QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 19:17)
Va, tik įdomu - ar jis tikrai efektyvus, ar tik efektyviausias iš natūralių...
Šitoj vietoj aš kompromiso negalėčiau rasti...
Šitoj vietoj aš kompromiso negalėčiau rasti...
nebandziau, nezinau. Bet SM merginos sake, kad rezultatas gana neblogas. Skaiciau dar FR forumuose, tai irgi rase, kad vienas is efektyviausiu naturaliu dezu ir kad veikia panasiai kaip aluno akmuo. Tik nereikia pamirsti, kad nat? dezai nestabdo prakaitavimo, jie turetu uzkirsti kelia bakteriju, atsakingu uz bloga kvapa, dauginimuisi.
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 19:23)
tai ji net neputoja??? Tiesą sakant, labai nesigilinau, bet man pasirodė, kad tik aliejų ir aromatų betrūksta
gal ir atsiras
gal ir atsiras
putoja tikriausiai, bet ne taip kaip as noreciau, nes man reikia daaaaaag putu paziurejus i sudeti, tai matosi, kad daug visokiu geriu ten deta, bet va kai pasiziurejau i receptus cia
http://www.aroma-zon..._shampooing.asp
tai atsoko fantazija nes as manau, kad neverta prasideti su receptais skirtais debiutantams, nes gausis tokie vidutiniski sampunai. O man reikia ir kad gerai putotu ir kad kvepetu ir zinoma, kad plaukai butu kaip pas princese
tai tada prasideda pasaka be galo, nes reikia ir to ir ano ir trecio ir ketvirto....
siek tiek palauksiu, kol aptustes mano spintele
Bryla, ot tinginio pantis, o as sedziu akis isvertus ir ausis pastacius ir laukiu tavo pasisakymu. Rytoj pati ruosiuosi daryti, ale, pries tai noreciau paziureti kaip tau sekesi