultatu taip greit nesitikiu smile.gif tik va nemiga tai tikrai rezultatas ax.gif pries masazuojantis geriau kaip tik pagulet karstoj vonioj, arbent jau karstu dusu, taip bent jau as prisiskaicius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 28, 19:29)

ne silicio rūgštį, o silicio vandenį  mirksiukas.gif

Nezinau kodel parasiau 'silicio' nors turejau omeny gintaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 01, 15:57)
Buroku sultys tirpsta ir aliejuj ir vandeny, del to probmlemu kilti neturetu,

Chippie, na tu man paaiškink, kaip burokų sultys, jei jos ne kokios glicerininės, gali aliejuje ištirpti? g.gif Tas pats, kas spalvoto vandenuko ant aliejaus užpiltum. O kad jos kokios glicerininės būtų, tai nematau... Lygiai taip pat kaip aš alkoholinį benzoino ekstraktą bandžiau ištirpinti kokosuose. Protas doh.gif Na tai aišku, kad į dugną man sėdo....

parašyta taip A-Z tinklapyje apie sultis:

Solubilité : dispersible en suspension dans les solutions aqueuses, les gels, les crèmes, laits, savons...

kiek mano supratimas prancūzų kalboje neša, tai jis tirpsta dalykuose, kur yra vandeninė dalis - geliuose, kremuose, losjonuose.

gal prieš jas lašinant į tavo balzamą reikėjo kokiame glicerine patirpdyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 03 01, 17:23)
Nezinau kodel parasiau 'silicio' nors turejau omeny gintaro  doh.gif

aaaa lotuliukas.gif Būna mirksiukas.gif

geriu drinks_cheers.gif Iš Kalvarijų turgaus papildų kioskelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 01, 16:01)
Nu va, normaliai - žmonės turi 6 hidrolatus vienu metu. O aš stebiuosi, ko man dviejų neužtenka ir vis randu ką į Monicos krepšelį įkrauti  biggrin.gif Įkraunu, bet dar neperku  tongue.gif Nu, gi 4adienį buvau, negalima taip dažnai  biggrin.gif Be to, nusimato Pelenė, kur bus reikiamų dalyvių - tai gali būt, kad ten kas patiks...  rolleyes.gif

tai gi ir as taip, prisidedu i krepsi,po to puse isimu,vel atgal sudedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 01, 19:07)
tai gi ir as taip, prisidedu i krepsi,po to puse isimu,vel atgal sudedu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Satura o bronzines odos alieju pirkai is KN?

labai skanus tavo receptelis, as vyrui rankom krema kai dariau, kvapelis gavosi keistokas biggrin.gif sejamosios judros aliejus pramuso net sviestmedzio kvapa, kuris man visai nieko biggrin.gif pauoste ir klausia, kas cia blink.gif sakau nori pasigydyt rankas, tepsi ir tepa vargsas blush2.gif gerai kad kai kremas isigeria ir kvapas nusigaruoja thumbup.gif
Atsakyti