Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 15:23)
tepu savo pasidarytu (jau aprasytu ir pasigirtu) kremuku. Mano pedos reikalauja itin didelio demesio- labai sausos, kulnai jei tik apleidziu is karto sutrukineja  :

Gal galėtum receptėlį priminti?.. ax.gif 4u.gif

Kažkas klausė dėl avižų: man labai patinka, nagai neprisimenu, kada skilinėjo, plaukai žvilga, tik kad mano stresų labai daug buvo, tai labai slinko, dabar padėtis taisosi.

Merginos, ką patartumėte nuo parodontozės? Mamai gana stipriai pažengus, tai galvoju kokį skalavimo skystį sukonstuot, šalavijų ea, ramunėlių hidrolatas, alūno milteliai, kas dar turėtų įeiti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 27, 18:39)
as pries tai turejau Hauschkos svarainiu kremuka kuri irgi maisiau su tamanais bet nieko panasaus nebuvo..... odele tiesiog svtytejo o db baisu ziureti.... verysad.gif

Nežinau kaip išsireikšti, bet kažkuri yra rašiusi, kad ne pirmąjį kartą naudojant, o antrąjį nuo tamanų gali pasireikšti dermatitas ar kažkas panašaus rolleyes.gif Gal supras mergytės apie ką rašau ir tau aiškiau parašys.
Atsakyti
o man vel panose, nuo trynimo nosinaitemis, taip nuserpetojo, kad jau visais aliejais tepu, grynu sviestmedziu, vistiek nesusitvarkau. Gal ka patartumete?? Panose-tas odos gabaliukas, kuris snerves skiria viena nuo kitos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 27, 21:01)
o man vel panose, nuo trynimo nosinaitemis, taip nuserpetojo, kad jau visais aliejais tepu, grynu sviestmedziu, vistiek nesusitvarkau. Gal ka patartumete?? Panose-tas odos gabaliukas, kuris snerves skiria viena nuo kitos.

Man tokiais atvejais drėkinantis kremas netgi geriau padeda nei aliejai 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti - ar Jūs, ekologiškos kosmetikos vartotojos, naudojat Faberlic, The Body Shop kosmetiką? Ką galite pasakyti apie jų ekologiškumą, jei taip galima pavadinti? Esu skaičiusi, kad mūsų klimato moterims reikia rinktis ir kosmetiką tinkančią mūsų klimatui (rusišką, lietuvišką). Matau, kad gaudotės tarp kosmetikos sudėtinių dalių drinks_cheers.gif Taigi norečiau sužinoti ar paminėtos kosmetikos ""labai neekologiškos"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2010 02 27, 21:24)
Noriu paklausti - ar Jūs, ekologiškos kosmetikos vartotojos, naudojat Faberlic, The Body Shop kosmetiką?

Jos su ekologiškumu neturi nieko bendra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 vasario 2010 - 21:33
ernesin, pasitepiau hauskos roziu kremuku smile.gif
turiu klausimu:
1. kokiu mineraliniu galima atskiesti hidrolata, ir kiek laiko toks stoves nesugedes? Ar tinka Vytautas?jis surus
2. Ar galima pirksti ,molio kauke uztepta veida,Vytauto mineraliniu
3. Pas mane snypscia molio kauke,gal zinote kas sureagavo ir as neliksiu be snukelio,tokia uzsitepusi?smile.gif
baltas molis
raudonas molis
spirulina
kiti dumbliai
sliauziancios brukuoles miltukai
kalcio pantenolio miltukai
obuoliu rugstis
uzpyliau dumbliu hidrolatu
bemaisant eme snypsti,kaip gesinama soda, kazi ko cia vel priburiau?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 27, 21:44)
turiu klausimu:
1. kokiu mineraliniu galima atskiesti hidrolata, ir kiek laiko toks stoves nesugedes? Ar tinka Vytautas?jis surus
2. Ar galima pirksti ,molio kauke uztepta veida,Vytauto mineraliniu
3. Pas mane snypscia molio kauke,gal zinote kas sureagavo ir as neliksiu be snukelio,tokia uzsitepusi?smile.gif
baltas molis
raudonas molis
spirulina
kiti dumbliai
sliauziancios brukuoles miltukai
kalcio pantenolio miltukai
obuoliu rugstis
uzpyliau dumbliu hidrolatu
bemaisant eme snypsti,kaip gesinama soda, kazi ko cia vel priburiau?? smile.gif

1. Gazuoto nepilčiau į hidrolatą, nes kiek vasarą pildavausi gazuotą į purkštuką, jis man greitai supelydavo ax.gif Geriausia jaučiu distiliuotas vanduo, arba paprastas begazis mineralinis mirksiukas.gif
2. Manau kad galima, nors nepabandžiusi nesužinosi mirksiukas.gif
3. Įtariu obuolių rūgštis čia kažką "gesina" biggrin.gif
Atsakyti
Ernesin, o koki patartum mineralini?? vytauta nugazinau, bent jau siandien pasipurksiu molio kauke:)
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 27, 13:50)
Tiesa kaip mylit savo ******?  rolleyes.gif  Nugi norisi tokiu minkstu, svelniu, be visokiu suragejusiu sluoksniu  smile.gif
Sviestmedziu tepu, bet mazokas efektas. Minkstumo nelabai jauciasi. Susigeria ir dingsta viskas.

Visų pirma kas kokias 3 savaites stengiuosi pasidaryti pedikiūrą - gerai išmirkau kojas, tada su peiliuku ir su pemza. O šiaip po dušo kokosų aliejus, kaip ir visam kūnui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 27, 14:26)
bet tai gali buti nuo kraninio vandens ax.gif

Šiaip jau Vilniaus vanduo labai geras, tokio mums gali ne tik kiti miestai, bet ir daugelis šalių pavydėti mirksiukas.gif ok.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 27, 20:28)
ir dar man idomu ar plaukams naudojat glicerina?jei  taip,tai kaip?

Šiaip jis įeina net į mano naudojamo šampūno ir kondicionieriaus sudėtį smile.gif
Dar kartais aliejinę kaukę darydama lašiuką įmaišau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 27, 22:05)
Man tokiais atvejais drėkinantis kremas netgi geriau padeda nei aliejai 4u.gif

Arba lūpų balzamas smile.gif
Atsakyti
AN niekada neturės savo kampelio natūralios kosmetikos bloge? ax.gif Kažkaip norėtųsi tokio skyrelio, kur būtų galima paskaityti atsiliepimus apie visokias priemones kosmetikos gamybai, miltelius ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 27, 21:57)
Ernesin, o koki patartum mineralini?? vytauta nugazinau, bent jau siandien pasipurksiu  molio kauke:)

Na vasarą čia mes visos buvome pasinešę ant Rasos negazuoto biggrin.gif tai gal tą išmėgink mirksiukas.gif Šiaip Evian ir Neptūną dažniausiai naudoju smile.gif

QUOTE(fuksija @ 2010 02 27, 22:25)
AN niekada neturės savo kampelio natūralios kosmetikos bloge? ax.gif Kažkaip norėtųsi tokio skyrelio, kur būtų galima paskaityti atsiliepimus apie visokias priemones kosmetikos gamybai, miltelius ir pan.

Parašyk bryylai AŽ pasiūlymą mirksiukas.gif
Atsakyti