Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kiek mazdaug ml lupu balzamo gautusi jei deciau:
3 arb. sauks jojobos al
o.5 arb.s biciu vasko
o.5 arb.s kokoso al
1-2 lasai Ea
2 arb.sauks sviestmedzio?
jei kas ne taip, pakoreguokite proporcijas... 4u.gif
Atsakyti
Ricina biggrin.gif
http://www.aroma-zon...eHVricinBIO.asp

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 vasario 2010 - 18:43
susimaišiau jau doh.gif ar yra tokių, kas darėsi prausiklį su rasulu ilgesniam laikui su vandeniu? vandenį virint reikia? ax.gif kažkas kažką jau rašė, bet neberandu kur ir neatgaminu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 18:17)
Tai aš ir dėsiu  tongue.gif ir kakavos sviestą, ir sviestmedį, ir vanilės fitolį, EA... smile.gif
Ačiū, bet apsispręst, kurį dėt tai nepadėjot biggrin.gif Tai vis gi makadamijų ar sezamo? Man jie gana vienodi atrodo  g.gif

Gal sezamų galvoju, kvapas ne toks stiprus ir pigesnis, o makadamijų kvapas gan stiprus riešutų  ax.gif Šitas iš SP My Webpage geras? kaip manot?

Daryk dvieju rūšių wink.gif
geras tas sezamų al. iš SP
Atsakyti
o po to masazo su aliejumi, uztenka alieju nuvalyt ir tik vandeniu isplaut?o po to toniku?kremo manau nereikia. 4u.gif
Papildyta:
pasidariau is ersketroziu aliejaus ir ricinos:) bet pirma karta mane kosmetika suvimde, ersketruoziu aliejus ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 19:17)
Tai aš ir dėsiu  tongue.gif ir kakavos sviestą, ir sviestmedį, ir vanilės fitolį, EA... smile.gif
Ačiū, bet apsispręst, kurį dėt tai nepadėjot biggrin.gif Tai vis gi makadamijų ar sezamo? Man jie gana vienodi atrodo  g.gif

Gal sezamų galvoju, kvapas ne toks stiprus ir pigesnis, o makadamijų kvapas gan stiprus riešutų  ax.gif Šitas iš SP My Webpage geras? kaip manot?

O ar vaniles fitolis ne sezamo aliejuj?? koki EA desi?? tik labai jo neprikvepink, nes aliejai kvapnus jei dar EA...
butinai parasyk kas gausis mirksiukas.gif as irgi noriu kazka tokio pameginti thumbup.gif
nusibodo man mano mango lupu balzamas, noriu choco-coco-vanilinio wub.gif

Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 24, 20:18)
pasidariau is ersketroziu aliejaus ir ricinos:) bet pirma karta mane kosmetika suvimde, ersketruoziu aliejus ohmy.gif  ohmy.gif

idomu i ka cia taip negerai sureagavai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 24, 19:04)
Daryk dvieju rūšių wink.gif
geras tas sezamų al. iš SP

Darysiu dviejų rūšių, bet skystą aliejų noriu vieną pasirinkt, o ir per prabangiai man išeitų du, kur aš paskui juos dėsiu doh.gif
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim, kas naudojat Hauschkos CC. 4u.gif Ji naudojate ryte ir vakare ar tik vakare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 19:40)
O ar vaniles fitolis ne sezamo aliejuj?? koki EA desi?? tik labai jo neprikvepink, nes aliejai kvapnus jei dar EA...
butinai parasyk kas gausis mirksiukas.gif  as irgi noriu kazka tokio pameginti thumbup.gif
nusibodo man mano mango lupu balzamas, noriu choco-coco-vanilinio wub.gif

Vien vanilės fitolis brangokai gaunasi, o jo tik dėl kvapo dėsiu kaip ir EA (į vieną kavos, į kitą apelsinų) smile.gif parašysiu ir pasirodysiu, kas gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 18:45)
kai tu kalbi apie ricina, tai turi omeny ricinos alieju??
ir kaip supratau jis sutraukia poras g.gif  as kiek skaiciau, tai visur rase apie jo galias prikeliant plaukus is numirusiu, tai bijojau ant veido tept, kad po to barzda neuzzeltu ph34r.gif

lotuliukas.gif
Man kažkaip tas iš vaistinės irgi keistas. Bet gal toks turi būti? Kitokio aš gyvenime nenačiusi... ax.gif Tas tai toks tirštas, lipnus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 24, 17:18)
tik nekertu nei biskiuka prancuziskai, kaip ten suzinot kokios siuntimo salygos

as ir nekertu prancuziskai, bet labai gelbeja google vertejas, ne viska tiksliai isvercia, bet esme eina suprast, ten daug geru dalykeliu

Bryyla as kai dariau lupu balzama prie kokosu, sviestmedzio, dejau migdolu, o po to kvepinau kakavos absoliutu ir apelsinais. Alieju kvapu is vis nesijaucia, o kvepia grynai kakaviniu apelsinu wub.gif biggrin.gif Manau , koki bedetum aliejuka sezamu ar makadamiju, EA savo padarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 19:57)
susimaišiau jau  doh.gif ar yra tokių, kas darėsi prausiklį su rasulu ilgesniam laikui su vandeniu? vandenį virint reikia?  ax.gif kažkas kažką jau rašė, bet neberandu kur ir neatgaminu  unsure.gif

cia su rasulu? as buvau pasidarius su vandeniu, laukiau kelias dienas, nesugedo ir nevirintu dariau ax.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 24, 21:02)
as ir nekertu prancuziskai, bet labai gelbeja google vertejas, ne viska tiksliai isvercia, bet esme eina suprast, ten daug geru dalykeliu

aciu uz ideje bigsmile.gif nu visai buvau ji pamirsus thumbup.gif
Atsakyti