Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 28, 16:39)
Na, "stebuklų" tai niekas turbūt nedaro  drinks_cheers.gif

tai man stebuklo ir nereikia, tik kad isplautu svariai, iki siugzdejimo, nesausindamas be proto plauku ax.gif
Atsakyti
[quote=fuksija,2010 02 26, 21:06]
Apelsinų žiedų kvapas visiškai neturi nieko bendro su apelsinų kvapu? ax.gif
[/quote]

nelabai smile.gif

[quote=wilike,2010 02 27, 09:20]
sakykit o per kiek laiko darant molio kaukes pagereja vaizdelis ant veido?[/quote]

reiktų dar ir iš vidaus padirbėti 4u.gif

[quote=bozkakoszka20,2010 02 27, 13:06]
Satura, rasei kad stiprini savo gorzi is vidaus gerdama avizas?galima ir su paprastu vandeniu uzpilt ane?valgyt ryte ant tuscio skrandzio?sauksto uztenka?reikia tokia kosele padaryt? 4u.gif
[/quote]

3 valgomus šaukštus užpilk virintu, atvėsintu vandeniu. Per naktį pastovės, ryte suvalgyk ir vandenį išgerk. Aš valgau šitas avižas prieš pusryčius smile.gif

[quote=Ramintėlė 25,2010 02 27, 13:26]
nebezinau kas darosi su mano veido oda pastaruoju metu unsure.gif
[/quote]

gal tamanai?

[quote=jolie23,2010 02 27, 19:58]
Merginos, ką patartumėte nuo parodontozės? [/quote]

Monicos paklausk smile.gif

[quote=Nidulia,2010 02 27, 21:01]
o man vel panose, nuo trynimo nosinaitemis, taip nuserpetojo, kad jau visais aliejais tepu, grynu sviestmedziu, vistiek nesusitvarkau. [/quote]

į kremą įpilk aliejaus ir patepk smile.gif

[quote=ernesin,2010 02 27, 21:49]
1. Gazuoto nepilčiau į hidrolatą, nes kiek vasarą pildavausi gazuotą į purkštuką, jis man greitai supelydavo ax.gif Geriausia jaučiu distiliuotas vanduo, arba paprastas begazis mineralinis [/quote]

teisybė drinks_cheers.gif Rasos negazuotas išspręs tas problemas wink.gif

[quote=Chippie,2010 02 28, 00:21]
ateinu papasakot apie savo lupu balzama, kuri siandien pasidariau.
[/quote]

lotuliukas.gif O ką rašo A-Z puslapyje, kur reikia dėti tas burokų sultis? Gal jos būtent eina į vandens fazę, o ne į aliejus?

jei tau bus lengviau, tai man lygiai taip pat neišėjo nudaryti MB mišinio po skutimosi, nes benzoinas kokosų aliejuje irgi taip nusėdo į apačią...

[quote=etamo21,2010 02 28, 01:13]
dar man idomu ar yra kazkokiu naturalesniu sampunu, GERAI isplaunanciu plaukus? [/quote]

man tam gerai Druide Purity

[quote=kunigunda78,2010 02 28, 12:15]
siuo atveju man ir pasiseke su MB, nes pas mane tai ne viena manija doh.gif, bet jis jau iprates per tiek metu, ir zino, kad ir ka sakytu manes niekaip nepaveiktu lotuliukas.gif
[/quote]

MB irgi nieko nebesako, kas belieka biggrin.gif

[quote=Dezdemona*,2010 02 28, 16:39]
Satura, skaiciau kad geri silicio rugsti. O dar labiau idomu, kad rasei jog galima plaukus skalauti, kokia to nauda butu?
Ar as cia kazka maisau blush2.gif
[/quote]

ne silicio rūgštį, o silicio vandenį mirksiukas.gif
čia plačiau apie jį

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 12:36)
tiek to ir recepto  biggrin.gif  tamanai, ricina (kokiu 60-70% visu alieju), metu EA, biciu vaskas.
30 ml per savaite sunaudojau, siandien jau isploviau indeli  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(fuksija @ 2010 02 28, 19:11)
Gal kas atradote stebuklingą priemonę nuo per greito plaukų riebalavimosi? Dilgelės nepadeda, alijošiaus sultys irgi nelabai, bandau pripratinti plaukus prie retesnio plovimo, tai jau daugiau nei pusmetį nuolat riebaluotais vaikštau. doh.gif Gal kokį ea bandyt? Rozmarinus ir arbatmedį jau bandžiau.

Man retesnis plovimas padėjo, taip pat daug rečiau naudojau visokias formavimo priemones, dar skalavau ajerų nuoviru...

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 28, 19:22)
Papasakok kaip avizas darai ir kaip valgai?  ax.gif

Paprasčiausiai avižinius dribsnius, kur tik grūdai patraiškyti, užpilu pienu ir valgau, kartais banano įsipjaustau biggrin.gif

Vakar išbanžiau "Eco" purinamąjį šampūna, labai patiko thumbup.gif

Mamai mano labai patink pasigaminto dezodoranto kvapas - dėjau pelargonijų ir šalavijų ea, dar šlamučio hidrolato, ir pačiai kvepia labai smile.gif

Merginos, gal galite parekomenduoti kokį nat. tušą, bet kuris būtų apysausis, nes man reik kad tik nuspalvintų jas.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 28, 20:17)
Paprasčiausiai avižinius dribsnius, kur tik grūdai patraiškyti, užpilu pienu ir valgau, kartais banano įsipjaustau  biggrin.gif

Supratau dekui 4u.gif
Atsakyti
Man retesnis plovimas padėjo, taip pat daug rečiau naudojau visokias formavimo priemones, dar skalavau ajerų nuoviru...

Čia su formavimo priemonėm tai gal įvairiai... Man kaip tik atrodo, kad jos pasausina šaknis, tarkim putos g.gif
Atsakyti
Kas galetu padeti plaukams tapti lankstesniais, svelnesniais? Pastoviai (2 kartus i savaite) darau aliejines kaukes, bet plaukai tokie lyg kieti g.gif
Atsakyti
merginos,o cia, gale ingridientu saraso,blogieciai??
http://www.natures-l...etails.php?id=9
Atsakyti
Merginos, gal galite parekomenduoti kokį nat. tušą, bet kuris būtų apysausis, nes man reik kad tik nuspalvintų jas..  4u.gif

tai gal tiktu dr.Hauschka paprastas tusas (ne Volume) arba pvz. NveyECO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 28, 19:29)
lotuliukas.gif O ką rašo A-Z puslapyje, kur reikia dėti tas burokų sultis? Gal jos būtent eina į vandens fazę, o ne į aliejus?

raso, kad geriausia deti i gaminimo pabaiga, kai mase pradeda stengti, nes tik taip spalva gerai pasiskirsto. Ilasinus reikia gerai ismaisyti arba isplakti. As tikriausiai per anksti ipyliau g.gif mase buvo per silta. Siaip ar taip mano balzamas nera pakankamai riebus, reikejo man deti
kakvos sviesta + sviestmedi ir koki lasa vaniles ekstrakto, dar kokio glicerino g.gif
ga dar galima butu deti, kad gerai maitintu ir drekinti ir butu riebus.

Atsakyti
Chippie, kodėl pasirinkai burokų sultis, o ne miltukus raudonus?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 28, 21:13)
tai gal tiktu dr.Hauschka paprastas tusas (ne Volume) arba pvz. NveyECO  g.gif

Bandysiu kažkurį, ačiū 4u.gif

O dar iškilo klausimas, ar Akamuti aliejai ir sviestai visi nerafinuoti ir kokybė gera? Pvz., mangų sviestas? Ar geresnis iš KN? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 28 vasario 2010 - 20:50
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 28, 19:31)
Kas galetu padeti plaukams tapti lankstesniais, svelnesniais? Pastoviai (2 kartus i savaite) darau aliejines kaukes, bet plaukai tokie lyg kieti  g.gif

cia jauciu vel nebus tas ats, kuris 99% tiktu, reik paciai bandyt 4u.gif mano plaukai siuo metu yra butent tokie kokiu tu nori, o tiesiog ka nauja pradejau naudot tai purskala su pantenoliu. Kelios minutes po purskimo plaukai buna kietoki blink.gif bet dar po keliu min kaip ne keista- tookie svelnus ir paslankus bigsmile.gif labai patinka tas purskaliukas wub.gif zinau ka reiskia besiveliantys sausi dratai doh.gif kol neisbandziau santes balzamo brilliant care tai panasius ir turejau doh.gif o dabar tai tiksliai galiu pasakyt kad svelnus, lankstus.
kiek pamenu tavo plaukai banguoti? g.gif ar nemaisau?
nes mano tai tiesus kai styga, net noredama nesugarbanociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 28 vasario 2010 - 22:27