Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 25, 12:10)

bigsmile.gif bigsmile.gif ikelsiu i Maista sveikatai ir groziui, galima? Super- idomu kaip vaikai i tokius ne meskucius su 9 E priedais reaguoja? Bet as vistiek sokolado noriu kelinta diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 25, 10:37)

na jo, sunkiai issiplauna...as tepiau tik ricinos al, nes nieko kito neturejau, viskas jau i pabaiga.tai ploviau galva 2 kartus is vakaro, neissiplove, tai ryte viena karta ismuilinau vel.plaukai tikrai svelnus buvo, ir keletas antenu isdygo tongue.gif manau reiketu maisyt su kokiu nors dar, tai butu geriau, nes grynas labai sunkiai tepasi, tai matyt bijodama kad nebutu per mazai, padauginau biggrin.gif

O idomu ricina nesausina plauku? g.gif Zinau,kad gerai plaukams, bet kazkada kazkas rase,kad gali sausinti. unsure.gif
As parsisiuntus is Akomos jau senai, bet mazai naudojau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 12:43)
bigsmile.gif  bigsmile.gif ikelsiu i Maista sveikatai ir groziui, galima?  Super- idomu kaip vaikai i tokius ne meskucius su 9 E priedais reaguoja? Bet as vistiek sokolado noriu kelinta diena doh.gif

Ir kas gi cia per noras toks didelis sokoladau? biggrin.gif

Labai gerai,kad nori, bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 25, 13:07)
Ir kas gi cia per noras toks didelis sokoladau? biggrin.gif
Labai gerai,kad nori, bus. mirksiukas.gif

doh.gif nereikia jetus, ot prisikarksejau biggrin.gif ! Nezinau, gal kad sergu norisi saldaus, o siaip tai tycia nesiperku sau- blogis juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 25, 11:00)
Violetke, arbatmedžio, citrinų EA kas vakarą, prieš tai gerai išmirkius kojas šiltame vandenyje smile.gif

as bandzius arbatmedi, labai gerai veike, as dariau taip: diena vis pribegdama tepdavau, o vakare ismirkydavau ta karpa ir tepiau, bet gana greitai isnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 25, 12:10)

Aš šituos norėjau daryti, bet supratau, kad neturiu į ką... ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 14:04)
Aš šituos norėjau daryti, bet supratau, kad neturiu į ką...  ax.gif  doh.gif

Į ledukų formeles neišeitų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 14:04)
Aš šituos norėjau daryti, bet supratau, kad neturiu į ką...  ax.gif  doh.gif

tai gal tinka ledų formelės.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 25, 10:41)
būna Maximose, bet man neteko matyti - gal kad abi patogios vietos yra miesto centre ir prekių asortimentas atitinkamai sudarytas  g.gif Taipogi būna vaistinėse, bet kiek man sakė - po nedaug ir sąlyginai brangesnis nei PC. Aš saviškį pirkau Senukuose  cool.gif

Bent jau MAXIMOJE tai būna tame skyriuje,kur prekiauja įvairiausiomis priemonėmis automobiliams smile.gif
Atsakyti
panos, Gedimino9 Vokiečių vaistinėje, kur Hauschka, Lavera, Omnia Botanica iki šios savaitės pabaigos dar galioja 17 proc. nuolaida veido priežiūros priemonėms, o kovo mėnesį bus 23 proc. nuolaidos visiems kūno priežiūros produktams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 10:50)
Blakstienas aš patepu smile.gif Kažkokių pokyčių nepastebėjau, bet ant širdies ramiau  biggrin.gif

as ir daba teplioju, tai man jos tokios lankstesnes pasidare, lyg graziau pasidazo, nesikaprizina tiek (neziuri viena i kaire, kita i desine) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 10:13)
Ačiū  notworthy.gif Panašu, kad reiks dar papildomų dalykėlių prigriebti wink.gif
Hmm, dabar klausimas apie distiliuotą vandenį - aš tokį tik iš tėčio laboratorijos prisimenu  biggrin.gif O kaip jūs jį darotės?

distiliuota vandeni perku, litras kelis litukus kainuoja:)
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 11:50)
Man atrodo, siaubsiu tėčio laboratoriją - tikrai pigiausia bus biggrin.gif

senukuose tikrai labai pigu, iki poros litu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 25, 12:28)
o toki purskala tik gal su hidrolatu galima butu ir veidui naudot? g.gif

manau galima i savo megiama hidrolata ideti B pantenolio (proporcijas butinai pas Monika suzinok) o aluno miltiku veidui, tai nezinau, alunas sausina, klausk pas Monikute del aluno veidukui.
Monika taip sake: B pantenolis pries spuogus kariauja, resikia galima nelaukti kol jie iskils, jei zinai kuriose vietose jie megsta islysti, galima pasipurskelioti dazniau. Aluno miltukai labai gerai dziovina spuogelius, tai reiskia jau iskilusius galima teplioti alunu, tik nezinau su kuo maisyti aluna ir kokios proporcijos. Reiskia neverta i hidrolata ir aluna deti ir B pantenoli, dek tik pantenoli, jis daugiau gerio duoda, ne tik uzkerta kelia spuogams:)

As tai i hidrolata desiu kofeino miltuku-stangrinimui, voku ir paakiu kompreseliams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 vasario 2010 - 16:04