Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 24, 14:11)
Dabar turiu uzsipirkus nemazai alieju, gal patarsite, kuris butu tinkamiausias siam reikalui: argano, simondsidiju, tamanu, sejamosios judros, papaju, meliono seklu, kokoso aliejai.

brangesnių, tinkamų paakių priežiūrai kaip arganas tai nepatarčiau smile.gif Aš kuo puikiausiai maišiau simondsijas su ricina wink.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 14:49)
Bet turbūt toks masažiukas nerekomenduojamas odai su kuperoze?  unsure.gif

manyčiau, kad ne smile.gif

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 02 24, 15:19)
Sveikos,
Radau depiliacini krema, raso kad su naturaliais aliejais, bet nesertifikuotas, gal galite pakomentuoti sudeti?

bloga

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 15:24)

paskaičiau: būsiu centre, tai užlėksiu pažiūrėti ir viską supratau labai tiesmukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 13:56)
siaip neriebina, bet mano plaukams visuomet truksta purumo, o silikonas juos siek tiek pasunkina. Jie dabar pas mane tiesus tiesus thumbup.gif na as dar ir su keramikinem znyplem juos patiesinau, tai todel jie tokie be didelio purumo

po pirmo naudojimo silko proteinus tikrai rekomenduoju, o su silikonas manau irgi  thumbup.gif  tik reikia atitaikyte doze ir tikriausiai deti irgi tik i kondicionieriu ir tepti tik ant galu tada turetu buti visai gerai. Po poros dienu painformuosiu.

na bet kaip jie zvilga wub.gif  niekaip neatsiziuriu wub.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 15:09)
Viska pirkau aroma-zone.

Augalinis silikonas isgaunamas biotechnologiju deka is raudonuju Chondrus crispus dumbliu.

as irgi noriu, gal galetum, jei nesunku, nuoroda imesti to silikono ir silko proteinu, nes prancuziskai visai nesuprantu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 24, 16:53)
as irgi noriu, gal galetum, jei nesunku, nuoroda imesti to silikono ir silko proteinu, nes prancuziskai visai nesuprantu  doh.gif

http://www.aroma-zon...ifs_fortifiants

tada i psl apacia pavaziuok ir rasi

Silko proteinai Protéines de soie (liquide)

ir Silicone" végétal

beje, vakar tikriausiai neteisingai apkaltinau silikona, manydama, kad greitai susiriebaluos plaukai. Siandien jie atrodo taip kaip vakar ir tikriausiai dar rytdiena istempsiu. Kita karta reikes meginti dziovinti plaukus palenkus galva ir ziureti ar cia del silikono jie neturi purmo ar as nemoku plauku dziovinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 16:47)
paskaičiau: būsiu centre, tai užlėksiu pažiūrėti ir viską supratau labai tiesmukai  blush2.gif

sakau, labai taves pasiilgau ir labai noriu rozes tavo pauostyti, ale toliau savo kaimo neissiraunu niekaip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 24, 16:53)
as irgi noriu, gal galetum, jei nesunku, nuoroda imesti to silikono ir silko proteinu, nes prancuziskai visai nesuprantu  doh.gif

Ka darom??? biggrin.gif Ir as noriu ir silko ir silikono biggrin.gif
Atsakyti
Reikia jūsų patarimo 4u.gif
Kadangi negavau simondsijų aliejaus iš AN, o taip norisi gaminti lūpų balzamiukus, tai galvoju gal dar koks kitas tinkamesnis? g.gif Darysiu ir sau, ir daug dovanoms, ir kelis parduosiu (nepridovanosiu gi visiems, kas pabandyt nori, o gamint ne biggrin.gif ), tai noriu tikrai pagamint geros sudėties balzamiukus... Galvoju gal sezamo ar makadamijų tiktų? Ar jie per lengvi? g.gif Niu arba reik laukti porą savaitikių, nebežinau, ką daryt doh.gif O gal kas iš SP bandėt simondsijų al. ? Ar geras ir nerafinuotas? Iš jų esu pirkusi tik abrikosų, tai labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 24 vasario 2010 - 16:19
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 16:47)
brangesnių, tinkamų paakių priežiūrai kaip arganas tai nepatarčiau smile.gif Aš kuo puikiausiai maišiau simondsijas su ricina wink.gif

jau kazka praziopsojau. o kodel argano nepatartum siam masaziukui? o ricina , kaip supratau, butina pilti i kita aliejuka, ji kazkoki ipatinga vaidmeni atlieka?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 17:18)
Reikia jūsų patarimo  4u.gif
Kadangi negavau simondsijų aliejaus iš AN, o taip norisi gaminti lūpų balzamiukus, tai galvoju gal dar koks kitas tinkamesnis?  g.gif Darysiu ir sau, ir daug dovanoms, ir kelis parduosiu (nepridovanosiu gi visiems, kas pabandyt nori, o gamint ne biggrin.gif ), tai noriu tikrai pagamint geros sudėties balzamiukus... Galvoju gal sezamo ar makadamijų tiktų? Ar jie per lengvi?  g.gif Niu arba reik laukti porą savaitikių, nebežinau, ką daryt  doh.gif O gal kas iš SP bandėt simondsijų al. ? Ar geras ir nerafinuotas? Iš jų esu pirkusi tik abrikosų, tai labai patiko.

o ka dar desi i si balzama?
as tai deciau koki skaniai kvepianti alieju, nes pvz simonsidiju aliejus, man taip neypatingai kvepia, tai jei dar jaustusi ant lupu sis kvapas tai g.gif

gali maisyt vaniles fitoli ir kakavos sviesta, kokosu al g.gif
na as bijau nusisneketi, nes pati tokio dar nedarius blush2.gif bet nemanau kad jie nedera tarpusavy g.gif
ir skonis neturetu buti bjaurus.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 17:18)
Reikia jūsų patarimo  4u.gif
Kadangi negavau simondsijų aliejaus iš AN, o taip norisi gaminti lūpų balzamiukus, tai galvoju gal dar koks kitas tinkamesnis?  g.gif Darysiu ir sau, ir daug dovanoms, ir kelis parduosiu (nepridovanosiu gi visiems, kas pabandyt nori, o gamint ne biggrin.gif ), tai noriu tikrai pagamint geros sudėties balzamiukus... Galvoju gal sezamo ar makadamijų tiktų? Ar jie per lengvi?  g.gif

mano manymu, makadamiju aliejus dar geriau nei simondsiju aliejus butu g.gif esu darius su juo ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 24, 16:18)
Galvoju gal sezamo ar makadamijų tiktų? Ar jie per lengvi?  g.gif

man ir sezamų atrodo tinkamas, nes giliai drėkinantis thumbup.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 24, 16:20)
jau kazka praziopsojau. o kodel argano nepatartum siam masaziukui? o ricina , kaip supratau, butina pilti i kita aliejuka, ji kazkoki ipatinga vaidmeni atlieka?

dėl kainos biggrin.gif

ricina sutraukia poras wink.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 16:38)
nes pvz simonsidiju aliejus, man taip neypatingai kvepia, tai jei dar jaustusi ant lupu sis kvapas tai  g.gif

kad pramuštų jį bet kas - kokosai, kakava, ypač sviestmedis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 vasario 2010 - 16:58
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 14:42)
galėtum pabandyti šiltus masažus su aliejais, esam apie tai rašę. Esmė - riebalas tirpsta riebaluose ir inkštirai per tokius masažus išsivalo. Bet šito būdo stiprybė - periodiškumas, reikia neužmesti, kaip kad aš pvz biggrin.gif

tai va va, kad buna sunkiai su tuo periodiskumu smile.gif
ir dar skruostai raudonuojantys pas mane, tai gal reikes pabandyti deti ranksluosti tik ant kaktos ir nosies g.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 14:59)
cia skonio reikalas, nera kazkokio specialaus hidrolato ar aliejaus. Kaip Satura pazymejo, svarbiausia neuzmesti ir visas grozio proceduras daryti reguliariai ir dar zinoma, visuomet rupintis, kad oda butu svari ir jokiu budu jos neliesti purvinais pirstais.

aciu uz ats. Bet kiek (kol kas daugiausia is skaitymu) suprantu, vis tiek skirtingi aliejai ar hidrolatai turi skirtinga poveiki. Na manau issiaiskinsiu kas tinka mano odai bandymu keliu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 17:10)
http://www.aroma-zon...ifs_fortifiants

tada i psl apacia pavaziuok ir rasi

Silko proteinai Protéines de soie (liquide)

ir Silicone" végétal

beje, vakar tikriausiai neteisingai apkaltinau silikona, manydama, kad greitai susiriebaluos plaukai. Siandien jie atrodo taip kaip vakar ir tikriausiai dar rytdiena istempsiu. Kita karta reikes meginti dziovinti plaukus palenkus galva ir ziureti ar cia del silikono jie neturi purmo ar as nemoku plauku dziovinti g.gif

aciu labai 4u.gif o kokios ten siuntimo kainos? kaip supratau tu prancuziskai supranti blush2.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 17:14)
Ka darom???  biggrin.gif  Ir as noriu ir silko ir silikono  biggrin.gif

lotuliukas.gif kaip ka? perkam biggrin.gif tik nekertu nei biskiuka prancuziskai, kaip ten suzinot kokios siuntimo salygos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 24 vasario 2010 - 17:20