Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 02 28, 11:26)
Bet šiaip, daug kur rašo apie varnalėšų nuovirą, manau reiktų jas pavirti. Kad ir toks receptas  g.gif  :

Nuoviras stiprinti plaukus

20 g supjaustytų varnalėšų šaknų užpilkime 0,5 l vandens ir pavirinkime 5 min. Ataušusį nuovirą perkoškime ir įtrinkime galvos odą, po to nuoviru perplaukime plaukus. Tai darykime tris kartus per savaitę du mėnesius.

Aš dažnai nuoviru paskutiniu metu po plovimo perpildinedavau pabaigoje plaukus, ir Chna su Basma tuo nuoviru plikau dažydama, tai gal kiek ir pastiprina plaukus, bet labai gerai ir sausina, tai galus visada po to dar vandeniu perskalauju, kad liktų tik prie šaknų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 28, 10:55)
taip, milteliais jie pas mane, neradau aprasymo kaip daryt  biggrin.gif  tai sumaisiau paprasciausiai alieju pasildyta su milteliais ir isitepiau nuo saknu iki galiuku, siandien atsikelus irgi labai faini plaukai  thumbup.gif

istirpo miltukai, viskas tvarkoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 11:30)
istirpo miltukai, viskas tvarkoj?  4u.gif

Jie netirpstantys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 27, 19:58)
Gal galėtum receptėlį priminti?..  ax.gif  4u.gif

tiek to ir recepto biggrin.gif tamanai, ricina (kokiu 60-70% visu alieju), metu EA, biciu vaskas.
30 ml per savaite sunaudojau, siandien jau isploviau indeli 4u.gif
ir dar galiu pasakyt, kad neatsisluoksiavo, nesukrito i gumuliukus, viskas super gavosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 11:32)
Jie netirpstantys mirksiukas.gif

doh.gif
aciu 4u.gif

Chippie, saunuole. Gal per daug vasku pridejai? g.gif sudetis tai tokia grazi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 28 vasario 2010 - 11:36
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 28, 12:26)
Lengvai išsiplovė? bigsmile.gif

Nuoviras stiprinti plaukus

20 g supjaustytų varnalėšų šaknų užpilkime 0,5 l vandens ir pavirinkime 5 min. Ataušusį nuovirą perkoškime ir įtrinkime galvos odą, po to nuoviru perplaukime plaukus. Tai darykime tris kartus per savaitę du mėnesius.

man lengvai ax.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 28, 12:30)
istirpo miltukai, viskas tvarkoj?  4u.gif

netirpstantys jie, as su jais ir istepiau plaukus, bet galvoje neliko po plovimo biggrin.gif

reikia pas Monica paprasyt recepto kaip tiksliai naudot, nes neparasyta prie ju, nors man ir taip tiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 28 vasario 2010 - 12:03
O gal tuomet plaukams stiprinti galima pasidaryti tokį kokteilį: kokosų aliejus+varnalėšų milteliai+rozmarinų ea? ax.gif Palaikyti aprišus per naktį ir išplauti? ax.gif
Atsakyti
[quote=Diva:),2010 02 25, 11:43]
bigsmile.gif bigsmile.gif ikelsiu i Maista sveikatai ir groziui, galima? Super- idomu kaip vaikai i tokius ne meskucius su 9 E priedais reaguoja? Bet as vistiek sokolado noriu kelinta diena doh.gif
[/quote]

tai cia Rasma si receptuka idejo, tai manau, kad drasiai gali ji dalinti

[quote=TekilaSunrise,2010 02 25, 13:04]
Aš šituos norėjau daryti, bet supratau, kad neturiu į ką... ax.gif doh.gif
[/quote]
as turiu visokiu silikoniniu formeliu, visokios siedeles, rozytes ir pan, bet reiktu kazko mazo. Teks daryti uzsakymo lipdymo formelems lotuliukas.gif

[quote=Chippie,2010 02 26, 02:05]
aij ir zymiosios buroku sultys
[/quote]

turi omeny jus de betterave?

[quote=Satura,2010 02 26, 10:04]
Nors aš tai nusivyliau, kad tiesina plaukus augalinis silikonas.
[/quote]

man ir pasirode, kad jis tiesina plauka, nes siaip susukus plaukus i kuoda jie pas mane pasibanguodavo, o kai istepiau plaukus balzamu su silikonu, tai jie tiesut tiesuteliai. Labai skanus to silikono kvapas (as ji is Monikos pagriebiau). Sakyciau, kad jis man pastorino plauka blink.gif

[quote=Satura,2010 02 26, 11:42]
todėl ir vengiu MB prileisti prie tokių savo finansinių transakcijų. Dėl šventos ramybės cool.gif
[/quote]
siuo atveju man ir pasiseke su MB, nes pas mane tai ne viena manija doh.gif, bet jis jau iprates per tiek metu, ir zino, kad ir ka sakytu manes niekaip nepaveiktu lotuliukas.gif

[quote=bryyla,2010 02 26, 12:33]
Na reikės ir astromineral. centre pasižvalgyt, kokie ten milteliai, kokio stambumo ir iš kokio gintaro, nes ukrainietiškas gintaras nėra toks geras kaip pabaltijo šalyse, nes tik mūsų gintariuke yra tos gintaro rūgšties cool.gif
[/quote]

tai kad musu gintaro pardavime vargu ar buna, nebent pati rudeniop i pajuri nulektum. wub.gif labai smagu ieskoti tu gintariuku, pries keleta metu buvom Nidoje rugsejo pradzioje, kai ismete gintariuku, tai siek tiek pasirinkome ax.gif

[quote=fuksija,2010 02 26, 21:06]
Apelsinų žiedų kvapas visiškai neturi nieko bendro su apelsinų kvapu? ax.gif
[/quote]

ne, man ji yra svelnesne nerolio forma, nerolis vis tik wub.gif dieviskas. beje, uosciau pas Monika apelsinu ziedu vaska, kvapas dieviskas wub.gif

[quote=ernesin,2010 02 27, 16:58]
o sausinti tamanų aliejus.
[/quote]
mano sausos odos jis nera ne karto nusausines ax.gif

[quote=Nidulia,2010 02 27, 21:01]
o man vel panose, nuo trynimo nosinaitemis, taip nuserpetojo, kad jau visais aliejais tepu, grynu sviestmedziu, vistiek nesusitvarkau. Gal ka patartumete?? Panose-tas odos gabaliukas, kuris snerves skiria viena nuo kitos.
[/quote]

jei turi,tai benzoino pabandyk isilasinti i sviestmedi

[quote=Nidulia,2010 02 27, 21:44]
1. kokiu mineraliniu galima atskiesti hidrolata, ir kiek laiko toks stoves nesugedes?
[/quote]
o is kur tas noras skiesti hidrolatus? Del kokiu priezasciu jus norite gadinti gera daikta g.gif

[quote=Chippie,2010 02 28, 00:21]
na jau pusdieni isbuvo mano balzamas saldytuve.
ka reiketu deti, kad balzamas butu riebesnis ir maitinantis?
[/quote]
o ka jis veikia saldytuve? Tai juk jis ir taip greitai sustingo, tai kam dar ji saldyti g.gif
sviestmedis tam reikalui tinkamiausias ax.gif
Atsakyti
Kunigunda, o kokiom proporcijom dejai silikono o kondocionieriu? I visa butelaiti ar tik i ta dali, kuria naudojai tam kartui? As irgi is Monicos turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 00:54)
Man alijošiaus gelis netgi labai padeda kovoti su spuogais wink.gif

drinks_cheers.gif

Gal būtų galima plačiau apie alijošiaus gelį? blush2.gif
O aliejines kaukes jūs darot ant sausų ar šlapių plaukų? Ar ant išplautų, ar tinka ir truputį pasiriebalavę? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Atsiėmiau vakar savo lauktuves iš Violey, tai galiu pasakyti, kad Logonos "oriental" kūno sviestas- pasaka wub.gif tik man šiek tiek sunkiai gėrėsi, bet čia smulkmena palyginus su tuo, kokia oda šiandien faina. Tiesa, kvapas man visiškai ne rytietiškas biggrin.gif Gal, kad man rytai asocijuojasi su smilkaliniais, aštriais kvapas, bet šiaip kvepia skaniai, neįkyriai thumbup.gif Po to draugas išbandė savo pleiskanojančiai, jautriai odai Logonos pylingą, tai šįryt oda atrodė tikrai gerai, nes šiaip per naktį oda nusitrindavo į pagalvę ir būdavo pilna atsišerpetojimų, kad ir kiek kremo būtų iš vakaro pritepęs. Šiandien eilėje laukia urtekram rožių šampūnas (atsukau pauostyti, tai kvapas rožių tikrai neprimena, smirda man šiek tiek), lavera basis kaukė ir drėkinamoji rožių kaukė veidui. viliuosi, kad viskas tiks ir patiks biggrin.gif
Vakar dar gaminau, jei taip galima pasakyti, kremuką-tepaliuką draugui. Dariau mažą kiekį, nes neturiu jokių konservantų. Dėjau kakavos sv., sviestmedžio, kokosų al., argano lašą, nes tiek teturėjau, šiek tiek tamanų, glicerino ir vaško. Vaško galėjau įdėti daugiau, nes gavosi pliurzalas toks, bet buvo lengva tepti, gerai gėrėsi ir veidas šiandien dėka vakarykščio šveitimo ir tikiuosi, mano kremuko- tikrai gražus smile.gif

Dar norėjau paklausti Jūs vandenį vaško, sviestų tirpinimui naudojate iš virdulio, kątik užvirusį ar kaip? Nes aš užvirinau vandenį, čiut pravėsinau ir tada tirpinau, nes man kai dar šiek tiek atšalo-vaškas pradėjo stingti...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 28, 12:15)
kus i kuoda jie pas mane pasibanguodavo, o kai istepiau plaukus balzamu su silikonu, tai jie tiesut tiesuteliai. Labai skanus to silikono kvapas (as ji is Monikos pagriebiau). Sakyciau, kad jis man pastorino plauka  blink.gif

ne, man ji yra svelnesne nerolio forma, nerolis vis tik  wub.gif dieviskas. beje, uosciau pas Monika apelsinu ziedu vaska, kvapas dieviskas  wub.gif

mano sausos odos jis nera ne karto nusausines  ax.gif

O tuo silikonu būtų galima tepti plaukų galiukus po plovimo ir nenuplaudinėti, nelimpa jis?

Oi nesikeik Kunigunda, man ir apelsino žiedų ir nerolio kvapas smarvės įsikūnijimas, taigi dėl skonio nesiginčijama biggrin.gif

Matai kaip visoms skirtingai, o mano oda mišri ir tai sausindavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 02 28, 12:29)
Gal būtų galima plačiau apie alijošiaus gelį? blush2.gif
O aliejines kaukes jūs darot ant sausų ar šlapių plaukų? Ar ant išplautų, ar tinka ir truputį pasiriebalavę? rolleyes.gif

Turiu nusipirkusi iš Nimfali alavijų gelį, tiesiog nusipraususi tepuosi juo veidą ir tiek mirksiukas.gif Žiemą dar glicerino lašiuką įsilašinu, kad labiau drėkintų nes jis labai lengvas.
Aliejines kaukes darau ant sausų plaukų, jau pasiriebalavusių, nes darausi prieš plaukų plovimą smile.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga-perziurinejau senus zurnalus pries ismetima ir radau keleta naudingu dalyku ax.gif , idejau cia keleta skanuotu lapu, keli su manksta veidui ir keli su veido kaukem naminem

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 28, 12:27)
Kunigunda, o kokiom proporcijom dejai silikono o kondocionieriu? I visa butelaiti ar tik i ta dali, kuria naudojai tam kartui? As irgi is Monicos turiu  ax.gif

dejau 3 procentus i atpilta maza kieki balzamo, o visa reiktu nemazai sudeti ax.gif, o as noriu paeksperimentuoti ir isbandyti ir kitus variantus

QUOTE(Katherina @ 2010 02 28, 12:45)
Dar norėjau paklausti Jūs vandenį vaško, sviestų tirpinimui naudojate iš virdulio, kątik užvirusį ar kaip? Nes aš užvirinau vandenį, čiut pravėsinau ir tada tirpinau, nes man kai dar šiek tiek atšalo-vaškas pradėjo stingti...

pilu i puodavandens ir statau i ji dubeneli su aliejais, tada vanduo syla puode, o kartu tirpina aliejus

QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 12:49)
O tuo silikonu būtų galima tepti plaukų galiukus po plovimo ir nenuplaudinėti, nelimpa jis?

Oi nesikeik Kunigunda, man ir apelsino žiedų ir nerolio kvapas smarvės įsikūnijimas, taigi dėl skonio nesiginčijama biggrin.gif

Matai kaip visoms skirtingai, o mano oda mišri ir tai sausindavo mirksiukas.gif

nera dalyko, kuris visoms tiktu 100 % mirksiukas.gif
as manau, kad gal geriau butu to silikono i koki hidrolata pilti, nes jis tirpus vandenyje, ant plauku nebandziau sausu. Jis toks gelinis, gal kuria diena pries plovima pabandysiu uztepti ir paziureti, dabar tai nenoriu rizikuoti blush2.gif

g.gif turi omeny, kad tau smirdi nerolio hidrolatas? Nes jo kvapas labai skiriasi nuo EA/absoliuto
Atsakyti