Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

jus man patarkit kaip issirinkti is tos aromos tai ko reikia, nes prisidejau krepeli tai oi doh.gif ka ismest, kai visko reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 27, 00:33)
Merginos, o kur pirkti FIN sampunu? Nerandu  doh.gif

Ar galiu dar kaip nors isgelbet savo sampuna, kur glicerino privariau? Visgi riebina jis man klaikiai plaukus..

Internetinese pard. gi daug kur yra FIN- Kaune tai pasakyciau visas vieteles smile.gif

Neisivaizduoju, kai man taip buvo su hidrolatu, tai pyliau mineralio vandens , atsiskiede ir super dabar- bet i sampuna gi nepripilsi, kad uzputos biggrin.gif - sakyciau kokios bazes sampuno, bet aisku gi neturim pasideje baziu siaip sau...To pacio sampuno dapilti, atskiesti nebent....

QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 27, 11:22)
jus man patarkit kaip issirinkti is tos aromos tai ko reikia, nes prisidejau krepeli tai oi  doh.gif  ka ismest, kai visko reikia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai nelysiu siandien, nes tikrai isprotesiu- ir taip su temp. i darba iskviete mad.gif - sedziu zvaigzdutes akyse...Uztai kadangi norejau sokolado su cielais riesutais jau apie savaite, kaip zinia, tai nusipirkau ir suedziau puse plytos su kava ka tik rolleyes.gif - prasviesejo akyse, ale kaip bloooga doh.gif biggrin.gif - as saldziai nemegstu, bet uzplauke matyt - dabar ramiakas vel kokius metus, ne pagalvot apie sokolada biggrin.gif
Susikaupsiu pirmadieni ir is pat ryto rimtu veidu, kaip labai protinga moteris issirinksiu KELETA prekiu is AZ doh.gif biggrin.gif
Apie MB kalbat- maniskis tai jau kelis kartus klause- kur tu cia vazineji, su kuo tu cia istisai susitikineji, kokie cia bizniai pas tave doh.gif lotuliukas.gif - kai vazineju isdalinti lauktuves po Kauna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 vasario 2010 - 10:44
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 11:39)
Internetinese pard. gi daug kur yra FIN- Kaune tai pasakyciau visas vieteles smile.gif

Neisivaizduoju, kai man taip buvo su hidrolatu, tai pyliau mineralio vandens , atsiskiede ir super dabar- bet i sampuna gi nepripilsi, kad uzputos biggrin.gif - sakyciau kokios bazes sampuno, bet aisku gi neturim pasideje baziu siaip sau...To pacio sampuno dapilti, atskiesti nebent....
lotuliukas.gif  as tai nelysiu siandien, nes tikrai isprotesiu- ir taip su temp. i darba iskviete  mad.gif - sedziu zvaigzdutes akyse...Uztai kadangi norejau sokolado su cielais riesutais jau apie savaite, kaip zinia, tai nusipirkau ir suedziau puse plytos su kava ka tik  rolleyes.gif - prasviesejo akyse, ale kaip bloooga doh.gif  biggrin.gif - as saldziai nemegstu, bet uzplauke matyt - dabar ramiakas vel kokius metus, ne pagalvot apie sokolada  biggrin.gif
Susikaupsiu pirmadieni is pat ryto ir rimtu veidu issirinksiu KELETA prekiu  doh.gif  biggrin.gif

pasakyk kur kaune FIN, geri jie, kaip tik baigineju paskutinius nenaturalius sampunus, noriu kazko naturalaus ax.gif

Kaip as tau pavydziu del sokolado, man jis kaip narkotikai, esu alergiska jam kai per daug privalgau - beria, bet negaliu atsisakyt, pacios rankos paima i pirkiniu krepsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 27, 11:42)
pasakyk kur kaune FIN, geri jie, kaip tik baigineju paskutinius nenaturalius sampunus, noriu kazko naturalaus  ax.gif

Rasau ten, kur pigiausia smile.gif
ekolinija.lt- nuvaziuoju pas Rasucci i namus ir nusiperku,susitariu per AZ su ja
ir cia Urmo bazeje.
Nors as dabar labai patenkinta Natura Siberica - man labai patiko sausiems plaukams- pirkau ne per akcijas, bet dabar istisai cia buvo akcijos Maximoje tiems sampunams, jau gailiuos kad dar neuzsipirkau- tikrai man tiko, sakyciau gal net labiau nei FIN- nors ir tie neblogi.

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 11:49)
Rasau ten, kur pigiausia  smile.gif
ekolinija.lt- nuvaziuoju pas Rasucci i namus ir nusiperku,susitariu per AZ su ja
ir cia  Urmo bazeje.
Nors as dabar labai patenkinta Natura Siberica - man labai patiko sausiems plaukams- pirkau ne per akcijas, bet dabar istisai cia buvo akcijos Maximoje tiems sampunams, jau gailiuos kad dar neuzsipirkau- tikrai man tiko, sakyciau gal net labiau nei FIN- nors ir tie neblogi.

aciu, reiks pasiziuret, bazej, tai 100 metu nebuvau doh.gif

o sausiems plaukams koki renkiesi? mano irgi sausi, blondinti, dar patiesinu, bet kad netiesinus turiu pudeli ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 27 vasario 2010 - 10:53
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 27, 11:52)
aciu, reiks pasiziuret, bazej, tai 100 metu nebuvau  doh.gif

o sausiems plaukams koki renkiesi? mano irgi sausi, blondinti, dar patiesinu, bet kad netiesinus turiu pudeli ant galvos  lotuliukas.gif

As tai i baze vaziuoju i 3 vietas- i ta eko pard.,5 sandelyje, i maisto eko skyreli ir dabar dar N.Siberica atradau kur pigiausiai rolleyes.gif ( visada 15 lt - visi sampunai ir visi kondicionieriai- pieno skyriuje yra toks rusisku papildu skyrelis- tai ten mirksiukas.gif )
Sausiems taip ir vadinasi- sausiems plaukams- riuuuuzavas smile.gif butelaitis .Dabar mastau g.gif - gal ne ruzavas, gal morkinis kazkoks, nu esme- sausiems kitokio nera, yra neutralus, riebiems, dazytiems,gal dar kokiems- ne viska ziurejau- as visada perku sausiems- visada pasiteisina, nors nezinau ar mano labai jau sausi tie plaukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 27 vasario 2010 - 11:00
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 27, 11:56)
As tai i baze vaziuoju i 3 vietas- i ta eko pard.,5 sandelyje, i maisto eko skyreli ir dabar dar N.Siberica atradau kur pigiausiai rolleyes.gif  ( visada 15 lt - visi sampunai ir visi kondicionieriai- pieno skyriuje yra toks rusisku papildu skyrelis- tai ten mirksiukas.gif )
Sausiems taip ir vadinasi- sausiems plaukams- riuuuuzavas smile.gif  butelaitis .Dabar mastau g.gif - gal ne ruzavas, gal morkinis kazkoks, nu esme- sausiems kitokio nera, yra neutralus, riebiems, dazytiems,gal dar kokiems- ne viska ziurejau- as visada perku sausiems- visada pasiteisina, nors nezinau ar mano labai jau sausi tie plaukai...

aisku, aciu, reiks ir man tada nulekt ten cool.gif
Atsakyti

O stresinėse situacijose atlaiko? Kur pirkote jį ir kiek mokėjote? mirksiukas.gif

Na, ar stresinese situacijose atlaiko, tai cia jau individuliai, priklauso kaip organizmas i ta stresa linkes reaguot, man asmeniskai jis kuo puikiausiai atlaiko mirksiukas.gif
pirkau is cia:

http://www.ekopievos...s-moterims.html
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 27, 10:20)
sakykit o per kiek laiko darant molio kaukes pagereja vaizdelis ant veido?
Jau ir tepiau ant spuogu, kaip ir buvo rasyta po toki taska, tik ne nakciai o dienai, nes namie bunu. Bet man atrodo kad nieko nepadeda  verysad.gif ir jeigu tas spuogas daleiskim susileidzia lyg ir, tai po poros dienu vistiek bus toj pacioj vietoj.

Na negi tie jaunatviniai spuogai man iki senatves  doh.gif
Dabar laukiu roziu kaukes, sakau gal ji kiek geresni efekta duos.

Aš jas pradėjau darytis kažkur lapkričio pab. Oda buvo tikrai baisi, kakta visa nusėta raudonais guzeliais, ant žandų ir pilna giluminių sp. židinių, prie ausų, veido šonuose buvau š..prisidirbusi bespaudinėdama, kad net kosmetologė, kol ėjau pas ją, kurį laiką nelietė tų vietų, kad dar labiau neišplistų. Darausi du kartus per savaite, kai išberia labiau- 3 kartus. Kai jaučiu, kad pradeda kilti kažkoks baisuoklis tepu riebiai jį ir truputį aplink-moliu, tai kažkur po trijų mėnesių matau rezultatus-ant kaktos iškyla nebent koks inkštiriukas (ji nebesiriebaluoja taip kaip anksčiau), ant žandų ir šonuose gerokai sumažėję spuogelių, jei kyla tai giluminiai, kuriuos nuslopinu molio dėjimu nakčiai.
Tikrai yra pagerėjimas thumbup.gif tiesa, aš nebenaudoju jokių aliejų veidui, išskyrus paakius, nes man netiko jie- kimšo.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 27, 09:20)
sakykit o per kiek laiko darant molio kaukes pagereja vaizdelis ant veido?
Jau ir tepiau ant spuogu, kaip ir buvo rasyta po toki taska, tik ne nakciai o dienai, nes namie bunu. Bet man atrodo kad nieko nepadeda  verysad.gif ir jeigu tas spuogas daleiskim susileidzia lyg ir, tai po poros dienu vistiek bus toj pacioj vietoj.

O gal tau geriau spuogeliams padėtų manukos EA ? Merginos kalbėjo, kad jis labai greitai užgydo spuogelius smile.gif aš jei darausi molio košytę ant spuogo, tai darausi ne su vandeniu, o su arbatmedžiu, tada man gerai padeda. Molio kaukės man toks laikinas dalykas, savaitei pravalo odą ir tiek, bet patinka. Dabar tikiuosi geresnio efekto, kai vakarais odą prausiu rasulo moliu ir dar toliau kas savaitę darysiu molio kaukes smile.gif
Atsakyti
dekui merginos. Neprarasiu kantrybes ir toliau darysiu kaukes. Tiesa su rasulo moliu irgi prausiuosi.
Del manuko ea esu pasizymejus kad tinkamas tokiems spuogams. Bet gal kai vienas kitas, o ne koki 10 g.gif
O koki arbatmedi dedi i kauke, eterini alieju? ar dar koks vanduo buna arbatmedzio?

Kita menesi dar nusipirksiu nakvisos ir agurkles kapsules.gal daugiau efekto bus kai ir is vidaus ir is isores bus kovojama su tuo.
Papildyta:
Tiesa kaip mylit savo ******? rolleyes.gif Nugi norisi tokiu minkstu, svelniu, be visokiu suragejusiu sluoksniu smile.gif
Sviestmedziu tepu, bet mazokas efektas. Minkstumo nelabai jauciasi. Susigeria ir dingsta viskas.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 27, 12:50)
O koki arbatmedi dedi i kauke, eterini alieju? ar dar koks vanduo buna arbatmedzio?

Kita menesi dar nusipirksiu nakvisos ir agurkles kapsules.gal daugiau efekto bus kai ir is vidaus ir is isores bus kovojama su tuo.

Tiesa kaip mylit savo ******?  rolleyes.gif  Nugi norisi tokiu minkstu, svelniu, be visokiu suragejusiu sluoksniu  smile.gif
Sviestmedziu tepu, bet mazokas efektas. Minkstumo nelabai jauciasi. Susigeria ir dingsta viskas.

Arbatmedžio EA smile.gif
Iš vidaus gal dar gerai sėmnų al., man jis pernai pavasarį padėjo, reiks vėl pagert g.gif
Pėdas ir aš tik su sviestmedžiu tepu, kas savaitę dar voneles darausi, bet efekto tikrai mažoka. Esu užrašuose pasižymėjus, kad pėdas labai gerai suminkština medus: šaukštą medaus ištirpinti 100 ml šilto vandens ir įmerkti pėdas; po 20 min nesunkiai nugramdysite suragėjusią odą nuo kulnų, oda taps švelni.
Reikės bandyt ax.gif o paskui dar su sviestmedžiu patept...
Atsakyti