Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 02 28, 13:29)
O aliejines kaukes jūs darot ant sausų ar šlapių plaukų? Ar ant išplautų, ar tinka ir truputį pasiriebalavę? rolleyes.gif

Ant sausų arba vos vos padrėkinu tik, kad patogiau tepti būtų. Ir visada ant neplautų - kaip tik tom dienom nakčiai, kai ryte plovimas nusimato smile.gif
Atsakyti
[/quote]
o is kur tas noras skiesti hidrolatus? Del kokiu priezasciu jus norite gadinti gera daikta
Kunigunda, padauginau glicerino,kazkaip reikia padeti gelbeti:) tai kiek man stoves nesugedes hidrolatas, atskiestas mineraliniu?
benzoino neturiu tai tepu viskuom ta panose sad.gif
Atsakyti
merginos, o fitokeratina galima tirpinti paprastam vandenyj ir toki purskala purksti ant dregnu plauku?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 28, 12:26)
Na, čia be galo individualu...

drinks_cheers.gif man patinka Laveros sampunai, skaniai kvepia, gerai plauna, bet stebuklu nedaro...

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 12:36)
Chippie, saunuole. Gal per daug vasku pridejai?  g.gif sudetis tai tokia grazi  thumbup.gif

as irgi manau, kad vasko daugoka... sudetis nieko, bet persistengiau su vanile doh.gif kvapas gavosi stiprokas. Kazkaip kai mase silta, kvapas nelabai jauciasi, bet galiu pasakyti, kad kai mase atsala ir sustengsta kvapas bent 3 kartus stipresnis atrodo.

Kunigunda ten jus de betterave is AZ

is saldytuva ikisau, nes recepte rase, kad 24h i saldytuva ikist ir neliest ax.gif dabar istraukiau ir isbandziau... nepatinka
kvapas per stiprus, skonis kazkox keistas,
si recepta pritaikysiu kuno kremui. Visgi lupu balzama geriau daryti bekvapi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chippie: 28 vasario 2010 - 15:27
QUOTE(Chippie @ 2010 02 28, 15:56)
drinks_cheers.gif  man patinka Laveros sampunai, skaniai kvepia, gerai plauna, bet stebuklu nedaro...

Na, "stebuklų" tai niekas turbūt nedaro drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tiesa, aš praeitą savaitę užsisakiau rankų kremą ir lūpų balzamą iš naujo puslapiuko. Man kaina patiko ir kad siuntimas nemokamas ax.gif
Tai patenkinta esu, kvapai labai švelnūs, malonios priemonės, dedu pliusiuką.

Dar nuolaida tada buvo - dabar, žiūriu, vėl pakėlė kainytę atgal smile.gif
http://www.ecoland.l...p?id_product=37

http://www.ecoland.l...hp?id_product=9
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 28, 15:56)
is saldytuva ikisau, nes recepte rase, kad 24h i saldytuva ikist ir neliest ax.gif  dabar istraukiau ir isbandziau... nepatinka
kvapas per stiprus, skonis kazkox keistas,
si recepta pritaikysiu kuno kremui. Visgi lupu balzama geriau daryti bekvapi

O kaip lūpų balzamą galima padaryi bekvapį? rolleyes.gif
Atsakyti
Satura, skaiciau kad geri silicio rugsti. O dar labiau idomu, kad rasei jog galima plaukus skalauti, kokia to nauda butu?
Ar as cia kazka maisau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 28 vasario 2010 - 16:45
http://www.natures-l...es_makiazas.php
Aptikau nematyta puslapi,ar isties viskas cia sertifikuota?

Ir dar norejau paklausti, ar misriaodes-riebiaodes galetu parekomenduoti koki eko krema ar emulsija su SPF 15/20 ?
Atsakyti
O jei į kokosų aliejų su avarnalėšų miltukais įpilti rozmarinų ea,ir užsidėjus kokią kepurę taip šiltai prabūti per nakti,tai plaukų nepamesiu?Ar turi būti galva neaprišta?
Atsakyti
Gal kas atradote stebuklingą priemonę nuo per greito plaukų riebalavimosi? Dilgelės nepadeda, alijošiaus sultys irgi nelabai, bandau pripratinti plaukus prie retesnio plovimo, tai jau daugiau nei pusmetį nuolat riebaluotais vaikštau. doh.gif Gal kokį ea bandyt? Rozmarinus ir arbatmedį jau bandžiau.
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 27, 20:58)
Kažkas klausė dėl avižų: man labai patinka, nagai neprisimenu, kada skilinėjo, plaukai žvilga, tik kad mano stresų labai daug buvo, tai labai slinko, dabar padėtis taisosi.

Papasakok kaip avizas darai ir kaip valgai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 28, 17:19)
O kaip lūpų balzamą galima padaryi bekvapį?  rolleyes.gif

nedet kvapniuju ekstraktu ar skaniai kvepianciu alieju ar EA.
Atsakyti