Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

noriu pabrėžt, kad diskutuokit apie KOSMETIKĄ, ne grikių pagalves, arbatas, sultis ir pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 20, 17:37)
Nidulia, na koks tu vis dėlto gyvas sidabras - iš lovos vos pakyla, o kosmetika vistiek rūpi  thumbup.gif  4u.gif

niu neklausk smile.gif negaliu be jusu gyventi:) as iki vonios vos nusivelku, nes spaudimas 90/60, bet be jusu vistiek negaliu:) maza to, mano nesiojama kompa, issiveze mb i ligonine, nes jam visai ten liudna, o as galejau guledama sm skaitineti, tai dabar priversta lipti i 2 auksta ir sedint skaityti:( bet gi rupi, neatsilikti nuo jusu ziniu:)
man labai smagu skaityti jus postus, pasikonspektuoti:)
Ale snukytis koks pailsejes nuo makiazu smile.gif
Vitulka, siulai atskira tema apie pagalves kurti? Juk nukrypstame labai trumpam, kas gi cia tokio blogo, netycia isplaukia tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 vasario 2010 - 18:05
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 20, 16:50)
nu bet tikrai  doh.gif  dar vaikiskame  doh.gif 
user posted image
neisideda nuoroda, pavadinimas toks "ASDA Little Angels Baby shampoo - simply natural"
o cia aprasymas: Go eco baby. Hypoallergenic and dermatologically tested. No tears formulation. Environmentally friendly ingredients. No parabens or artificial colours. Simply natural with no nasties.
Gerai, kad pasiziurejau i sudeti  doh.gif

Ugvile, tu gyveni UK? As karta radau Morrisone toki sampuna http://www.naturesor...ts/color-shield , gal sudetis nera pati paciausia (tiesa sakant iki galo neissinagrinejau, bet be sls, als) ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Kreipiuosi i Jus prasydama patarimu . Gal kokius 10menesiu naudoju tik naturalius sampunus, kaukes, aliejuku kaukes pasidarau. tiesintuva panaudoju gal 2 kartus per menesi ar is viso nenaudoju, dziovintuvo is viso nenaudoju. Plaukai ilgi, nedazyti. Plaunu 2kartus per sav, nes jie nera linke riebaluotis, tai plauti dazniau nejauciu poreikio. Plaukuciai tokie 'sustagareje', jokio svelnumo ar minkstumo nejauciu. Ka patartumete? gal kokias kaukytes ar sampuna gera zinot? naudoju Weleda su ramunelem sausiems plaukams. Busiu lb dekinga uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 20, 14:36)
Tiesa pasakius, man jau nuo zoliniu arbatu, mineralinio ir vandens, vien no vaizdo vemti vercia:(

nu bet gerai, kad gerti galejai.
as tai, atsimenu, negalejau net vandens gert gal 2 paras. gydytojas paciupinejo oda, konstatavo, kad dehidratavau, bet sako, negali ir negerk.
i 3-4 diena galesi ir atsistatys smile.gif taip ir buvo,. bet kai jau pradejau gert vandeni, greit ir sveikata pagerejo.

QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 20, 15:50)
nu bet tikrai  doh.gif  dar vaikiskame  doh.gif 
user posted image
neisideda nuoroda, pavadinimas toks "ASDA Little Angels Baby shampoo - simply natural"
o cia aprasymas: Go eco baby. Hypoallergenic and dermatologically tested. No tears formulation. Environmentally friendly ingredients. No parabens or artificial colours. Simply natural with no nasties.
Gerai, kad pasiziurejau i sudeti  doh.gif

nu optimistiska cia mintis buvo... kad ASDA savo ekologiska sampuna turetu mirksiukas.gif turbut ir kaina labai pigi?
o gal as skeptike.. smile.gif
Atsakyti
Toks labai praktiškas klausimas iškilo čia man - o Rasulo molis tai turbūt nesensta, ar ne? rolleyes.gif Atrado mano viena draugė mamos pirktą - porą metų jau guli smile.gif Bet man atrodo, kad moliui tai nelabai kas galėtų nutikti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 20, 20:53)
nu bet gerai, kad gerti galejai.
as tai, atsimenu, negalejau net vandens gert gal 2 paras. gydytojas paciupinejo oda, konstatavo, kad dehidratavau, bet sako, negali ir negerk.
i 3-4 diena galesi ir atsistatys smile.gif taip ir buvo,. bet kai jau pradejau gert vandeni, greit ir sveikata pagerejo.

pirmas dienas negalejau, bet jei "reikia" kur gi desies:) siaip as megeja gerti vandeni. Man svarbiausia, kad nebepykina ir nebetr...... biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar Rasulo moliui pasidarius prausikli irgi reikia kad 20min pastovetu ar galima iskart naudoti tik pasidarius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 20, 23:29)
Merginos ar Rasulo moliui pasidarius prausikli irgi reikia kad 20min pastovetu ar galima iskart naudoti tik pasidarius? 4u.gif

ko gero reikia, kad isskleistu savo visas gerasias savybes, bet as neturiu kantrybes laukti
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 20, 20:46)
pirmas dienas negalejau, bet jei "reikia" kur gi desies:) siaip as megeja gerti vandeni. Man svarbiausia, kad nebepykina ir nebetr...... biggrin.gif

tai taip taip. as turejau omeny, kad negali gerti del to, kad bloga ir vimdo vien pagalvojus. tada ir 'reikia' nebepadeda smile.gif

Noriu paklausti isbandziusiu - kuo skirias Tangerine ir Mandarin eteriniai aliejai?
Kuris skanesnis, universalesnis, geriau dera su kitais misiniuose?.. Noriu nusipirkt viena is ju.
Papildyta:
Tiesa, nepatiko galva plaut su muilo riesutu milteliais. Negano to, kad maudantis visur byra byra... dar ir po plauku isdziovinimo byra byra... fui smile.gif
Asmeniskai man, lyginant riesutus ir riesutu miltelius, labiau patinka riesutai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 20 vasario 2010 - 23:22
QUOTE(rutuk @ 2010 02 20, 19:14)
Ugvile, tu gyveni UK? As karta radau Morrisone toki sampuna http://www.naturesor...ts/color-shield , gal sudetis nera pati paciausia (tiesa sakant iki galo neissinagrinejau, bet be sls, als)  ax.gif

ne, ne Uk gyvenu, bet darausi uzsakyma is UK ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 20, 20:53)
nu optimistiska cia mintis buvo... kad ASDA savo ekologiska sampuna turetu  mirksiukas.gif turbut ir kaina labai pigi?
o gal as skeptike.. smile.gif

nelabai isivaizduoju, ar gera ta asda ar bloga blush2.gif bet ten sakausi skanias arbatas ir isbandziau skalbimo miltelius, o beziurint eco uzkliuvo sampunas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 20, 22:42)
ne, ne Uk gyvenu, bet darausi uzsakyma is UK   ax.gif
nelabai isivaizduoju, ar gera ta asda ar bloga  blush2.gif  bet ten sakausi skanias arbatas ir isbandziau skalbimo miltelius, o beziurint eco uzkliuvo sampunas  doh.gif  lotuliukas.gif

aaa, aisku 4u.gif tai va kodel musu Asda taip gerai ivertinai biggrin.gif
(as pagalvojau, kad gyveni uk).
Asda - vienas pigiausiu PC tinklu uk. Man labiau patinka kiti, bet jau virs 2 metu maista perku Asdoj , nes ji salia namu. Lietuvoj siuo atzvilgiu geriau smile.gif - Iseini is namu ir vienu metu matai kokius 3 PC biggrin.gif thumbup.gif
arbatu skaniu yra?? eik tu. kokiu? bigsmile.gif o as is lt atsiveziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 vasario 2010 - 00:41