Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 12:46)
ateinu girtis  nail.gif
... ir silko proteinus.

ar sitas geris taip pat is aroma-zone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 11:28)
aha, pasvinkusia silke kvepaintys dumbliai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

dumblių yra labai įvairių, taip pat ir kvapai jų labai skiriasi. Pvz., man tokiais stereotipiniais, ilgam savo kvapu įsigeriančiais dumbliais duoda milteliai iš New Directions doh.gif Poveikis geras, bet kvapas kvapas... Vonioje su tokiais nenorėčiau ilgai mirkti, bet kaukėms man jie gerai. Paskui ėmiau skystus dumblius iš ten pat, tai kvapas žymiai labiau prislopintas, bet kokių plaukų tepti su jais taipogi nerizikuočiau...

taigi, kas nematėt tų dumblių miltelių iš ND, tai nematėt tikrai daug biggrin.gif tongue.gif Prieš jų kvapą Monicos dumblių hidrolatas kvepia krabų lazdelėmis ir kvapas švelnus, man greit nebesijaučia jo cool.gif

o kas labai jautrios kvapams, tai berods dumblių litotamnių kvapo beveik nesijaučia - pirmoje AromaNatural temoje jau rašiau, kad šitie būtų patys geriausi pirmą kartą dumblius perkančioms, nes nepasižymi kvapu.

išėjo tikra dumblių sektoriaus apžvalga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 12:25)
jau kelintą kartą matau, kad rašai neteisingai: ne pečiuolių, o pačiulių EA smile.gif

daug apie tai prikalbėta ir šioje, ir AromaNatural temoje  cool.gif

verysad.gif verysad.gif
nu ką,bandysim susigaudyti
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 24, 12:33)
ar sitas geris taip pat is aroma-zone  4u.gif

taip

QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 12:34)
lotuliukas.gif

dumblių yra labai įvairių, taip pat ir kvapai jų labai skiriasi.

aciu uz issamu aprasyma, labai tie dumbliai mane vilioja g.gif

O as dar pasigirsiu, per paskutini menesi pastebejau kaip isgrazejo veido oda wub.gif tikrai zinau, kad ne kremu deka. Poros susitrauke ir pirma karta mano nosis "netaskuota", nes niekaip nepavykdavo atsikratyti inkstirais, o dabar beveik nieko nera ant nosies thumbup.gif
kiekviena vakara prausiu veida su dr. H CC, tada hidrolatas su glicerinu.
Rytais darausi kontrastines voneles veidui, ir tada kaip sauna i galva tai aliejukas + aloe vera,jei is namu neinu, kremas ar kauke.
Bent karta per savaite pasidarau zalio molio kauke, dar kartais valomaja kauke su ryziu miltais. Na ir kokia maitinancia ar drekinancia kauke thumbup.gif
Na ir veido jogos pratimai kasdien . fitness4.gif
Oda tikrai sustangrejo thumbup.gif
Manau, kad cia kontrastiniu voneleliu ir molio deka.

aij ir dar stengiuosi isgerti bent 1L skysciu per diena.

Norejau padekoti visoms merginoms, kurios dalinasi savo receptais, patarimais ir gera nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 13:08)
O as dar pasigirsiu, per paskutini menesi pastebejau kaip isgrazejo veido oda  wub.gif  tikrai zinau, kad ne kremu deka. Poros susitrauke ir pirma karta mano nosis "netaskuota", nes niekaip nepavykdavo atsikratyti inkstirais, o dabar beveik nieko nera ant nosies thumbup.gif 
kiekviena vakara prausiu veida su dr. H CC, tada hidrolatas su glicerinu.

Laba diena, skaitineju ir as sitas naturaliu priemoniu temas, bandau po truputi pirkti ir naudoti. Bent pradzioj gan sudetinga atsirinkt kas tinkama kokiu atveju..
Turiu ir as tokia "taskuota" nosi, tai gal galit pasidalint patirtim koki hidrolata ir kokius aliejukus naudojat ax.gif
Atsakyti
O aš labai nustebinta Logona krempudros mėginuke, kur gavau dovanų, radusi talką... g.gif Kažkaip vis pabrėžiama, kaip talkas negerai, o čia priemonė BDIH sertifukuota - nesupratau kažko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 24, 14:24)
O aš labai nustebinta Logona krempudros mėginuke, kur gavau dovanų, radusi talką...  g.gif  Kažkaip vis pabrėžiama, kaip talkas negerai, o čia priemonė BDIH sertifukuota - nesupratau kažko...  unsure.gif

Ir as gavau toki meginuka - bet dar neskaitinejau. Talkas negerai, nes kemsa...
Ir aplamai- Tekila, paskaicius tavo ankstesni posta apie meginukus, toks ispudis, kad mes kazkur ten pat pirkom kazka biggrin.gif - gavau ir as kremuku, krem- pudros meginuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 vasario 2010 - 13:29
QUOTE(Aguonaa @ 2010 02 24, 12:52)
Turiu ir as tokia "taskuota" nosi, tai gal galit pasidalint patirtim koki hidrolata ir kokius aliejukus naudojat ax.gif

galėtum pabandyti šiltus masažus su aliejais, esam apie tai rašę. Esmė - riebalas tirpsta riebaluose ir inkštirai per tokius masažus išsivalo. Bet šito būdo stiprybė - periodiškumas, reikia neužmesti, kaip kad aš pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2010 02 24, 00:27)
ka mergaites manot apie Adeles Karaliunaites zoleliu tepalus ir kremus. kazkaip netraukia pirkti ju, nors aprasymai mano nuliniu cheminiu supratimu atrodo neblogi. ar teko kada naudoti? gundausi isigyti, kainos nesikandzioja, bet kazko kazkas "nelimpa".  nebent cia kokia uzslepta antipatija gamintojui pasireiskia  smile.gif

ant veido jų netepu smile.gif tikrai per riebūs
bet rankas kartais pasiteplioju ,,IEVA" kremu, tai labai pagelbėjo susikirdusioms rankoms per tuos šalčius.
Ir dar sunaudojau indelį kaulažolių kremo nuo sąnarių - poveikis yra smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 14:25)
Ir as gavau toki meginuka - bet dar neskaitinejau. Talkas negerai, nes kemsa...
Ir aplamai- Tekila, paskaicius tavo ankstesni posta apie meginukus, toks ispudis, kad mes kazkur ten pat pirkom kazka  biggrin.gif - gavau ir as kremuku, krem- pudros meginuku...

Na, aš tai iš tokios mergaitės, kuri platina šiek tiek pigiau nei Biopasaulyje išeitų pirkti smile.gif Surizikavau įsigyti Sante plaukų putas ir laką - ieškojau atsiliepimų, neradau - tai teks pačiai paskui "atsiliepti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 23, 19:41)
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų apie levandų hidrolatą? Kvapas, poveikis? smile.gif

Kvapas pakankamai svelnus, levandiskas, taciau man sausino oda verysad.gif tad sunaudojau molio kaukems gaminti (dar tada glicerino neturejau) 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 24, 13:08)
Na ir veido jogos pratimai kasdien . fitness4.gif

bigsmile.gif o kokius darai? Mane ir labai sudomino veido joga, tik pratimuku nerandu..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 14:42)
galėtum pabandyti šiltus masažus su aliejais, esam apie tai rašę. Esmė - riebalas tirpsta riebaluose ir inkštirai per tokius masažus išsivalo. Bet šito būdo stiprybė - periodiškumas, reikia neužmesti, kaip kad aš pvz biggrin.gif

Mane domina kaip tie masazai atliekami, perskaiciau sena tema, bet neradau, gal praziurejau, ar nesunku butu pakartoti? Turiu sito turto nemazai.. doh.gif
Atsakyti