[quote=Diva:),2010 02 25, 11:43]
ikelsiu i Maista sveikatai ir groziui, galima? Super- idomu kaip vaikai i tokius ne meskucius su 9 E priedais reaguoja? Bet as vistiek sokolado noriu kelinta diena
[/quote]
tai cia Rasma si receptuka idejo, tai manau, kad drasiai gali ji dalinti
[quote=TekilaSunrise,2010 02 25, 13:04]
Aš šituos norėjau daryti, bet supratau, kad neturiu į ką...
[/quote]
as turiu visokiu silikoniniu formeliu, visokios siedeles, rozytes ir pan, bet reiktu kazko mazo. Teks daryti uzsakymo lipdymo formelems
[quote=Chippie,2010 02 26, 02:05]
aij ir zymiosios buroku sultys
[/quote]
turi omeny jus de betterave?
[quote=Satura,2010 02 26, 10:04]
Nors aš tai nusivyliau, kad tiesina plaukus augalinis silikonas.
[/quote]
man ir pasirode, kad jis tiesina plauka, nes siaip susukus plaukus i kuoda jie pas mane pasibanguodavo, o kai istepiau plaukus balzamu su silikonu, tai jie tiesut tiesuteliai. Labai skanus to silikono kvapas (as ji is Monikos pagriebiau). Sakyciau, kad jis man pastorino plauka
[quote=Satura,2010 02 26, 11:42]
todėl ir vengiu MB prileisti prie tokių savo finansinių transakcijų. Dėl šventos ramybės
[/quote]
siuo atveju man ir pasiseke su MB, nes pas mane tai ne viena manija
, bet jis jau iprates per tiek metu, ir zino, kad ir ka sakytu manes niekaip nepaveiktu
[quote=bryyla,2010 02 26, 12:33]
Na reikės ir astromineral. centre pasižvalgyt, kokie ten milteliai, kokio stambumo ir iš kokio gintaro, nes ukrainietiškas gintaras nėra toks geras kaip pabaltijo šalyse, nes tik mūsų gintariuke yra tos gintaro rūgšties
[/quote]
tai kad musu gintaro pardavime vargu ar buna, nebent pati rudeniop i pajuri nulektum.
labai smagu ieskoti tu gintariuku, pries keleta metu buvom Nidoje rugsejo pradzioje, kai ismete gintariuku, tai siek tiek pasirinkome
[quote=fuksija,2010 02 26, 21:06]
Apelsinų žiedų kvapas visiškai neturi nieko bendro su apelsinų kvapu?
[/quote]
ne, man ji yra svelnesne nerolio forma, nerolis vis tik
dieviskas. beje, uosciau pas Monika apelsinu ziedu vaska, kvapas dieviskas
[quote=ernesin,2010 02 27, 16:58]
o sausinti tamanų aliejus.
[/quote]
mano sausos odos jis nera ne karto nusausines
[quote=Nidulia,2010 02 27, 21:01]
o man vel panose, nuo trynimo nosinaitemis, taip nuserpetojo, kad jau visais aliejais tepu, grynu sviestmedziu, vistiek nesusitvarkau. Gal ka patartumete?? Panose-tas odos gabaliukas, kuris snerves skiria viena nuo kitos.
[/quote]
jei turi,tai benzoino pabandyk isilasinti i sviestmedi
[quote=Nidulia,2010 02 27, 21:44]
1. kokiu mineraliniu galima atskiesti hidrolata, ir kiek laiko toks stoves nesugedes?
[/quote]
o is kur tas noras skiesti hidrolatus? Del kokiu priezasciu jus norite gadinti gera daikta
[quote=Chippie,2010 02 28, 00:21]
na jau pusdieni isbuvo mano balzamas saldytuve.
ka reiketu deti, kad balzamas butu riebesnis ir maitinantis?
[/quote]
o ka jis veikia saldytuve? Tai juk jis ir taip greitai sustingo, tai kam dar ji saldyti
sviestmedis tam reikalui tinkamiausias