Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 00:16)
Kaip sudominai mane, ne tas žodis. Aš kaip tik galvojau, kad reikia jūsų visų klausti, ką patartumėt - reikia vyro nugarytę gelbėti. Ir kad būtų galima didesniam plotui naudoti - kaip suprantu, čia būtent tai? smile.gif
Gal galima tiksliau nurodymus? Gal dar iš Monikos prigriebčiau reikalingų ingredientų, kai suruoš mano jau padarytą užsakymą.
Papildyta:

aha,kaip tik tiktu ir tavo vyrelion nugarelei.As paemmiau butelaiti su purkstuku,ipyliau distiliuoto vandens ir i ji iberiau aluno molteliu ir B pantenolio milteliu (is Monikos abu), ilsinau 2 lasiukus japoniniu laureniu ea (kad skaniai kvepetu) ir viska isplakiau, kol miltukai istirpo. B pantenolis pries spuogus kariauja, alunas juos padziovina, propocijas paklausk pas Monika, asprimirsau. galima ir ne distiliuotame vandenyje,o hidrolate miltukus tirpinti (manau tiktu labai levandu,pipirmeciu hidr.), jei negaila:)
Visiskai paprastutis purskalelis, bet man jis pritiko gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 vasario 2010 - 23:55
Aš buvau šiandien seminare, kurį pareklamavo kažkuri mergina. Vedė "paskaitą" keletas žmonių, apie el.energijos taupymą, atliekų rūšiavimą ir dar jame dalyvavo Elytė. Realiai į tą seminarą užsiregistravau tik dėl jos, nes labai norėjau išgirsti, pamatyti ją... Na, kad ji turi kažkokią aurą gerą, tai tikrai, labai miela, nuoširdi atrodo... Aš kažkaip įsivaizdavau, kad jai virš 50 metų... doh.gif biggrin.gif O šiaip, bijau labai pasendinti ją, bet pasirodo, kad ji jauna moteris, neduočiau daugiau 40 metų jai... Viena mergina paklausė lyg apie etiketes kažką, na ne esmė, tiek, kad Elytė paminėjo Supermamas, kaip gerą informacijos šaltinį etikečių studijavimui (tiesa, sakė, kad kartais jau net liguistai tai vyksta lotuliukas.gif ) ir šiaip informacijai apie nat.kosmetikąbiggrin.gif
Gaila tiek, kad jokių naujų žinių apie ekologišką kosmetiką neįgijau, būtent to tikėjausi iš jos vedamos paskaitos, teks turbūt asmeniškai apsilankyti pas ją, nes dabar viešo kalbėjimo baimė padarė savo, pasakė daug mažiau, negu galėjo... Bet šiaip tai labai super moteris ji atrodo, tikrai. wub.gif Dabar jau supratau, ko Jūs visos pas Elytę einate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 25, 00:23)
Elytė paminėjo Supermamas, kaip gerą informacijos šaltinį etikečių studijavimui (tiesa, sakė, kad kartais jau net liguistai tai vyksta  lotuliukas.gif ) ir šiaip informacijai apie nat.kosmetikąbiggrin.gif

Dabar jau supratau, ko Jūs visos pas Elytę einate smile.gif

kaip šaunu biggrin.gif Aišku, kad liguistai, bet man tai labai įdomu ir pačiai pasigilinti, ir diskusijas įvairias čia paskaityti thumbup.gif

nuostabi ji moteris tikrai wub.gif Net MB masažas pas ją tiko-patiko, nors labai skeptiškai iš pradžių žiūrėjo į dovaną ax.gif Sakė, kad eitų pas ją ir vėl, o čia jau didelis įvertinimas cool.gif
Atsakyti
na, riebus pliusas šįmet eit į Pelenę (net kvietimą gavau netyčiom) biggrin.gif

gavau naujienlaiškį iš ŽaliaŽalia, arba Stepono 6:

Laukiame visų „PELENĖS“ parodoje, kuri vyks 2010 m. kovo 5 - 7 dienomis. Lietuvos parodų centre LITEXPO, D paviljonas 06 stendas.
Pristatysime jums savo naujienas ir jau pažįstamus produktus.

Šiais metais pirmą kartą dalyvausime parodoje, sukursime joje, savo krautuvėlės kampelį ir atmosferą. Tad kviečiame visus, mus aplankyti ir padrąsinti, o mes Jums žadame nuolaidas ir mažas dovanėles.

įdomu, kas per naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 25, 00:53)
aha,kaip tik tiktu ir tavo vyrelion nugarelei.As paemmiau butelaiti su purkstuku,ipyliau distiliuoto vandens ir i ji iberiau aluno molteliu ir B pantenolio milteliu (is Monikos abu), ilsinau 2 lasiukus japoniniu laureniu ea (kad skaniai kvepetu) ir viska isplakiau, kol miltukai istirpo.  B pantenolis pries spuogus kariauja, alunas juos padziovina, propocijas paklausk pas Monika, asprimirsau. galima ir ne distiliuotame vandenyje,o hidrolate miltukus tirpinti (manau tiktu labai levandu,pipirmeciu hidr.), jei negaila:)
Visiskai paprastutis purskalelis, bet man jis pritiko gerai:)

Ačiū notworthy.gif Panašu, kad reiks dar papildomų dalykėlių prigriebti wink.gif
Hmm, dabar klausimas apie distiliuotą vandenį - aš tokį tik iš tėčio laboratorijos prisimenu biggrin.gif O kaip jūs jį darotės?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 25, 02:04)
na, riebus pliusas šįmet eit į Pelenę (net kvietimą gavau netyčiom) biggrin.gif

Panašu, kad reikės apsilankyti - ir SP bus, ir Žalia žalia. Garantuotai rasiu, ką nusipirkti... doh.gif biggrin.gif
Man į Litexpo parodas brolis irgi pastoviai kvietimų duoda, bet įtariu, kad į Pelenę negausiu - žmona jo pati eis biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos,už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
kaip manote ar bus gerai jei i savo molio makaluza imaisysiu alantoino milteliu, kokiom proporcijom galima jo deti? molio makaluzas tai rasulas, baltas molis ir mineralinis vanduo naudoju prausimuisi ir kaukems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 vasario 2010 - 09:23
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 25, 09:13)
Hmm, dabar klausimas apie distiliuotą vandenį - aš tokį tik iš tėčio laboratorijos prisimenu  biggrin.gif O kaip jūs jį darotės?

perku jį PC smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 02 25, 09:21)
kaip manote ar bus gerai jei i savo molio makaluza imaisysiu alantoino milteliu, kokiom proporcijom galima jo deti? molio makaluzas tai rasulas, baltas molis ir mineralinis vanduo naudoju prausimuisi ir kaukems.

gerai, va ką rašo Monica:

Įvairiems kosmetinimas produktams gaminti (kremai,pieneliai, kaukės) Siūloma naudojimo dozė: 0.1 - 1%. 5 ml-2,35 g, 2 ml-1,05 g.
Gaminant kosmetines priemones, geriausia dėti į vandens fazę, nekaitinti daugiau nei iki 40 laipsnių.
Atsakyti
apie aliejų drinks_cheers.gif Aš tai kaip tik dėl lipnumo bijau jį tepti ant plaukų, o vdrug neišsiplaus biggrin.gif
na jo, sunkiai issiplauna...as tepiau tik ricinos al, nes nieko kito neturejau, viskas jau i pabaiga.tai ploviau galva 2 kartus is vakaro, neissiplove, tai ryte viena karta ismuilinau vel.plaukai tikrai svelnus buvo, ir keletas antenu isdygo tongue.gif manau reiketu maisyt su kokiu nors dar, tai butu geriau, nes grynas labai sunkiai tepasi, tai matyt bijodama kad nebutu per mazai, padauginau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 25, 10:34)
perku jį PC smile.gif

Oba, nežinojau, kad ten tokio būna... g.gif O čia kur, vandens skyriuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 25, 09:37)
plaukai tikrai svelnus buvo, ir keletas antenu isdygo tongue.gif

ar jis apsunkina plauką, tavo vertinimu? 4u.gif
Atsakyti
Gal galite kas parekomenduoti koki nors EA karpu gydymui 3m vaikuciui?
Turim tokia "grozybe" ant pado. doh.gif
Atsakyti