Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2010 02 26, 11:21)
Taip mirksiukas.gif
Ačiū bryyla, kad pasidalinai žiniomis 4u.gif

Beje, pirkau gintaro pudros, bet 10 lt sumokėjau už 25 ml indelį g.gif gal pigiau gaunasi astrominerologijos centre?

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 26, 11:28)
Satura ir kitos, prasau, maldauju, paberkit dar bent pora neigiamu atsiliepimu apie aroma-zone ir kitus produktus, nes bankai tokiu sumu paskolu neisduos  doh.gif   Kaip neismintinga moteris, nusiunciau MB pas Monika paimti gerybes ir ne pati pavedima dariau, o grynus idavaiu  doh.gif  , tai, kai pamate suma pasiule uzsikoduoti nuo sitos priklausomybes, jei pati nesustosiu, seima i bankrota nuvarysiu  blush2.gif

Mane MB irgi jau bara verysad.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 11:42)
kokia prasme barstyti ant galvos, ką duoda? Po kiek laiko reikia "nukratyti"? smile.gif

Ant galvos tiesiog barstyti gintaro pudrą, o ar nukratyt, ar ką su ja daryt, neklausiau, nes man aktualu su aliejumi smile.gif
O gintaro arbata tai visai ne tai, ką minėjo ernesin tongue.gif ten buvo paprasčiausi nešlifuoti maži gintariukai, užpilti verdančiu vandeniu smile.gif paskui reikia palaikyti, kad pastovėtų, o prieš geriant pašildyti (jie šildė ant žvakutės). Toks specifinis vos jaučiamas skonis, bet skanu smile.gif taip galima plikyt ir plikyt, tik kartais gintariukus reikia pakrauti ant saulės, o iš tokios arbatos gaunama gintaro rūgštis, bet gintariukai būtinai turi būti nešlifuoti, neapdirbti, nes tik juose (tame jų apvalkale, išoriniame sluoksnyje) ir randama gintaro rūgštis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 26 vasario 2010 - 11:59
[quote=bryyla,2010 02 26, 12:57]

Mane MB irgi jau bara verysad.gif

O baisiausia buvo, kai paklause "O ka daro lotoso milteliai?" Ir as neturejau ka atsakyt, mazdaug "tuoj paskaitysiu" doh.gif lotuliukas.gif
Ai, bus tu vyru, svarbu, kad silikono butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 26 vasario 2010 - 12:13
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 11:57)
Beje, pirkau gintaro pudros, bet 10 lt sumokėjau už 25 ml indelį  g.gif gal pigiau gaunasi astrominerologijos centre?

pigiau, bet kad ir tavęs neapiplėšė labai smile.gif

ačiū už arbatos receptą 4u.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 26, 12:01)
O baisiausia buvo, kai paklause "O ka daro lotoso milteliai?" Ir as neturejau ka atsakyt, 

reikėjo sakyti, kad viską: kavos padaro, šunį į lauką išveda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 12:18)

ačiū už arbatos receptą  4u.gif

Na reikės ir astromineral. centre pasižvalgyt, kokie ten milteliai, kokio stambumo ir iš kokio gintaro, nes ukrainietiškas gintaras nėra toks geras kaip pabaltijo šalyse, nes tik mūsų gintariuke yra tos gintaro rūgšties cool.gif

O ta arbatėlė gi čia tas pats, kaip su vandeniu užpilt, kaip kalbėjom, tik pašildžius skaniau gal gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 13:18)

ačiū už arbatos receptą  4u.gif
reikėjo sakyti, kad viską: kavos padaro, šunį į lauką išveda  lotuliukas.gif

Dar darėm gėrimuką su gintaro rūgštimo - t.y. tiesiog ji užpilta šiltu vandeniu. Aš nepadauginau įdėti, tai visai skanu išėjo. Ir rūgštelė yra, ir dar kažkos skonis rolleyes.gif
Dar turėjo gintaro aliejų - migdolų aliejuje, simodsijų. Bet ten tai kvapelis ui... Viena mergina sakė, kad geležinkeliu smirda biggrin.gif Na, tokiu kažkokiu tepalu, geležimi atsiduoda, rimtai... g.gif
Užtat gintaro muiliukai simpatiški ir kvapnūs buvo, bet susilaikiau - laukiu dviejų iš Daddygirl, tai užteks kol kas rolleyes.gif

Tiesa, Satura, aš dar dėl cukraus depiliacijai: o kame patogiausia tokį dalykėlį virti, kokiam inde? Ir kaip paskui su tuo indu situacija? Ar čia reikia šitam reikalui atskirą turėti? g.gif O tai pas mane namie vienas puodas tėra, tai galvoju, kad reikia nusipirkti dar kokį blush2.gif (Nesijuokit, man visai to vieno puodo užtenkta, viską jame puikiausiai išverdu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 13:18)

reikėjo sakyti, kad viską: kavos padaro, šunį į lauką išveda  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Panasiai ir suskeliau kazka, bet matai, jis turejo pastiprinima - mano teti, kuris pareiske iskart kategoriskai- "atjungt interneta, cia jau liga - paziurekit kiek buteliuku, maisiuku, miltuku, kaip pas narkokontrobandininka " hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 26, 12:40)
"atjungt interneta, cia jau liga - paziurekit kiek buteliuku, maisiuku, miltuku, kaip pas narkokontrobandininka "  hihihi.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 vasario 2010 - 12:45
QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 12:33)
iš kokio gintaro, nes ukrainietiškas gintaras nėra toks geras kaip pabaltijo šalyse, nes tik mūsų gintariuke yra tos gintaro rūgšties  cool.gif

o tai iš kur taviškis? wink.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 12:38)
Dar turėjo gintaro aliejų - migdolų aliejuje, simodsijų. Bet ten tai kvapelis ui... Viena mergina sakė, kad geležinkeliu smirda  biggrin.gif

Tiesa, Satura, aš dar dėl cukraus depiliacijai: o kame patogiausia tokį dalykėlį virti, kokiam inde? Ir kaip paskui su tuo indu situacija?

čia kur? Sorry, gal nuovargis savo duoda, kad jau nebeatseku, apie ką kalbi doh.gif

o kam puodas?? Įsimesk į dubenėlį, pažiūrėk, kiek nedaug ten gaunasi smile.gif Pati verdu normaliame maistiniame emaliuotame dubenėlyje (dar tarybinis biggrin.gif ), paskui jis gerai atsimirko su karštu vandeniu. Plius, visi ingredientai maisto produktai, o ne chemija, todėl ir indas mano maistinis, o ne "techninėms" reikmėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 26 vasario 2010 - 13:27
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 13:25)
o tai iš kur taviškis? wink.gif
čia kur? Sorry, gal nuovargis savo duoda, kad jau nebeatseku, apie ką kalbi doh.gif

Iš Kaliningrado, jis geras smile.gif

Ji irgi buvo toje paskaitoje, tai apie tą patį, kaip ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 03:05)

Augalinis silikonas

Silko proteinai

Chippie, aciu uz aprasyma, o kaip jie prancuziskai? Man ju turbut labai reikia. doh.gif
O kiek is ten siuntims kainuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 26 vasario 2010 - 14:14
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 14:25)
o kam puodas?? Įsimesk į dubenėlį, pažiūrėk, kiek nedaug ten gaunasi smile.gif Pati verdu normaliame maistiniame emaliuotame dubenėlyje (dar tarybinis biggrin.gif ), paskui jis gerai atsimirko su karštu vandeniu. Plius, visi ingredientai maisto produktai, o ne chemija, todėl ir indas mano maistinis, o ne "techninėms" reikmėms smile.gif

Ačiū smile.gif Dubenėlius turiu du - vieną plastikinį, kitą stiklinį - abu tam netiks biggrin.gif Vadinasi, reiks įsigyti senovinį emaliuotą (mano tėvų šuo iš tokio ėda, gal pavogti...? hihihi.gif ).
Atsakyti
Jau viska susiradau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 26 vasario 2010 - 14:25