Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 25, 23:52)
O matet aroma-zone, kad pacioms galima pasidaryti kondicionieriu?  bigsmile.gif daromas tokiu principu, kaip kremas - su aliejine, vandenine fazemis ir emulsikliu. O aliejai ir priedai, aks tinka plaukams: jojoba, avokadai, B5 vitaminai, fitokeratinai, aug silikonas ir pan.
Kaip idomu butu pabandyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif

geriau ten neziureti doh.gif pagal ju receptus ten galima tiek visko prisigaminti, kad jau mano protas neisnesa nuo ko pradeti... visko noriu, as jei galeciau puse pardes isnesciau doh.gif

Satura drinks_cheers.gif siaip kad ir kaip noreciau nat. kvepalus naudoti, bet vis gi jie arba neskaniai kvepai arba visai nesilaiko verysad.gif
panasiai kaip dezodorantais doh.gif dar neradau nat. dezo, kuris man patiktu
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 00:08)
visko noriu, as jei galeciau puse pardes isnesciau doh.gif

Satura  drinks_cheers.gif  siaip kad ir kaip noreciau nat. kvepalus naudoti, bet vis gi jie arba neskaniai kvepai arba visai nesilaiko verysad.gif

greit reiks imti paskolas hihihi.gif

o ką išbandei? nail.gif
Atsakyti
kadangi kankina nemiga tai paruosiau trumpa santraukele.
Na prastoka is manes verteja, nelabai man iseina perduoti tai kas labai graziai ir rafinuotai parasyta prancuziskai bet esme tokia:

Augalinis silikonas
: isgaunamas is Chondrus crispus Raudonuju dumbliu. Naudojamas plauku priemonese plauku drekinimui ir tiesinimui, suteikia plaukams zvilgesio ir lankstumo. Taip pat naudojamas kuno prieziuros priemonese. Kuo dazniau naudosit tuo plaukai bus grazesni ir tiesesni.

Dozavimas nuo 3% iki 10% vandens fazeje arba « gatavose » priemonese.

Silko proteinai
: « gyvulines » kilmes. Isgaunami is silkverpiu kokono, po to kai viksras pavirsta drugeliu ir palieka kokona. Zodziu jokio ziaurumo ph34r.gif ax.gif
Sudetis : silko proteinai 15%, vanduo 69-73 %, konservantas – benzoino rugstis 0,1%
Tirpinami vandens fazeje.
Stiprina, grazina, tiesina plaukus, suteikia jiems zvilgesio ir svelnumo.
Silko amino rugstys prasiskverbia pro plauko virsutinius sluoksnius ir skatina vandens sulaikyma, taip isvengiama plauko issausejimo.

Rekomenduojama naudoti plauku ir kuno prieziuros priemonese.
saugoti tamsioje, vesioje vietoje.

Is panasiu priemoniu plaukams, dar turetu buti idomus augaliniai keramidai
http://www.aroma-zon...f_ceramides.asp

jie tinka dazytu plauku apsaugai

na o as aroma-zone as dar nedaug ka isbandziau, susipirkau pagrindinius ingredientus kremu gaminimui:
- nemazai alieju meginuku, nes vis ieskau skaniai kvepianciu. Bet cia manau, kad niekas nebus aktualu, nes Monicos parduotuvej yra labai didelis pasirinkimas, super kokybe ir lb gera kaina.

- rugiageliu ir roziu hidrolatai.
- glicerinas
- biciu vaskas. labai skaniai kvepia + parduodamas jau susmulkintas, tad lb lengva pakabinti ir pasverti.
- mimozu vaskas - kvepai skaniai
-emulsinis vaskas- rekomenduojamas pradedanciosioms, lengvai tirpsta, tai mazesne tikimybe nusigrybauti.
na kas dar g.gif

aij na kvapnieji ektraktai. Bet as ju persiuosciau ir dabar bent pora menesiu ju neliesiu. Emiau egzotinius kvapus : mango, papaja ir pasifloros. Tai visgi nusprendziau, kad mano lietuviskai nosiai tradiciniai kvapai turetu buti mielesni.

dar EA prigriebiau.

aij ir zymiosios buroku sultys thumbup.gif butinai darysiu si savaitgali lupu balzama su lengva spalvyte, tai jei man kas pavyks idesiu foto, nes dar ir lupdaziu tubele nusipirkau wub.gif

is planuojamu pirkiniu :

- augaliniai keramidai
-ryziu proteinai
- dumbliai
-ricinos aliejus
na ir visa kita, kas yra parduotuvej, nes kuo daugiau kraunu i krepseli, tuo daugiau noriu isbandyt visokiu naujoviu.
Bet va vienintele mano problema - kur rasti laiko ir nusiteikimo darytis savo kremukus, sampunus ir tt doh.gif

greiciau savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 00:08)
geriau ten neziureti doh.gif  pagal ju receptus ten galima tiek visko prisigaminti, kad jau mano protas neisnesa nuo ko pradeti... visko noriu, as jei galeciau puse pardes isnesciau doh.gif

Kur jūs randate tuos aroma-zone receptus? Nerandu tinklapyje.
Atsakyti
fuksija, ten receptai po kiekvienu produktu praktiškai smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 02:05)
kadangi kankina nemiga tai paruosiau trumpa santraukele.

aij ir zymiosios buroku sultys thumbup.gif  butinai darysiu si savaitgali lupu balzama su lengva spalvyte, tai jei man kas pavyks idesiu foto, nes dar ir lupdaziu tubele nusipirkau wub.gif

is planuojamu pirkiniu :

-ryziu proteinai

super santraukėlė thumbup.gif Nors aš tai nusivyliau, kad tiesina plaukus augalinis silikonas. Maniškiai kaip neapsisprendę, kokie nori būti, tai baisoka smile.gif Gal tu po ilgesnio laiko pasakyk, ar tikrai labai jis tiesina plaukus ir ar neapsunkina 4u.gif

čia tai įdomu, kas gausis smile.gif O jos skystos?

o kam šitų tau reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 00:42)
Nepalyginamai geriau laiko Florascent ir Farfalla smile.gif

Pastarieji iš Violey? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 26, 01:08)
Satura  drinks_cheers.gif  siaip kad ir kaip noreciau nat. kvepalus naudoti, bet vis gi jie arba neskaniai kvepai arba visai nesilaiko verysad.gif
panasiai kaip dezodorantais doh.gif  dar neradau nat. dezo, kuris man patiktu

Turiu šitoj vietoj pritarti drinks_cheers.gif Kad ir kaip liūdna būtų... verysad.gif Dezodorantai - mano "nusižengimas" ir lentynoje dabar turbūt vienintelė nenatūrali priemonė (neskaitant dar dekoratyvinės). Bet su dezodorantais aš eksperimentuoti nelinkusi, aš net sintetinių stengiuosi kitų nebandyti - nes porą kartų kitokius buvau nisipirkusi, tai irgi nusivyliau... Jau nekalbant, kai einu sportuoti, šokti ir pan. doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Satura, prašei, kad papasakočiau, kas buvo toje pamokėlėje apie gintarą, tai ir pasakoju... Šiaip gal nieko naujo ar įpatingo nesužinojau, nes pati jau porą savaičių daug skaitynėju apie gintaro galias ir savybes, bet šiaip buvo labai super pasisėdėti, tokia šauni ir miela kompanija prie puodelio gintaro arbatos bigsmile.gif daugiausia ir kalbėjo apie jo naudą sveikatai, apie gintaro rūgštį. Kas liečia kosmetiką: galima darytis su gintaro pudra kaukes + vanduo ar aliejus. Bet ji labai sausina odą, tai reikia atsargiai sausaodėms, joms galima darytis 1 kartą per savaitę, o turinčioms riebesnę odą - 3 kartus. Kaukę laikyti kol sudžius ir nuplauti vandeniu. Tokią kaukę galima daryti ne tik veidui, bet ir rankoms ar kitoms vietoms, kurias reikia gydyti (tokią košelę labai gerai tepti ant kaklo esant striumai, daryti kompresus, bet laikyti ne ilgiau15 min, nes gali pradėti deginta, tad atsargiai ! ). Dar gintaro miltelius galima panaudoti kaukėse kartu su moliu (aš taip ir darysiu), kremuose, plaukų kaukėms(gintaro pudrą galima arba barstyti tiesiai ant galvos odos, arba daryti aliejines kaukes), pabarstyti kraujuojančias žaizdeles, nes iškart sustabdo kraujavimą ir greičiau gyja. Galima dar dantenas stiprinti ta pudra masažuojant jas pirštu ar dantų šepetėliu 4u.gif gal ir viską paminėjau...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 11:03)
Pastarieji iš Violey?  g.gif
Taip mirksiukas.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 11:11)
Sveikos smile.gif

Ačiū bryyla, kad pasidalinai žiniomis 4u.gif
Atsakyti
Satura ir kitos, prasau, maldauju, paberkit dar bent pora neigiamu atsiliepimu apie aroma-zone ir kitus produktus, nes bankai tokiu sumu paskolu neisduos doh.gif Kaip neismintinga moteris, nusiunciau MB pas Monika paimti gerybes ir ne pati pavedima dariau, o grynus idavaiu doh.gif , tai, kai pamate suma pasiule uzsikoduoti nuo sitos priklausomybes, jei pati nesustosiu, seima i bankrota nuvarysiu blush2.gif
Chipie, o tu silko proteinus emei skystus ar miltelius? idomu kurie geriau ax.gif Oi, negaliu, net drebu, kaip noriu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 26 vasario 2010 - 11:34
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 11:03)
Pastarieji iš Violey?  g.gif

Farfalla iš Violey, o Florascent pirkau LT smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 26, 11:11)
prie puodelio gintaro arbatos  bigsmile.gif

(gintaro pudrą galima arba barstyti tiesiai ant galvos odos, arba daryti aliejines kaukes),

kaip ją galima išsivirti? rolleyes.gif

kokia prasme barstyti ant galvos, ką duoda? Po kiek laiko reikia "nukratyti"? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 26, 11:28)
Satura ir kitos, prasau, maldauju, paberkit dar bent pora neigiamu atsiliepimu apie aroma-zone ir kitus produktus, nes bankai tokiu sumu paskolu neisduos  doh.gif

todėl ir vengiu MB prileisti prie tokių savo finansinių transakcijų. Dėl šventos ramybės cool.gif

kvepalai tikrai prasti, buteliukai neįspūdingi, ekstraktų kvapai greitai atsibosta topsecret.gif lotuliukas.gif Ai, dar viskas prancūziškai, sunku suprasti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 26, 11:42)
kaip ją galima išsivirti?  rolleyes.gif

kokia prasme barstyti ant galvos, ką duoda? Po kiek laiko reikia "nukratyti"? smile.gif

Yra pirkti gintaro arbatos pakeliais, jau kokie penki metai ji pardavime yra, tipo kaip jaunystės eleksyras moterims, bet skonis man kai geriau tai buvo brrr ph34r.gif

Kaip suprantu reikia įmasažuoti į galvos odą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 vasario 2010 - 11:47
QUOTE(ernesin @ 2010 02 26, 11:45)
Yra pirkti gintaro arbatos pakeliais

Kaip suprantu reikia įmasažuoti į galvos odą wink.gif

pirmą kartą girdžiu g.gif Kažkaip tikėjausi, kad gal gabalėlius užpila vandeniu doh.gif rolleyes.gif

ir išplauti paskui?
Atsakyti