Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 19:17)
Va, tik įdomu - ar jis tikrai efektyvus, ar tik efektyviausias iš natūralių...  g.gif
Šitoj vietoj aš kompromiso negalėčiau rasti...  blush2.gif

nebandziau, nezinau. Bet SM merginos sake, kad rezultatas gana neblogas. Skaiciau dar FR forumuose, tai irgi rase, kad vienas is efektyviausiu naturaliu dezu ir kad veikia panasiai kaip aluno akmuo. Tik nereikia pamirsti, kad nat? dezai nestabdo prakaitavimo, jie turetu uzkirsti kelia bakteriju, atsakingu uz bloga kvapa, dauginimuisi.

QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 19:23)
tai ji net neputoja???  blink.gif Tiesą sakant, labai nesigilinau, bet man pasirodė, kad tik aliejų ir aromatų betrūksta  g.gif

gal ir atsiras tongue.gif

putoja tikriausiai, bet ne taip kaip as noreciau, nes man reikia daaaaaag putu blush2.gif paziurejus i sudeti, tai matosi, kad daug visokiu geriu ten deta, bet va kai pasiziurejau i receptus cia

http://www.aroma-zon..._shampooing.asp

tai atsoko fantazija doh.gif nes as manau, kad neverta prasideti su receptais skirtais debiutantams, nes gausis tokie vidutiniski sampunai. O man reikia ir kad gerai putotu ir kad kvepetu ir zinoma, kad plaukai butu kaip pas princese lotuliukas.gif
tai tada prasideda pasaka be galo, nes reikia ir to ir ano ir trecio ir ketvirto....

siek tiek palauksiu, kol aptustes mano spintele ax.gif

Bryla, ot tinginio pantis, o as sedziu akis isvertus ir ausis pastacius ir laukiu tavo pasisakymu. Rytoj pati ruosiuosi daryti, ale, pries tai noreciau paziureti kaip tau sekesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 18:34)
Bryla, ot tinginio pantis, o as sedziu akis isvertus ir ausis pastacius ir laukiu tavo pasisakymu. Rytoj pati ruosiuosi daryti, ale, pries tai noreciau paziureti kaip tau sekesi blush2.gif

O tu esi gaminusi smile.gif Šiandien ir nuotaikos nebuvo, tai ir dėl to dar galvojau nedaryt, nes viskas daaaug geriau gaunasi esant gerai nuotaikytei cool.gif

Dar mąstau, kiek man kavos EA reiks dėti į lūpų balzamą g.gif gal dariusios pakomentuos? 4u.gif
Papildyta:
Satura, čia nemažai galima pasiskaityt apie gintaro pudrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 19:50)
O tu esi gaminusi smile.gif Šiandien ir nuotaikos nebuvo, tai ir dėl to dar galvojau nedaryt, nes viskas daaaug geriau gaunasi esant gerai nuotaikytei  cool.gif

aha, viena karta gaminau mango lupu balzama. Bet toki lb elementaru, tai man va noretusi riebesnio g.gif as EA nedejau. Nes nelabai as su jais draugauju ir kazkaip pagalvojau, kad lupos jautri vieta, tai pabijojau, kad blogai nesureaguotu. Bet va i savo balzama prikroviau siek tiek per daug mango ekstrakto (cai del kvapo) tai laaabai kvepai. Antra karta deciau maziau, nes geriau kai kvapas buna neryskus.

tu teisi, geriau daryti geros nuotaikos. As siandien sveisiu visus namus, kad rytoj atsikelvciau geros nuotaikos ir kad viskas butu svaru ir tvarkinga, o tada jau gaminsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 18:58)
Antra karta deciau maziau, nes geriau kai kvapas buna neryskus.

Man irgi patinka švelnesnių kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 20:12)
Man irgi patinka švelnesnių kvapų smile.gif

Negaliu susilaikyti nepasidalinusi įspūdžiais apie dumblius iš Monicos biggrin.gif Šiek tiek "procedūrinuosi" tai pirmiausia pasidariau molio kaukę su melionų milteliais, viskas normaliai. Po to sakau, kad pasidumblinsiu biggrin.gif užsitaisiau tų nelemtų miltukų-na, kvapelis nepavydėtinas, bet kai tą masę užsitepiau ant veido biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif Bėgau po nosimi tepti apelsinų ea, nes būtų rimtai supykinę...
Bet užtat oda kokia faina po visų kančių... wub.gif
Atsakyti
Gal yra mergaiciu is UK, korios noretu prisijungt prie uzsakymo is Aromazone? ax.gif Rasykit i az.
Atsakyti
Apelsinų žiedų kvapas visiškai neturi nieko bendro su apelsinų kvapu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 20:17)
Va, tik įdomu - ar jis tikrai efektyvus, ar tik efektyviausias iš natūralių...  g.gif
Šitoj vietoj aš kompromiso negalėčiau rasti...  blush2.gif

Siulau pabandyti Cattier firmos ekologiska ( ECOCERT sertifikuota) dezodoranta 4u.gif neseniai atradau si stebukla, ir i nieka nekeisciau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 16:26)
Man galiukams geriausias kokosų aliejus smile.gif jį tepu ant šlapių plaukų jau išsiplovusi galvą ir neperplaunu, bet reikia tik lašelio visiems galiukams, nes kitaip gali gautis šlapių plaukų efektas  ax.gif na reikia bandyti ir taip atsitaikyti sau tą tinkamą aliejuko kiekį, aš iš pirmo karto pataikiau smile.gif

Aš pasitepu rankas,ir jau kaip būna tokios apysausės,švelniai pakedenu plaukus.Tada būna labai gerai.
Atsakyti
Merginos, o kur pirkti FIN sampunu? Nerandu doh.gif
Ar galiu dar kaip nors isgelbet savo sampuna, kur glicerino privariau? Visgi riebina jis man klaikiai plaukus..
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 02 26, 21:06)
Apelsinų žiedų kvapas visiškai neturi nieko bendro su apelsinų kvapu? ax.gif

Visiškai nieko, man apelsinai kvepia, o žiedai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2010 02 26, 21:22)
Siulau pabandyti Cattier firmos ekologiska ( ECOCERT sertifikuota) dezodoranta 4u.gif  neseniai atradau si stebukla, ir i nieka nekeisciau wub.gif  wub.gif

O stresinėse situacijose atlaiko? Kur pirkote jį ir kiek mokėjote? mirksiukas.gif

QUOTE(adrija @ 2010 02 26, 21:56)
Aš pasitepu rankas,ir jau kaip būna tokios apysausės,švelniai pakedenu plaukus.Tada būna labai gerai.
Jei Vilniuje, tai Barocoje tikrai mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 21:50)
Negaliu susilaikyti nepasidalinusi įspūdžiais apie dumblius iš Monicos biggrin.gif Šiek tiek "procedūrinuosi" tai pirmiausia pasidariau molio kaukę su melionų milteliais, viskas normaliai. Po to sakau, kad pasidumblinsiu biggrin.gif užsitaisiau tų nelemtų miltukų-na, kvapelis nepavydėtinas, bet kai tą masę užsitepiau ant veido biggrin.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bėgau po nosimi tepti apelsinų ea, nes būtų rimtai supykinę...
Bet užtat oda kokia faina po visų kančių...  wub.gif

As ir turiu is monicos dumblius ir darausi kaukes veidui, kunui. NUgi niekas man nesmirda g.gif Na kvapas dumbliu, nevimdantis. Bet kaime buna ir blogesniu kvapu lotuliukas.gif Ypac nuo vistu fermos kai papucia vejelis. Tai man cia viskas normalu. rolleyes.gif

As dariausi kunui tokia kauke su dumbliais, kavos tirsciais, truputeli zalio molio, nes problemine oda, slakelis kvieciu gemalu aliejaus ir lasas pelargonijos ea. Visa kuna isitepliojau. Oda jau kelinta diena svelni.

sakykit o per kiek laiko darant molio kaukes pagereja vaizdelis ant veido?
Jau ir tepiau ant spuogu, kaip ir buvo rasyta po toki taska, tik ne nakciai o dienai, nes namie bunu. Bet man atrodo kad nieko nepadeda verysad.gif ir jeigu tas spuogas daleiskim susileidzia lyg ir, tai po poros dienu vistiek bus toj pacioj vietoj.

Na negi tie jaunatviniai spuogai man iki senatves doh.gif
Dabar laukiu roziu kaukes, sakau gal ji kiek geresni efekta duos.

Atsakyti