Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 23:25)

nes mano tai tiesus kai styga, net noredama nesugarbanociau.

kaip pavyyyyyyyydziu doh.gif wub.gif mano banguojas ir laabai pucias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 02 28, 22:26)
kaip pavyyyyyyyydziu doh.gif  wub.gif  mano banguojas ir laabai pucias unsure.gif

na jau na jau irnesakyk.gif svarbiausia sveiki plaukai kad butu, o jau ar banguoti, ar tiesus tai tik skonis 4u.gif 4u.gif man buna toookiu graziu banguotu galvu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 28, 21:33)
Chippie, kodėl pasirinkai burokų sultis, o ne miltukus raudonus?

g.gif geras klausimas

nezinau ar pagristai, bet maniau, kad sultys lengviau issimaisys, o miltukai tai man dar mistika, ju tirpinimas ir tt. Ne karto nenaudojau jokiu milteliu, o sultys "kapt" pora lasu et voila ax.gif

Perziurejau, gal milijona lupu balzamu receptu ir manau, kad as prikroviau per daug vasko g.gif yra receptu, kur isvis jokio vasko nededa, tik sviestus sumaiso, idomu ar kaip toks balzamas butu?? man pvz vienas sviestmedis pakankamai nedrekina.

ieskau duso zeles, kad laaaaaabai skaniai kvepetu. Gal galit ka pasiulyti???
Turejau Hauschkos roziu, nepatiko, nes jokia roze ten ne nekvepejo.
Turejau Weledos raudona, jau neatsimenu kas per vaisius ar geles, bet kvapas irgi nepatiko.
Logonos Tropic, skaniai kvepia, bet norisi kazka naujo isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 28, 23:47)
Turejau Hauschkos roziu, nepatiko, nes jokia roze ten ne nekvepejo.
Turejau Weledos raudona, jau neatsimenu kas per vaisius ar geles, bet kvapas irgi nepatiko.
Logonos Tropic, skaniai kvepia, bet norisi kazka naujo isbandyti.

man tai Weledos duso zele su saltalankiais labai skaniai kvepia - citrusais (bet nerugsciai).. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 28, 22:47)
nezinau ar pagristai, bet maniau, kad sultys lengviau issimaisys, o miltukai tai man dar mistika, ju tirpinimas ir tt.

Monica net kreminę pudrą su miltukais sugebėjo sumaišyti bigsmile.gif

Weledos gal granatinę turėjai? Bandyk šaltalankių ir citrusinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 28, 23:47)
g.gif  geras klausimas
Perziurejau, gal milijona lupu balzamu receptu ir manau, kad as prikroviau per daug vasko g.gif  yra receptu, kur isvis jokio vasko nededa, tik sviestus sumaiso, idomu ar kaip toks balzamas butu?? man pvz vienas sviestmedis pakankamai nedrekina.

pasidarau puikiausia lupu balzama be jokio vasko ax.gif dedu kakavos sviesta- kaip kietaja baze, dar prilasinu visokiu geru aliejuku kuriu po ranka tuo metu yra, labiausiai man lupoms kazkodel patinka argano ir simondsiju smile.gif na dar avokado. ir sustingsta puikiausiai, aisku jei labai daug skystu alieju det tai gal ir nesukietetu, bet as taip mazdaug per puse dedu kietu ir skystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanciux @ 2010 02 28, 14:43)
merginos, o fitokeratina galima tirpinti paprastam vandenyj ir toki purskala purksti ant dregnu plauku?
Galima, aš taip ir darau.

QUOTE(jolie23 @ 2010 02 28, 19:17)
Merginos, gal galite parekomenduoti kokį nat. tušą, bet kuris būtų apysausis, nes man reik kad tik nuspalvintų jas..  4u.gif

Jei nereikia tankinimo ir ilginimo, o nori tik natūraliai jas paryškinti, puikiai tiks Logona tušas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 23:20)
Galima, aš taip ir darau.

kiek laiko jau naudoji ji? pastebi ka nors? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 28, 12:27)
Kunigunda, o kokiom proporcijom dejai silikono o kondocionieriu? I visa butelaiti ar tik i ta dali, kuria naudojai tam kartui? As irgi is Monicos turiu  ax.gif

hmm, kaip sudomino silikonas bigsmile.gif mano plaukams pastorinimas vai kaip nepamaisytu...
beje, suradau sau toki nebloga buda pamaskavimui, tiesiog EM biria pudra tepu sudrekinta, tada tikrai neblogai maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 23:26)
kiek laiko jau naudoji ji? pastebi ka nors?  bigsmile.gif  4u.gif

Dar tik savaitė, tai nespėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 28, 23:55)
man tai Weledos duso zele su saltalankiais labai skaniai kvepia - citrusais (bet nerugsciai)..  wub.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 28, 23:56)
Monica net kreminę pudrą su miltukais sugebėjo sumaišyti  bigsmile.gif

Weledos gal granatinę turėjai? Bandyk šaltalankių ir citrusinių  4u.gif

aciu uz patarimus 4u.gif reikes rytoj nulekt pauostyt kitu Weledos duskiu.
Sunkokai man sekasi draugauti su naturalios kosmetikos kvapais verysad.gif

man iki Monicos tai laaaabai toli. As dar tik labai nedrasiai pradedu ir esu labai savikritiska, jei man nesigauna kremas toks kaip pirktinis ar dar geresnis, tai jau ir nusivylimas.
As susigundziau kosmetikos gaminimu, tik del to, kad dauguma pirktiniu kremu man neskaniai kvepia doh.gif o man norisi ir kad skaniai kvepetu ir gerai drekintu ir tt

dabar planuose vanilinis kremas kunui. Jau zinau, kad desiu kakavos sv, vaniles fitolio ir dar reikia rasti "nesmirdanti" maitinanti alieju

QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 00:03)
pasidarau puikiausia lupu balzama be jokio vasko ax.gif 

aciu 4u.gif o i koki indeli jus dedat lupu balzama?
Klausiu tu kurios jau pyle i "lupadazini" indeli, kuri issukti galima. ar per piltuveli pilate ar tiesiai is indo, kuriame gaminote? ir kuriuo metu pilti? kai dar skysta masa ar kai pradeda po truputi stengti, nes man baisoka, kad lb skysta mase supylus, ji per kita gala neisbegtu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 14:23)
tepu savo pasidarytu (jau aprasytu ir pasigirtu) kremuku. Mano pedos reikalauja itin didelio demesio- labai sausos, kulnai jei tik apleidziu is karto sutrukineja  verysad.gif  bet va su tuo kremuku tai as dar pati negaliu patiket wub.gif  po duso pasitepu, 2 kartus dienoj, tai po 12 val toookios svelios pedos...jokiu papildomu voneliu nedarau, o nepakenktu  doh.gif
aisku nebutina jums toki pati darytis, galima su tais aliejais, kuriuos as dejau, gal pades, o dejau daugiausiai ricina, maziau tamanu, na ir lasa kokosu, tai galima jo ir neskaityt. gal dar vaskas padare savo, zodziu siuo metu svao pedom esu patenkita labai  4u.gif

o kaip sudomino tas kremukas, apie kuri rasote ax.gif blush2.gif gal galetumete pasidalinti receptu ? 4u.gif buciau dekinga labai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti