Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Satura, rasei kad stiprini savo gorzi is vidaus gerdama avizas?galima ir su paprastu vandeniu uzpilt ane?valgyt ryte ant tuscio skrandzio?sauksto uztenka?reikia tokia kosele padaryt? 4u.gif
Atsakyti
ir dar:) man patiko molio kauke padaryta su lasiuku aliejaus. ne taip greitai nudziusta ant veido thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif nebezinau kas darosi su mano veido oda pastaruoju metu unsure.gif labai suirzusi, ismete raudonom demem, isbere smulkiais spuogeliais ko seniausiai nera buve verysad.gif
rasulas labai sausino tai sikart pasidariau ji prausimuisi tik su levandu vandenuku, tai berods nebesausina arba labai minimaliai, bet tai gali buti nuo kraninio vandens ax.gif
veidui naudoju slamuciu hidrolata+levandu bei apelsino bei kadagio ea, poto tepu Hauschkos roziu kremuku sumaisytu su tamanu aliejuku....
gal itariat kas gali erzinti? galvoju gal kartais eteriniu perdauk primaisiau i hidrolata nors tik po lasiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 27, 14:26)
sveikos merginos 4u.gif nebezinau kas darosi su mano veido oda

galvoju gal kartais eteriniu perdauk primaisiau i hidrolata nors tik po lasiuka g.gif

is visu isvardintu ingredientu tai labaiusia alergizuoja EA.

O as jauciu, kad mane ismete raudonom demem nuo glicerino g.gif nes kol jo neilasinau i hidrolata jau seniai taip nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 27, 12:50)

Papildyta:
Tiesa kaip mylit savo ******?  rolleyes.gif  Nugi norisi tokiu minkstu, svelniu, be visokiu suragejusiu sluoksniu  smile.gif
Sviestmedziu tepu, bet mazokas efektas. Minkstumo nelabai jauciasi. Susigeria ir dingsta viskas.

tepu savo pasidarytu (jau aprasytu ir pasigirtu) kremuku. Mano pedos reikalauja itin didelio demesio- labai sausos, kulnai jei tik apleidziu is karto sutrukineja verysad.gif bet va su tuo kremuku tai as dar pati negaliu patiket wub.gif po duso pasitepu, 2 kartus dienoj, tai po 12 val toookios svelios pedos...jokiu papildomu voneliu nedarau, o nepakenktu doh.gif
aisku nebutina jums toki pati darytis, galima su tais aliejais, kuriuos as dejau, gal pades, o dejau daugiausiai ricina, maziau tamanu, na ir lasa kokosu, tai galima jo ir neskaityt. gal dar vaskas padare savo, zodziu siuo metu svao pedom esu patenkita labai 4u.gif
Atsakyti
ka galite pasakyti apie prancuzu organine kosmetika 3 Chenes Oaskin?
snd Oze kosmetologe siule veido valomasias putas su varnalesom ir azuolu. vos nesusigundziau, be parabenu.
gal kas bande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 vasario 2010 - 16:18
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 10:56)
Sausiems taip ir vadinasi- sausiems plaukams- riuuuuzavas smile.gif  butelaitis .Dabar mastau g.gif - gal ne ruzavas, gal morkinis kazkoks, nu esme- sausiems kitokio nera, yra neutralus, riebiems, dazytiems,gal dar kokiems- ne viska ziurejau- as visada perku sausiems- visada pasiteisina, nors nezinau ar mano labai jau sausi tie plaukai...
O ar jo kvapas labai stiprus? Nes turėjau dažytiems, tai kvapo intensyvumas tiesiog erzindavo rolleyes.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 27, 13:26)
sveikos merginos 4u.gif nebezinau kas darosi su mano veido oda pastaruoju metu unsure.gif labai suirzusi, ismete raudonom demem, isbere smulkiais spuogeliais ko seniausiai nera buve verysad.gif
rasulas labai sausino tai sikart pasidariau ji prausimuisi tik su levandu vandenuku, tai berods nebesausina arba labai minimaliai, bet tai gali buti nuo kraninio vandens ax.gif
veidui naudoju slamuciu hidrolata+levandu bei apelsino bei kadagio ea, poto tepu Hauschkos roziu kremuku sumaisytu su tamanu aliejuku....
gal itariat kas gali erzinti? galvoju gal kartais eteriniu perdauk primaisiau i hidrolata nors tik po lasiuka g.gif

Labiausiai erzinti gali EA, o sausinti tamanų aliejus. Aš nei vieno nei kito veidui negaliu naudoti, nes rezultatas iš karto būna kaip tau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 vasario 2010 - 16:58
QUOTE(ernesin @ 2010 02 27, 17:58)
O ar jo kvapas labai stiprus? Nes turėjau dažytiems, tai kvapo intensyvumas tiesiog erzindavo rolleyes.gif

g.gif dabar mastau..Nu kad ne- man tai malonus, neerzina, nera labai stiprus.Man patinka...Pauostysiu kada dazytiems biggrin.gif , paziuresiu ar taip smarkiai ar ne taip- nors dabar nezinau kada teks, turiu beveik pilna butelaiti, tai man ilgam uzteks.Maximoj nebent kada prilekus atsisuksiu pauostyti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 vasario 2010 - 17:03
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 17:02)
g.gif dabar mastau..Nu kad ne- man tai malonus, neerzina, nera labai stiprus.Man patinka...Pauostysiu kada dazytiems biggrin.gif , paziuresiu ar taip smarkiai ar ne taip- nors dabar nezinau kada teks, turiu beveik pilna butelaiti, tai man ilgam uzteks.Maximoj nebent kada prilekus atsisuksiu pauostyti  blush2.gif  biggrin.gif

Gerą mintį pametėjai, juk ir pati galiu maximoje pauostyti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 27, 18:11)
Gerą mintį pametėjai, juk ir pati galiu maximoje pauostyti bigsmile.gif  biggrin.gif

doh.gif aha, susisnekejo NEblondines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 27, 15:19)
is visu isvardintu ingredientu tai labaiusia alergizuoja EA.
O as jauciu, kad mane ismete raudonom demem nuo glicerino g.gif  nes kol jo neilasinau i hidrolata jau seniai taip nebuvo...

turbut taip ir yra kad perdauk ten tu eteriniu.... pries tai turejau rosmarinu hidrolata+levandu ea+glicerinas tai labai puikiai odele reagavo
QUOTE(ernesin @ 2010 02 27, 17:58)
Labiausiai erzinti gali EA, o sausinti tamanų aliejus. Aš nei vieno nei kito veidui negaliu naudoti, nes rezultatas iš karto būna kaip tau rolleyes.gif

as pries tai turejau Hauschkos svarainiu kremuka kuri irgi maisiau su tamanais bet nieko panasaus nebuvo..... odele tiesiog svtytejo o db baisu ziureti.... verysad.gif
Atsakyti
na man plauku galiukams kokosu al.turbut per sunkus butu.o koki lengvesni pasiulytumet?
ir dar man idomu ar plaukams naudojat glicerina?jei taip,tai kaip?
Atsakyti