Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 01, 11:58)
O pantenoli pylei i hidrolata ar distiliuota vandeni? Mano plaukai tiesus, tik labai megsta pasisiausti (ypac kai dregnas oras)  doh.gif

i hidrolata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 13:13)
i hidrolata  4u.gif

Rozmarinu ar ne? Beja, kokias proporcijas darei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 01, 11:19)
as toki hidrolata sunaudociau i kaukes, o veidui nusipirkciau nauja, bet tikrai neskiesciau jo mineraliniu ir pan.  ax.gif

Kunigunda, bet as 6 hidrolatus "pagerinau", tai visus pakeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 11:55)

ir dar- ar gali but kad nuo masazo eteriniais aliejais kankina nemiga  blush2.gif  ? pradejau masazuotis anticeliulitiniu misinuku- citrinos, kiparisai, kedrai, rozmarinas, nu tai pastebiu kad jau savaite laaaabai sunkiai uzmiegu, dabar jau stengiuos bent keleta valandu pries miega masazuotis, bet vistiek kazkaip nesiseka uzmigt.

Gal galima tikslu receptuka misinuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 01, 12:21)
Rozmarinu ar ne? Beja, kokias proporcijas darei?  blush2.gif

aha, i rozmarinu, i 100 ml buteliuka ipyliau 5 ml pantenolio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 01, 12:53)
Kunigunda, bet as 6 hidrolatus "pagerinau", tai visus pakeisti  doh.gif

biggrin.gif
beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 01, 14:12)
Gal galima tikslu receptuka misinuko?  4u.gif

norisi nemiegoti lotuliukas.gif ?

siaip as pati cia dabar toki susigalvojau prisiskaicius kas nepatinka celiulitui, tai i 100ml bazinio aliejaus(si kart emiau makadamiju) prilasinau apie 100 lasu EA- visu mazdaug po 25lasus- citrinu, rozmarinu, kedru ir kiparisu. siaip pagal tikraji recepta, nuo kazkur kur nusirasiau tai reiketu vietoj citrinu greipfruktu EA, ir dar kadagio uogu ea labai gerai.

o del to kad 10ml tai tikrai aroma zone buvo kazkur receptukas kur siu aliejuku po 2ml pila i 100ml aliejaus, tai net nezinau gaunas 10proc. eteriniu, man irgi daugokai atrodo:) tiesa, o tai krema darant eteriukus turbut reik skaiciuot pagal aliejaus kieki o ne bendra kremo kieki ?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 13:30)
o del to kad 10ml tai tikrai aroma zone buvo kazkur receptukas kur siu aliejuku po 2ml pila i 100ml aliejaus, tai net nezinau gaunas 10proc. eteriniu, man irgi daugokai atrodo:) tiesa, o tai krema darant eteriukus turbut reik skaiciuot pagal aliejaus kieki o ne bendra kremo kieki ?

na, EA į aliejų ar kremą tai skirtingi dalykai. Kas neatskies aliejaus, tas neaišku, kaip elgsis kreme...

ne, reikia pagal kremo kiekį skaičiuot ir nepadauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 14:28)
aha, i rozmarinu, i 100 ml buteliuka ipyliau 5 ml pantenolio  mirksiukas.gif

Dekavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 01, 13:53)
Kunigunda, bet as 6 hidrolatus "pagerinau", tai visus pakeisti  doh.gif

Nu va, normaliai - žmonės turi 6 hidrolatus vienu metu. O aš stebiuosi, ko man dviejų neužtenka ir vis randu ką į Monicos krepšelį įkrauti biggrin.gif Įkraunu, bet dar neperku tongue.gif Nu, gi 4adienį buvau, negalima taip dažnai biggrin.gif Be to, nusimato Pelenė, kur bus reikiamų dalyvių - tai gali būt, kad ten kas patiks... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos prisiskaiciau geru jusu atsiliepimu apie Laveros mango sampuna jau susigundziau pirkti bet kad mano plaukai nedazyti, ties saknimis ciut riebesni, o pats plaukas sausesnis.... kazi tiktu man sis sampunas? o gal dar koki parekomenduotumete kad nesausindamas svariai isplautu, suteiktu purumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 01, 16:04)
Merginos prisiskaiciau geru jusu atsiliepimu apie Laveros mango sampuna jau susigundziau pirkti bet kad mano plaukai nedazyti, ties saknimis ciut riebesni, o pats plaukas sausesnis.... kazi tiktu man sis sampunas? o gal dar koki parekomenduotumete kad nesausindamas svariai isplautu, suteiktu purumo 4u.gif

Na mano plaukai dazyti, bet manau kuo puikiausiai tiktu ir nedazytiems plaukams, svariai, svelniai isplauna, nesausina, o svarbiausiai nevelia plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 03 01, 11:47)
žinoma bandome drinks_cheers.gif ir su tavo plaukais viskas ok  kiek menu mirksiukas.gif  4u.gif

aciu blush2.gif bet negaliu pasigirti labai storais plaukais, net buvo laikas, kai visai juos nusitrumpinau, manydama, kad ir taip is ju nieko gero unsure.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 03 01, 15:04)

as vis paskaitau, kad daugumai merginu tinka ir patinka, tai net vel norisi ji pameginti, nes kvapas, konsistencija ir siaip kaip plaukas atrodo - buvo vos ne idealu, na, bet gal mano siaip galvos oda tuo metu buco suirzusi, nes labai niezejo galva unsure.gif as kaltinau butent si sampuna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 01 kovo 2010 - 15:14