Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 21:13)
Va va, depiliacinių priemonių nelabai ir yra natūralių... O tos cukraus pagrindu kokios brangios...  doh.gif

pati virkis, kainuos kelis litus smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 21:17)
o masazuoti nereikia?daryti taip kaip cia parasyta?

Satura, issiplauna is plauku puikiausiai ricina:) as maisau su kokiu kitu aliejuku, anksciau dar kiausinio tryni dedavau, arba riebaus riebaus majonezo sauksta gera smile.gif

būtinai reikia masažo drinks_cheers.gif

stengiuosi nepermaitinti, bet dėl įdomumo ir aš pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 22:34)
pati virkis, kainuos kelis litus smile.gif

Neteko susidurti su receptuku, kaip pačiai darytis...? Iš kur gauti? Gal pasidalinsit? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
8 v. šaukštai cukraus, po du v. šaukštus paprasto vandens ir išspaustų citrinos sulčių. Viską sudėti ir virti ant silpnos ugnies, kol įgaus rudą spalvą. Pagal originalų receptą turi būti light amber spalvos, aš verdu kiek tamsesnę masę, nes man patinka ji kietesnė. Pravėsus reikia išminkyti, kad pasidarytų matinė, dėti ant odos ir rauti plaukelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 22:50)
8 v. šaukštai cukraus, po du v. šaukštus paprasto vandens ir išspaustų citrinos sulčių. Viską sudėti ir virti ant silpnos ugnies, kol įgaus rudą spalvą. Pagal originalų receptą turi būti light amber spalvos, aš verdu kiek tamsesnę masę, nes man patinka ji kietesnė. Pravėsus reikia išminkyti, kad pasidarytų matinė, dėti ant odos ir rauti plaukelius biggrin.gif

bigsmile.gif O ir man naudinga, reikes pameginti ax.gif O ta mase prilimpa gerai prie odos? Ja iskarto isvirus reikia naudoti (tik siek tiek pravesinta)? Ir cia su ruduoju cukrum reik gaminti ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 24 vasario 2010 - 21:57
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 24, 21:56)
bigsmile.gif  O ir man naudinga, reikes pameginti  ax.gif O ta mase prilimpa gerai prie odos? Ja iskarto isvirus reikia naudoti (tik siek tiek pravesinta)? Ir cia su ruduoju cukrum reik gaminti ar ne?

jei skystesnė, tai greičiau prilimpa, jei standesnė, tai kiek palaikau uždėjusi, bet lupa tai gerai biggrin.gif Aišku, kad naudoti pravėsusią, negi nori nudegimų įsitaisyti? blink.gif

gaminu su paprastu baltu cukrumi tokiam reikalui smile.gif

didelis pliusas, kad cukrus net ir mažiau skausmingas nei įprastas vaškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 23:01)
jei skystesnė, tai greičiau prilimpa, jei standesnė, tai kiek palaikau uždėjusi, bet lupa tai gerai biggrin.gif Aišku, kad naudoti pravėsusią, negi nori nudegimų įsitaisyti?  blink.gif

gaminu su paprastu baltu cukrumi tokiam reikalui smile.gif

didelis pliusas, kad cukrus net ir mažiau skausmingas nei įprastas vaškas  thumbup.gif

kokia tu ziauri biggrin.gif
o kaip lupi? kazkokia juostele dar dedi popieriaus, ar kaip vaska-suimi uz galo tos lipnios juostos ir lupi??
o as pasiskaninau dumbliu hidrolata 3 lasiukais pelargoniju ea, niu puse velnio, as kaip sakoma, "обосрамся но неподдамся" (apsikakosiu bet nepasiduosiu) jei merginos sako,kad super gerai dumbliu hidrolatas veidui, reiskia as ji iveiksiu ax.gif
dar norejau pasidalinti dziaugsmeliu:) pas mane pries mmm pecius paberdavo, kai susitaisiau purskala su b pantenoliu ir aluno miltukais,nugarele lygi lygi, nei taskiuko smile.gif mane tai dziugina,tikiuosi tai nesutapimas o purskaliukas pagelbejo, juk B pantenolis spuogu baubas, neleidzia jiems susidaryti, taip Monica sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2010 02 24, 00:10)
aisku, reiks gerai pamastyti ar tepti ant odos ta kiaule. reiks pasiskaitineti tuos kremus, gal bus koks be tauku.
dekui Satura, smagu suzinoti tai, ko pats nepastebejai ar nesupratai.

as buvau nusipirkussi 3 adeles tepalus. bandziau naudoti, bet negaliu, labai nemalonus tas riebalas. jausmas , kad kazkokiu tauku tepiesi. as pirkau rankoms, ir dar kazkam. bandziau ir kulnams, jausmas labai nemalonus, poveikio jokio.. sad.gif atidaviau mociutei, gal ji prisitaikys smile.gif jei ne, tex ismesti smile.gif
nesijaute gamtos tuose tepaluose .. sad.gif plius dar, kai susitepi, ilgai nesusigeria, kazkaip atrodo oda pati nenori sugerti to tauko .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 23:52)
pamatai Paraffinum oil ir mesk šalin, nes čia nafta, ji tau plėvelę tik ant odos sudarys, sutrikdys drėgmės balansą...

o kal butu galima truputi placiau ? arba kokia nuoroda i saltini apie tai ? ax.gif zinau, kad visokie parabenai ir kt blogai, o kuom, nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 02 24, 22:45)
as buvau nusipirkussi 3 adeles tepalus. bandziau naudoti, bet negaliu, labai nemalonus tas riebalas. jausmas , kad kazkokiu tauku tepiesi. as pirkau rankoms, ir dar kazkam. bandziau ir kulnams, jausmas labai nemalonus, poveikio jokio.. sad.gif atidaviau mociutei, gal ji prisitaikys smile.gif jei ne, tex ismesti smile.gif
nesijaute gamtos tuose tepaluose .. sad.gif plius dar, kai susitepi, ilgai nesusigeria, kazkaip atrodo oda pati nenori sugerti to tauko .. smile.gif

galutinai apsisprendziau neexperimentuoti smile.gif

klaipedoj pagaliau atsidare KN. varvindavau seile i jusu pirkinius is ten, dabar pati galesiu dziaugtis pirkiniais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 22:21)
kokia tu ziauri biggrin.gif
o kaip lupi? kazkokia juostele dar dedi popieriaus, ar kaip vaska-suimi uz galo tos lipnios juostos ir lupi??

aga, Satura, kaip ta cukru lupi nuo odos?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 23:21)
dar norejau pasidalinti dziaugsmeliu:) pas mane pries mmm pecius paberdavo, kai susitaisiau purskala su b pantenoliu ir aluno miltukais,nugarele lygi lygi, nei taskiuko smile.gif mane tai dziugina,tikiuosi tai nesutapimas o purskaliukas pagelbejo, juk B pantenolis spuogu baubas, neleidzia jiems susidaryti,  taip Monica sake  biggrin.gif

Kaip sudominai mane, ne tas žodis. Aš kaip tik galvojau, kad reikia jūsų visų klausti, ką patartumėt - reikia vyro nugarytę gelbėti. Ir kad būtų galima didesniam plotui naudoti - kaip suprantu, čia būtent tai? smile.gif
Gal galima tiksliau nurodymus? Gal dar iš Monikos prigriebčiau reikalingų ingredientų, kai suruoš mano jau padarytą užsakymą.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 22:50)

Satura, ačiū 4u.gif thumbup.gif Tikrai reikia išbandyti, tik galvoju, kame čia virti šitą masę g.gif Spėju, patogiausia nedideliam puode kokiam?
Atsakyti
Pagaliau turiu agaro milteliu, belieka tik mangu nusipirkti ir savaitgaliui turesiu guminuku wub.gif

QUOTE(primavera @ 2010 02 23, 23:27)
ka mergaites manot apie Adeles Karaliunaites zoleliu tepalus ir kremus. kazkaip netraukia pirkti

mano drauge turejo kazkoki Ieva -tai ismete ji, nes ir labai riebus buvo, o ir kvapelis baisus doh.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 02 24, 09:06)
Ačiū už patarimus  4u.gif  O ką reiškia labdano ir kiparisų derinys žudantis?  blink.gif
Ir kaip pasidaryti tą emulsinį kremą su hamameliais?

kvapo prasme, mano sesuo uzuodusi si kvapa vonioje paklause ar as kartais neslepiu vonioje kokio bomziuko
blush2.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 15:24)
valgau viska is parduotuves, bet ant veido parduotuvinio kivio ne uz ka nedeciau  ax.gif ir braskiu krautuviniu nedeciau ant veido. ir taip jau visi pukuoti vaisiai ir uogos alergena stipru turi, o cia dar nezinia kuom tas kivis supurkstas atkeliavo iki lietuvos, ir toki anr savo veido??  doh.gif bet cia tik mano nuostata smile.gif

Zinoma, kad uztepus ant veido daug kas gali sualergizuoti, bet siaip tai viskas einai is vidaus, todel suvalgius jos tikimybe zymiai didesne

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 24, 19:18)
suvimde, ersketruoziu aliejus ohmy.gif  ohmy.gif

visiskai normalu, nes pamenu is akomos tureto kvapas ir buvo itin nemalonus
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 22:21)

Nidulia, primavera, paimu už tos masės galo ir plėšiu prieš plauką 4u.gif Nemoku aš dar papildomai juostelių klijuoti, būtų man jau nerealus pilotažo lygis ax.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 02 24, 22:45)
jausmas , kad kazkokiu tauku tepiesi.

tai kad ten ir yra taukas pilnas šio žodžio prasme biggrin.gif

QUOTE(bituteba @ 2010 02 24, 23:02)
o kal butu galima truputi placiau ? arba kokia nuoroda i saltini apie tai ?  ax.gif zinau, kad visokie parabenai ir kt blogai, o kuom, nezinau  blush2.gif

pavojingi ingredientai iš Nimfali. Ten mineralinė alyva yra mineral oil. Daugiau greit nesugalvoju, kur lietuviškai galima paskaityti smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 23:16)
Tikrai reikia išbandyti, tik galvoju, kame čia virti šitą masę  g.gif Spėju, patogiausia nedideliam puode kokiam?

aš verdu emaliuotam dubenėlyje. Jei apskres, aplips nesijaudink, viskas su vandeniu karštu puikiausiai atmirksta. Ir oda su vandeniu lengvai nusiplauna, nereikia jokių aliejų ar spec. priemonių smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 24, 23:26)
Pagaliau turiu agaro milteliu, belieka tik mangu nusipirkti ir savaitgaliui turesiu guminuku  wub.gif

o čia valgyti ar kam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 vasario 2010 - 23:50