Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 02:10)
tiksliai neatsimenu, bet pasirode juokinga kaina, nes lyg kazkur apie 3 Lt kainavo. Is to dziaugsmo as juos kazkur pakeliui pameciau  doh.gif taip iki namu ir nedanesiau doh.gif

lotuliukas.gif nerealiai prajuokinai:) isivaizduoju kaip keikeisi mintyse po to
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 02 20, 11:23)
They are an excellent Linen spray,

tai cia hidrolatas ar ne ?

galėtum įdėti nuorodą į puslapį, iš kurio renkiesi, o ne bendrą aprašymą - tada netektų mums tau burti iš kavos tirščių ir dėti garantijos, ką konkrečiai perki. Iš aprašymo man panašu į New Directions gaminį, o jų purškalai tikrai negalėjo bent tuo metu būti geidžiamu mūsų produktu, nes turėjo sintetinių ingredientų. Abejočiau, kad tokį kuri nors iš mūsų norėtų purkštis ant veido.

ir nuorodų tikslesnių dažnai prašom ne dėl to, kad smalsauti ar bėgti pirkti iš paskos, o dėl info tikslumo.

cia siaip is ebay todel tikrai gali buti nelabai patikima va dedu nuoroda http://cgi.ebay.co.u...=item334b53222f ir jei jums atrodo kad cia ne kokia kokybe gal patartumet kur galeciau per interneta nusipirkti kad siustu i visa pasauli ( as islandijoj)
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 02:10)
tiksliai neatsimenu, bet pasirode juokinga kaina, nes lyg kazkur apie 3 Lt kainavo. Is to dziaugsmo as juos kazkur pakeliui pameciau  doh.gif taip iki namu ir nedanesiau doh.gif

Atsiprašau,bet " lotuliukas.gif lotuliukas.gif "
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 02 21, 13:34)
ir jei jums atrodo kad cia ne kokia kokybe gal patartumet kur galeciau per interneta nusipirkti kad siustu i visa pasauli ( as islandijoj)

atrodo drinks_cheers.gif Pabandyk Akamuti, Aroma-Zone prancūziškojoj versijoj 4u.gif
Atsakyti
O kažin,jei pavyzdžiui kokio kakavos sviesto galiojimas pasibaigia,tai jį išoriškai nieko naudoti?Dar visos jo savybės būna išlikę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 20, 23:26)
Noriu paklausti isbandziusiu - kuo skirias Tangerine ir Mandarin eteriniai aliejai?
Kuris skanesnis, universalesnis, geriau dera su kitais misiniuose?.. Noriu nusipirkt viena is ju.
Papildyta:
Tiesa, nepatiko galva plaut su muilo riesutu milteliais. Negano to, kad maudantis visur byra byra... dar ir po plauku isdziovinimo byra byra... fui smile.gif

kiek aš skaičiau, tai muilo milt.reiktų virti prieš jais prausiantis. Ar virei? ax.gif
turiu tangerino ea mėginuką, jis labiau citrininis nei paprastas mandarinas, man skanus. Kažkaip raudonas mand. man nelb patinka, žalias skanesnis, dabar berods dar baltą užsakiau (ar galvojau užsakyti g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 21, 03:19)

o tu nebandei lašinti į jį mango ekstrakto ir žiūrėt, kas gautųsi? Nes Aroma-Zona toks patarimas man užkliuvo prie mango aliejaus aprašymo - tipo, pakvėpinkite  jį mango ekstraktu ir naudokite smile.gif

turejau tik 10ml mango sviesto "meginuka", kita karta reikes pameginti ji pakvepinti mango ekstraktu. Pats ekstraktas tai gana skaniai kvepia.
man lb patika, kad aroma-zone galima nusipirkti tuos mazus 10ml alieju meginukus, tai uzsisakiau visokiu negirdetu murumuru ir kukui aliejuku, lb juokingai skambejo, tikiuosi greitai visus isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 02 21, 16:24)
turiu tangerino ea mėginuką, jis labiau citrininis nei paprastas mandarinas, man skanus. Kažkaip raudonas mand. man nelb patinka, žalias skanesnis, dabar berods dar baltą užsakiau (ar galvojau užsakyti g.gif )

O kuom tau žalias labiau patinka? g.gif Aš kaip tik noriu raudoną pabandyti, turėjau žalią iš KN, na skanus, bet jaučiasi rūgštelė,o aš saldžiau noriu. ax.gif
Atsakyti
gal galetu kuri pakomentuoti sio kremo sudeti blush2.gif as kaip ir nieko labai bloga nematau blink.gif cia kremas veidui, nesertifikuotas.

Water, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglycerides, Cetearyl, Olivate (and) Sorbitan Olivate, Grapeseed Oil, Glycerin, Chamomile Flower, Extract, Sodium Hyaluronate, Olive Oil, Dehydroacetic Acid/Benzyl Alcohol, Dexpanthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglycerides (and) Sodium Ascorbate (and) Tocopherol (and) Retinol, Xanthan Gum Bisabolol, d-alpha Tocopherol, Aloe Vera Gel, Citric Acid, Green Tea Extract.
Atsakyti
Nidulia, ar dingo galvos niezejimai?

Dar norejau klustert, gal kazkas dar ka atrodo spuogeliams pamaskuot? hauschka isbandziau, bet labai jau netiko spalva, pas mane kazkokia specifine doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As pries kelias dienas bandziau pasidaryt krema rankoms, viskas butu ok, tik per saltas aliejus buvo ir vaskas gabalais susitrauke, tai teks perlydyt doh.gif ir dar hidrolato dapilt ciut ciut net siek tiek per kietas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 21, 03:19)
aha, benaršydama radau, kad kažkuri medžiaga yra naudojama plaukų kondicionavimui, bet iš sudėties visumos taip ir nesupratau, kas čia tiksliai smile.gif Jeigu tai plastmasės, tai skatini gamtoje neatsinaujinantį ciklą ir taršą, o kadangi jos susmulkintos iki labai mažų dalelyčių, tai neaišku, kaip su oda sąveikauja, kiek jų gali nusėsti ant plaukų. Bus kupeta, o paskui gal dar labiau prilips plaukuosena prie galvos  doh.gif

as radau, kad visa ta kompanija per bruksnelius surasyta plauku lakuose naudojama, uzmeciau aki i ekologiskus plauku lakus ir ju sudetyje neradau tokiu dalyku, tai taip iseitu, kad nieko gero, bet kuom konkreciai kenkia taip ir neradau
o kad susmulkinti tai jau tikrai, nes ta apkalbama priemone smulkesne uz pudra, beriant vos ne dumelis atrodo

beje dantys prie grozio ania, mb dantenu uzdegima pasigavo doh.gif tai kuri laika arbatmedzio ir gvazdikelio ea gelbejome, o nuejus pas gydytoja gavo dar didesne doze gvazdikeliu, dantiste sake, kad pas ja labiau koncentruotas negu eterinis aliejus, idomu kagi jos ten turi rolleyes.gif
ir aisku dar antibiotiku israse, pavojingi tokie uzdegimai negydomi gali blogai baigtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 21 vasario 2010 - 19:38