nu va, Daddygirl, istryne mano posta nrs jau ir pati istryniau, kad jau taip parase zodziu zinosiu ir as dabar apie Asda bet musu merginos labai daznai pekasi ten, kai nezinai, tai ir pamaniau,kad ten viskas normaliai, negalvojau, kad ju eco sampune bus visokiu nesamoniu prideda, bet dar vaikiskam, nu nesamone
Gal tos, kurios pirkote gintaro miltelius Pamėnkalnio g., pamenat, kokia kainytė jų?
QUOTE(Satura @ 2010 02 20, 15:27)
pasidariau skūpa matyt, gaila man garinti tuos skanius Aroma-Zone ekstraktus, tai kol nieko su jais negaminau, naudoju dušo aromaterapijai - vėl pasiėmiau ožkų šampūną, kadangi kvapas saldus ir dera tarpusavyje, palašinu granatų, žemuogių ar vyšnių ir ant plaukų Kvepia labai skaniai, svaigiai, ir plaukai pradėjo labai blizgėti, atsigavo
minusas - alkoholis pasausina plaukus, tai sausaplaukėms su kiekvienu plovimu neverta lašint, kad bėdos neprisidarytų. Ir išvis, ar verta tokį bandymą pasidaryti. Pati kasdien taip nežaidžiu, bet kas kelintą dieną tai labai geras rezultatas, man labai patinka
noriu daugiau
nu va prisskaiciau ir savo ozkas uzkvepinau papajom like neadaug sampuno, tai pagalvojau aij negaila. Sampunas kvepejo visai neblogai, bet tas specifinis ozku kvapas vis tiek persimuse. Manyciau, kad sita sampuna geriausia butu maisyti su kokiu vysniu ekstraktu, arba nougat, nes kazkuo kvapai panasus.
Na bet aisku man vien tik sampuna pakvepinti neuzteko tai privarvolinau mango ekstrakto ir i Sante mango kondicionieriu, nes pastarasis man labai smirda kazkokiu pelesiu ir kvapas visikai nepanasus i mangu, na nebent supuvusiu mangu kvapas na zodziu, kadangi turiu mango ekstakta tai issipaudziau kodicionieriaus vienam kartui ir sumaisiau su 4 lasais ekstrakto, kvepet tikrai skaniai kvepejo. Palaikiau kondic. kaip kauke 10 min. Isdziovinus viskas lyg ir normaliai, bet manau, kad plaukus siek tiek pasausino, nes jie nebuvo tokie "sunkus" kaip kad anksciau kai plaudavau su Druide ozkom. Na bet esme ne tame, visi tie saldus kvapai nusiplove ir liko mano plaukai smirdantys sante balzamu uostineju db savo plaukus ir negaliu kaip pyktis ima .
Sante mango balzamas plaukams viena is neskaniausiai kvepianciu priemoniu, kokias tik teke kada naudoti. paskutini karta as juo smardinu plaukus.
Isbandziau siandien pasifloru alieju. Sumaisiau su kokosu ir mango sveistais ir dar ilasinau siek tiek pasifloru ekstrakto del kvapo. Pats pasifloru aliejus irgi kvepia panasiai kaip vaisius o va mango sviestas visai nekvepia misinukas gavosi visai neblogas, kvapas ilgai neissilaike, bet oda tikrai svelni
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 20, 13:25)
Apie ką ten ir kokia laida buvo?
Apie eterinius aliejus, jų poveikį odai, sveikatai
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 01:07)
Gal tos, kurios pirkote gintaro miltelius Pamėnkalnio g., pamenat, kokia kainytė jų?
Satura minėjo, kad ten nuo pardavėjų nuotaikos priklauso, kartais ima litą, kartais - du
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 02:07)
tiksliai neatsimenu, bet pasirode juokinga kaina, nes lyg kazkur apie 3 Lt kainavo. Is to dziaugsmo as juos kazkur pakeliui pameciau taip iki namu ir nedanesiau
QUOTE(ernesin @ 2010 02 21, 02:10)
Satura minėjo, kad ten nuo pardavėjų nuotaikos priklauso, kartais ima litą, kartais - du
Na, jei kaina tokiose ribose svyruoja, tai nebaisi tada ir ta nuotaika...
Papildyta:
Ką manote apie TŪB "Mėta" produkciją? http://www.eco-meta....x.php/products/
Kad ir eterinius aliejus
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 02:10)
Is to dziaugsmo as juos kazkur pakeliui pameciau taip iki namu ir nedanesiau
Būna būna...
QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 01:10)
Is to dziaugsmo as juos kazkur pakeliui pameciau taip iki namu ir nedanesiau
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 01:24)
Kad ir eterinius aliejus
Kad ir eterinius aliejus
Eteriniai pas juos nelabai aiškios kilmės, kažkada rašė merginos užklausimus, bet padoraus atsakymo ir negavo, šiaip rekomenduoja tik tuos kur su raudonu užrašu "ekologiškas". Kai kurios dar naudoja plaukų stiprinimo ekstraktą ir dilgėlių ekstraktą, bet iš atsiliepimų aišku kad kvapelis ne koks, tai pati neišdrįsau įsigyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 03:24)
Kad ir eterinius aliejus
Kad ir eterinius aliejus
Aš šitą klausimą irgi kažkada uždavinėjau, tai iš atsakymų pamenu, jog yra tokių Mėtos eterinių, kuriuos būtų galima bandyt naudot, o yra ir tokių, kurie merginoms kvepėjo ne taip, kaip turėtų kvepėt natūralūs EA ir todėl kėlė abejonių. Kadangi aš savo uosle taip nepasitikiu, kad galėčiau atskirt, ar kokybiškas, ar ne, tai taip ir nenusipirkau nieko iš jų produkcijos
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 20, 16:50)
o cia aprasymas: Go eco baby.
jei nėra sertifikato - reik į sudėtį žiūrėt, o jei yra - tai irgi pažiūrėt nekenktų Kad parašyta eco, tai nereiškia, kad taip ir yra...
QUOTE(Odora @ 2010 02 20, 16:51)
o polimerai ne plastmases kartais
aha, benaršydama radau, kad kažkuri medžiaga yra naudojama plaukų kondicionavimui, bet iš sudėties visumos taip ir nesupratau, kas čia tiksliai Jeigu tai plastmasės, tai skatini gamtoje neatsinaujinantį ciklą ir taršą, o kadangi jos susmulkintos iki labai mažų dalelyčių, tai neaišku, kaip su oda sąveikauja, kiek jų gali nusėsti ant plaukų. Bus kupeta, o paskui gal dar labiau prilips plaukuosena prie galvos
QUOTE(adrija @ 2010 02 20, 16:53)
Nu o aš iš AKAMUTI užsisakiau neraudonąjį ekologišką erškėtuogių aliejuką,o tą paprastą Pigiau
lauksim įvertinimų
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 21, 01:07)
teisingai ernesin sakė, kaip šauna į galvą. Jei pas moterį perki, tai ji po litą duoda, o jei vyrukas - po du
gal kunigunda78 geriau žinos, bet jei Žolinčių akademija šiemet dalyvaus Kaziuko mugėje, vien dėl to esu pagatava pasiaukoti ir nueiti. Nes kažkuriais metais ten pas juos žiauriai papigiai nugriebė dežutę kuo puikiausių gintaro miltelių
QUOTE(Chippie @ 2010 02 21, 01:08)
o va mango sviestas visai nekvepia misinukas gavosi visai neblogas, kvapas ilgai neissilaike, bet oda tikrai svelni
o tu nebandei lašinti į jį mango ekstrakto ir žiūrėt, kas gautųsi? Nes Aroma-Zona toks patarimas man užkliuvo prie mango aliejaus aprašymo - tipo, pakvėpinkite jį mango ekstraktu ir naudokite
QUOTE(ernesin @ 2010 02 21, 02:30)
Eteriniai pas juos nelabai aiškios kilmės, kažkada rašė merginos užklausimus, bet padoraus atsakymo ir negavo, šiaip rekomenduoja tik tuos kur su raudonu užrašu "ekologiškas". Kai kurios dar naudoja plaukų stiprinimo ekstraktą ir dilgėlių ekstraktą, bet iš atsiliepimų aišku kad kvapelis ne koks, tai pati neišdrįsau įsigyti
Mhm... Spėju, kad tada panaši situacija ir su "Naujaja Barmune", ar ne? O tai dariau vakar tyrimą, kur, už kiek ir kokie EA Lietuvoje parduodami Tai spektras ir pasirinkimo ir kainų - nuo... iki