Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Kiek kažin į veido prausiklį dėt gintaro miltelių? g.gif Satura, žinau, kad tu juos daug kur dedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 17:14)
ne Jūs, o tu smile.gif Kas rytą valgau per naktį silicio ir kvarco vandenyje išmirkytų avižų dribsnių  drinks_cheers.gif  Dedu aliejines kaukes, planuoju tam ir miltukus panaudoti, lašinu eterinius aliejus, dedu pirktines kaukes, Mėtos ekstraktą plaukams stiprinti. Ir neskilinėja jie man, tfu tfu  rolleyes.gif

Aliejines ir kitokias kaukes ir aš pastoviai dedu, bet man iš vidaus vitaminų trūkumas turbūt. Aš gyvenime nesu ilgų plaukų turėjusi, nes mama visą laiką "nužarindavo" man juos biggrin.gif tai dabar veik iki nugaros vidurio turiu ir noriu daaar ilgesnių, reiks rimtai užsiimti organizmo stiprinimu ir pan., nes šiaip tai plaukai stori, man visai gražūs biggrin.gif tik galiukai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 26, 17:16)
sveikai maitinames, nerukom, negeriam  biggrin.gif vitaminus geriu papildomai, siaip sveikata "seku".. g.gif

Nerūkau, beveik negeriu (retkarčiais gi galima viena kita taurė biggrin.gif) bet beveik "ant oro" gyva... Nu va, į visus klausimus su pagalba randu atsakymus, bet veiksmų jokių nesiimu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 02 26, 16:23)
o sakykite, kad yra silicio ir kvarco vanduo ? kaip ji pasigaminti ? aciu labai labai  4u.gif  4u.gif

nusipirkti silicio ir kvarco akmenukų (jų yra Kalvarijų turgaus papildų kioskelyje), gerai išplauti po tekančiu vandeniu ir užmerkti pagal instrukciją smile.gif Jį galima ne tik gerti, bet ir naudoti veidui prausti, aš pilu į kaukes (molio), perskalauti plaukus. Va čia tai jau pasuoju, nes neturiu kur tokiais kiekiais vandens ruošti su akmenukais smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 16:26)
Kiek kažin į veido prausiklį dėt gintaro miltelių?  g.gif Satura, žinau, kad tu juos daug kur dedi smile.gif

žiupsnelį iš akies beriu ir stengiuos išmaišyt pirmiausiai su sausąja kaukės dalimi - moliu, kad geriau pasiskirstytų smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 16:30)
Nu va, į visus klausimus su pagalba randu atsakymus, bet veiksmų jokių nesiimu.  blush2.gif

iš vidaus vistik efektyviau stiprinimas vyksta, viršus - pagalbinės priemonės wink.gif Pasiryžk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 16:26)
Man galiukams geriausias kokosų aliejus smile.gif jį tepu ant šlapių plaukų jau išsiplovusi galvą ir neperplaunu, bet reikia tik lašelio visiems galiukams, nes kitaip gali gautis šlapių plaukų efektas  ax.gif na reikia bandyti ir taip atsitaikyti sau tą tinkamą aliejuko kiekį, aš iš pirmo karto pataikiau smile.gif

Ir man geriausiai kokosų drinks_cheers.gif Tiek simondsijų, tiek linų sėmenų labiau palieka "šlapią" įspūdį, todėl šituos aš tik kaukėms prieš plovimą naudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 17:14)
ne Jūs, o tu smile.gif Kas rytą valgau per naktį silicio ir kvarco vandenyje išmirkytų avižų dribsnių  drinks_cheers.gif  Dedu aliejines kaukes, planuoju tam ir miltukus panaudoti, lašinu eterinius aliejus, dedu pirktines kaukes, Mėtos ekstraktą plaukams stiprinti. Ir neskilinėja jie man, tfu tfu  rolleyes.gif

Iš vidinių priemonių tai aš baigiu sugerti antrą silicio pakuotę (dabar galvoju, kad reiktų pertrauką daryt..? g.gif ) - nežinau, ar jie, bet man labai padėjo. Šiaip buvau nekirpus plaukų gal pusę metų, jau kiek per ilgi buvo, tai gal dėl to trupėjo šiek tiek. O dabar prieš du mėnesius kirpau, ir lygtai ok viskas. Man atrodo, kad pas kiekvieną yra kažkoks maksimalus ilgis daugiau mažiau, iki kurio gali sveikus turėti - o toliau jau prasideda problemos... doh.gif Man maksimum yra iki nugaros vidurio.
Aišku, dar plaukų dažymas yra negeras veiksnys, bet čia jau arba nusprendi dažyti, arba ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 02 26, 17:30)
Nerūkau, beveik negeriu (retkarčiais gi galima viena kita taurė biggrin.gif) bet beveik "ant oro" gyva... Nu va, į visus klausimus su pagalba randu atsakymus, bet veiksmų jokių nesiimu.  blush2.gif

Čia gali būti viena pagrindinių priežasčių... Jei nepakankama mityba, tai plaukai vieni pirmųjų kenčia. Turėjau gyvų pavyzdžių iš draugių - tik pradeda nevalgyti, iškart plaukai pilkėja, skilinėja ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 13:18)
reikėjo sakyti, kad viską: kavos padaro, šunį į lauką išveda  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, ciut neisgriuvau is juoko, gera minti cia pametejai biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau Sante krempudros mėginuką - šviesus labai ir tas tamsesnis numeris - man kiek šviesokas net dabar, tai apie vasarą nėr ko kalbėti... g.gif O smagiausia buvo, kai man viskas gurvuolais susimetė ir nubyrėjo: tepu aš ją, o ji prie odos nelimpa, bet susimeta į gurvuoliukus ir nutrupa biggrin.gif doh.gif Ne, nu tai gerai, kad mėginukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 11:04)
fuksija, ten receptai po kiekvienu produktu praktiškai smile.gif
super santraukėlė  thumbup.gif Nors aš tai nusivyliau, kad tiesina plaukus augalinis silikonas. Maniškiai kaip neapsisprendę, kokie nori būti, tai baisoka smile.gif Gal tu po ilgesnio laiko pasakyk, ar tikrai labai jis tiesina plaukus ir ar neapsunkina  4u.gif

čia tai įdomu, kas gausis smile.gif O jos skystos?

o kam šitų tau reikia?  rolleyes.gif

mano plaukai - siaudu kupeta ir dar amzinai susibanguoja kai buna dregnas oras doh.gif tai man gana aktualu priemones, kurios tiesina plaukus, bet sitas silikonas nera visagalis, visgi daug kas priklauso nuo kaip dziovini plaukus. As juos tiesinu ir dar keramikinem znyplem laikas nuo laiko "islyginu". O siaip tai jei dziovinsi netiesindama, tai nemanau, kad jis pakeis plauko struktura.
As nededu daug silikono, tai man silikonas neapsunkina plauku. Siandien ploviau su druide ozkom i kuri primaisiau glicerino ir silikono, o kodicionieriu pasirinkau FIN aloe vera ir dejau silko proteino ir silikono. Po sampuno plaukai buvo vienas didelis kaltunas, bet cia jau ozku kalte, balzamo nepagailejau ir palaikiau 10 min, kad visi silikonai prasiskverbtu i plaukus lotuliukas.gif tikiuosi iki smegenu nedasiskvebe lotuliukas.gif esu blondine, tai man tik silikoniniu smegenu ir truksta doh.gif
plaukai svelnus svelnus, blizga ir nera apsunkinti. Zinoma, nereikia padauginti, stai ir viskas.

ryziu proteinai : geriausiai tinka plauku priezuros priemonems, bet galima naudoti ir kuno prieziuros priemonese. Skatina vandens sulaikyma, todel plaukas pastorejateoriskai tai plauku apimtis turetu padideti. Kadangi maniskiai sausi r gana ploni, tai visai butu idomu pameginti.

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 12:03)
Dezodorantai - mano "nusižengimas" ir lentynoje dabar turbūt vienintelė nenatūrali priemonė (neskaitant dar dekoratyvinės).

as planuoju isigyti acorelle, merginos sake, kad vienas is efektyviausiu dezodorantu...

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 26, 12:28)
Chipie, o tu silko proteinus emei skystus ar miltelius? idomu kurie geriau  ax.gif Oi, negaliu, net drebu, kaip noriu  hihihi.gif

as emiau skystus, nes lengviausia naudoti, ilasinai i sampuna ir viskas. Lyginti negaliu nes pati tik 2 kartus naudojau

QUOTE(etamo21 @ 2010 02 26, 15:55)
silko proteinai ir silikonas laaabai sugunde  bigsmile.gif  kaip tik ieskau kazko natur.plaukams.o kokia kaina gautusi su siuntimu tiek vieno, tiek kito?

ir dar-kokius naudojate aliejukus plauku galiukams?

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 26, 16:08)
Man atrodo siuntimas 7 eurai, plius produktai. Mazesnis kiekis apie 3-5 eurus.

silko proteinai 5 ml 2.5 EUR=8.65 LT arba 30ml 5.9EUR= 20.40LT
Silikonas 30ml 5.9EUR= 20.40LT arba 100ml 15.5 EUR = 53.50

jei uzsakymas virsija 59 EUR i LT siuncia nemokamai.
o jeipo viena ar po du daiktukus siutis tai nzn kiek bus, turbut priklauso nuo svorio

As plauku galiukams naudoju ricinos alieju + ir/ar sezamo, argano, avokadu aliejus

ka daryt verysad.gif nuo nosies iki lupos ta trikampeli ismetem kazkokiom raudonom demelem.... nezinau nei kuo maskuot, nei kuo raminti oda.... cia del to, kad vakar vakare neuzidejau kremo, o is ryto nusiprausus veida iskart irgi nesitepaiu kremu.... va taip per viena diena eme pasausejo ir sudirgo. ot kokia nedraugiska doh.gif

Bryla kaip sekesi daryti lupu balzama??? labai laukiu atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 17:36)
ka daryt verysad.gif  nuo nosies iki lupos ta trikampeli ismetem kazkokiom raudonom demelem.... nezinau nei kuo maskuot, nei kuo raminti oda....

patepk nuolat naudojamu kremu, kurio pagailėjai wink.gif

o tu šampūno bazės iš A-Z neplanuoji pirktis?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 18:53)
patepk nuolat naudojamu kremu, kurio pagailėjai wink.gif

o tu šampūno bazės iš A-Z neplanuoji pirktis?

apsvarciau sia galimybe g.gif bet, kad siuo metu turiu nemazai sampunu, kuriuos reikia sunaudot. Ir po tiek nesekmingu pirkiniu, labai dziaugiuosi, pagaliau atradus tai, kas man tinka ir patinka (tekstura, kvapas, putojimas ir tt) tai manau pasilikti ties turimais sampunais ir juos praturtinti.

A-Z raso, kad ta baze tinka ir veidui ir kunui ir plaukams. Tai reikia nemazai visko i ja deti, kad ir putotu, ir kvepetu ir tt o as kosmetikos gaminime dar nesu labai pazengusi, o jei taip saziningai, tai mane tuoj bankrotas istiks, tai jei dar pirkciau baze reiketu susipirkti dar visa milijona priedu, nes as vienu ar dviem dalykais nemoku apsiriboti.

Bet va, jei atsirastu drasi mergina, kuri noretu isbandyti ir po to aprasyti eksperimenta, tai pasiklausyciau su dideliu susidomejimu :flirt

Ateity reiketu pameginti, nes mane ypac domina ten tokio "princesisko" sampuno receptas.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 17:36)
Bryla  kaip sekesi daryti lupu balzama??? labai laukiu atsiliepimu blush2.gif

Nesiseka niekaip biggrin.gif žaėjau šiandien važiuot aliejuko trūkstamo, bet tinginulis užgraužė blush2.gif Savaitgalį tikrai gaminsiu, tai pasipasakosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 18:36)
as planuoju isigyti acorelle, merginos sake, kad vienas is efektyviausiu dezodorantu...

Va, tik įdomu - ar jis tikrai efektyvus, ar tik efektyviausias iš natūralių... g.gif
Šitoj vietoj aš kompromiso negalėčiau rasti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 26 vasario 2010 - 18:17
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 18:13)
A-Z raso, kad ta baze tinka ir veidui ir kunui ir plaukams. Tai reikia nemazai visko i ja deti, kad ir putotu, ir kvepetu

Bet va, jei atsirastu drasi mergina, kuri noretu isbandyti ir po to aprasyti eksperimenta, tai pasiklausyciau su dideliu susidomejimu  :flirt

tai ji net neputoja??? blink.gif Tiesą sakant, labai nesigilinau, bet man pasirodė, kad tik aliejų ir aromatų betrūksta g.gif

gal ir atsiras tongue.gif
Atsakyti