Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 24, 14:48)
Kvapas pakankamai svelnus, levandiskas, taciau man sausino oda  verysad.gif  tad sunaudojau molio kaukems gaminti (dar tada glicerino neturejau)  4u.gif
bigsmile.gif  o kokius darai? Mane ir labai sudomino veido joga, tik pratimuku nerandu..

Atsiprašau,kad ne į temą,bet nesusilaikau biggrin.gif
Jezaaau,koooks avataras jūsų wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 02 24, 13:50)
Mane domina kaip tie masazai atliekami, perskaiciau sena tema, bet neradau, gal praziurejau, ar nesunku butu pakartoti? Turiu sito turto nemazai..  doh.gif

labai paprastai: užsikarštinti vandens, pamirkyti į jį rankšluostuką, juo apdengti veidą, kad poros prasivertų. Tada nuimti ir užtepus aliejaus lėtai, mažais judesiais švelniai masažuoti. Kai pajunti, kad gruntas, t.y. oda pravėso, ją vėl pašildai šiltu rankšluostuku. Na, 10-15 minučių reikia taip masažuoti, oda labai paskaistėja po tokios procedūros.

į aliejų maišėm ricinos dar, tik nepamenu, iki kiek procentų, kad kartu sutrauktų poras. Ricinos padauginti negalima (gal iki 40 proc. riebieodės jos gali dėtis), nes tikrai sausins veidą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 24 vasario 2010 - 13:59
QUOTE(Aguonaa @ 2010 02 24, 13:52)
Laba diena, skaitineju ir as sitas naturaliu priemoniu temas, bandau po truputi pirkti ir naudoti. Bent pradzioj gan sudetinga atsirinkt kas tinkama kokiu atveju..
Turiu ir as tokia "taskuota" nosi, tai gal galit pasidalint patirtim koki hidrolata ir kokius aliejukus naudojat ax.gif

cia skonio reikalas, nera kazkokio specialaus hidrolato ar aliejaus. Kaip Satura pazymejo, svarbiausia neuzmesti ir visas grozio proceduras daryti reguliariai ir dar zinoma, visuomet rupintis, kad oda butu svari ir jokiu budu jos neliesti purvinais pirstais.

Viena is vietu, kuriose randama daugiausia mikrobu yra kompiuterio klaviatura ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 14:42)
galėtum pabandyti šiltus masažus su aliejais, esam apie tai rašę. Esmė - riebalas tirpsta riebaluose ir inkštirai per tokius masažus išsivalo. Bet šito būdo stiprybė - periodiškumas, reikia neužmesti, kaip kad aš pvz biggrin.gif

drinks_cheers.gif o aliejus galima pasirinkti pagal poreiki, kvapa ir tt, manau, kad visi tinka.

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 24, 14:48)
bigsmile.gif  o kokius darai? Mane ir labai sudomino veido joga, tik pratimuku nerandu..

Regis veido prieziuros poskyryje yra atskira tema apie veido joga ir ten pilna patarimu ir nuorodu i youtube. Pagooglink yra laaaaabai daug pratimu ir patarimu, kad net atsirinkti sunku, visus norisi daryti.
Jei kasdien bent 15 min mankstinsi veido raumenukus, pamatysi oda tikrai pagrazes. Tiesiog bus geriau aprupina deguonim thumbup.gif stai ir visas stebuklas.

Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 02 24, 14:51)
Atsiprašau,kad ne į temą,bet nesusilaikau biggrin.gif
Jezaaau,koooks avataras jūsų wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

wub.gif
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 14:59)
Regis veido prieziuros poskyryje yra atskira tema apie veido joga ir ten pilna patarimu ir nuorodu i youtube. Pagooglink yra laaaaabai daug pratimu ir patarimu, kad net atsirinkti sunku, visus norisi daryti.
Jei kasdien bent 15 min mankstinsi veido raumenukus, pamatysi oda tikrai pagrazes. Tiesiog bus geriau aprupina deguonim thumbup.gif  stai ir visas stebuklas.

Dekui, lekiu skaitineti 4u.gif
Atsakyti
GinMinte, prasau

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 14:58)
labai paprastai: užsikarštinti vandens, pamirkyti į jį rankšluostuką, juo apdengti veidą, kad poros prasivertų. Tada nuimti ir užtepus aliejaus lėtai, mažais judesiais švelniai masažuoti. Kai pajunti, kad gruntas, t.y. oda pravėso, ją vėl pašildai šiltu rankšluostuku. Na, 10-15 minučių reikia taip masažuoti, oda labai paskaistėja po tokios procedūros.

į aliejų maišėm ricinos dar, tik nepamenu, iki kiek procentų, kad kartu sutrauktų poras. Ricinos padauginti negalima (gal iki 40 proc. riebieodės jos gali dėtis), nes tikrai sausins veidą wink.gif

Labai dekoju, pamenu si masaziuka, bet nesupratau, kad jis padeda kovoti su sitom bjaurybem, tai dabar viskas aisku.
Dabar turiu uzsipirkus nemazai alieju, gal patarsite, kuris butu tinkamiausias siam reikalui: argano, simondsidiju, tamanu, sejamosios judros, papaju, meliono seklu, kokoso aliejai. Papaju ir meliono is viso dar nebandziau, gal esate megine?
T zona pas mane paskutiniu metu bjauriai riebi.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 20:08)
panos, superinis Monicos kakavos sviestas - taip skaniai kvepia ir tokios dėkingos spalvos  thumbup.gif

Šiandien pasiėmiau, tai kvapelis wub.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 13:58)

Bet turbūt toks masažiukas nerekomenduojamas odai su kuperoze? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 24, 15:08)

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
Radau depiliacini krema, raso kad su naturaliais aliejais, bet nesertifikuotas, gal galite pakomentuoti sudeti?

AQUA, CALCIUM CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, TALC, POTASSIUM HYDROXIDE, THIOGLYCOLIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, POTATO STARCH, SESAMUM INDICUM SEED OIL, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, BOSWELLIA SERRATA OIL, BHT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TOCOPHEROL, ALCOHOL DENAT, CITRIC ACID, PPG-1 PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, SODIUM UNDECYLENATE, TETRASODIUM EDTA, PARFUM.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 23, 21:30)
o tai tu nevalgai nieko kas is parduotuves  unsure.gif
Yra toks stebuklingas posakis "ant veido dek tik tai ka galetum suvalgyti, o ne atvirksciai"  ax.gif

valgau viska is parduotuves, bet ant veido parduotuvinio kivio ne uz ka nedeciau ax.gif ir braskiu krautuviniu nedeciau ant veido. ir taip jau visi pukuoti vaisiai ir uogos alergena stipru turi, o cia dar nezinia kuom tas kivis supurkstas atkeliavo iki lietuvos, ir toki anr savo veido?? doh.gif bet cia tik mano nuostata smile.gif
Satura, as kai po ligos atejau i darba, tai net i wc negaliu nueiti, kur jau man iki taves atlekti sad.gif as negaliu prekiu atsiimti is mergaiciu, kurios centre bazuojasi, o dar hauska fabijoniskese laukia manes, zodziu pravalas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 vasario 2010 - 15:26
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 02 24, 16:19)
Sveikos,
Radau depiliacini krema, raso kad su naturaliais aliejais, bet nesertifikuotas, gal galite pakomentuoti sudeti?

AQUA, CALCIUM CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, TALC, POTASSIUM HYDROXIDE, THIOGLYCOLIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, POTATO STARCH, SESAMUM INDICUM SEED OIL, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, BOSWELLIA SERRATA OIL, BHT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TOCOPHEROL, ALCOHOL DENAT, CITRIC ACID, PPG-1 PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, SODIUM UNDECYLENATE, TETRASODIUM EDTA, PARFUM.

Man, kaip dar naujai ir nepatyrusiai "sudėčių studijuotojai", iškart užkliuvo tai, ką paryškinu. Jie yra visuose blogiukų sąrašuose.
Dėl kitų nežinau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 vasario 2010 - 15:38
hmm, o jie tokie labai labai blogai ar normaliai smile.gif)
anot cosmeticsdatabase.com visi lyg ir sutelpa i 1-4 ribas..
nors negaliu gincytis, nes esu taip pat nepatyrusi sudeciu tyrinejime smile.gif
laukiu kitu komentaru smile.gif
Atsakyti