kadangi kankina nemiga tai paruosiau trumpa santraukele.
Na prastoka is manes verteja, nelabai man iseina perduoti tai kas labai graziai ir rafinuotai parasyta prancuziskai bet esme tokia:
Augalinis silikonas : isgaunamas is Chondrus crispus Raudonuju dumbliu. Naudojamas plauku priemonese plauku drekinimui ir tiesinimui, suteikia plaukams zvilgesio ir lankstumo. Taip pat naudojamas kuno prieziuros priemonese. Kuo dazniau naudosit tuo plaukai bus grazesni ir tiesesni.
Dozavimas nuo 3% iki 10% vandens fazeje arba « gatavose » priemonese.
Silko proteinai : « gyvulines » kilmes. Isgaunami is silkverpiu kokono, po to kai viksras pavirsta drugeliu ir palieka kokona. Zodziu jokio ziaurumo
Sudetis : silko proteinai 15%, vanduo 69-73 %, konservantas benzoino rugstis 0,1%
Tirpinami vandens fazeje.
Stiprina, grazina, tiesina plaukus, suteikia jiems zvilgesio ir svelnumo.
Silko amino rugstys prasiskverbia pro plauko virsutinius sluoksnius ir skatina vandens sulaikyma, taip isvengiama plauko issausejimo.
Rekomenduojama naudoti plauku ir kuno prieziuros priemonese.
saugoti tamsioje, vesioje vietoje.
Is panasiu priemoniu plaukams, dar turetu buti idomus augaliniai keramidai
http://www.aroma-zon...f_ceramides.aspjie tinka dazytu plauku apsaugai
na o as aroma-zone as dar nedaug ka isbandziau, susipirkau pagrindinius ingredientus kremu gaminimui:
- nemazai alieju meginuku, nes vis ieskau skaniai kvepianciu. Bet cia manau, kad niekas nebus aktualu, nes Monicos parduotuvej yra labai didelis pasirinkimas, super kokybe ir lb gera kaina.
- rugiageliu ir roziu hidrolatai.
- glicerinas
- biciu vaskas. labai skaniai kvepia + parduodamas jau susmulkintas, tad lb lengva pakabinti ir pasverti.
- mimozu vaskas - kvepai skaniai
-emulsinis vaskas- rekomenduojamas pradedanciosioms, lengvai tirpsta, tai mazesne tikimybe nusigrybauti.
na kas dar
aij na kvapnieji ektraktai. Bet as ju persiuosciau ir dabar bent pora menesiu ju neliesiu. Emiau egzotinius kvapus : mango, papaja ir pasifloros. Tai visgi nusprendziau, kad mano lietuviskai nosiai tradiciniai kvapai turetu buti mielesni.
dar EA prigriebiau.
aij ir zymiosios buroku sultys
butinai darysiu si savaitgali lupu balzama su lengva spalvyte, tai jei man kas pavyks idesiu foto, nes dar ir lupdaziu tubele nusipirkau
is planuojamu pirkiniu :
- augaliniai keramidai
-ryziu proteinai
- dumbliai
-ricinos aliejus
na ir visa kita, kas yra parduotuvej, nes kuo daugiau kraunu i krepseli, tuo daugiau noriu isbandyt visokiu naujoviu.
Bet va vienintele mano problema - kur rasti laiko ir nusiteikimo darytis savo kremukus, sampunus ir tt
greiciau savaitgalis