Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 23, 21:17)
Kunigunda, o sis misinys tinka ir tada, kai jau guziukai ant koju matosi, ar dar tik pacioj pradzioj problemos... pas mane paveldetas tas dziaugsmas  ir dar  nestuke.gif  padare savo, tai jau guzeliai islinde verysad.gif

pas mane ir paveldeta, plius daug metu ant spilku laksciau -tai ant pedu virsutines dalies labai stipriai venos buvo issivertusios, bet nuo sio misinio, tai praktiskai isnyko, aisku, ir batu kulnai pasikeite ax.gif . Del guzeliu tai nezinau, reiktu bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 23, 20:33)
Na,drauge sake,kad geriau toks,nei vandens pagrindu,odai daugiau naudingu medziagu suteikia:) pati nelabai isivaizduoju,kaip yra is tikruju,bet noreciau bent jau rasti toki..smile.gif

galėtų būti pavyzdys Suki dieninis losjonas smile.gif Dar įdomumo dėlei pažiūrėjau Hauschką, tai ten nors vandenį jie nurodo, bet žinau, kad gamina nuostabius rožių ekstraktus iš vandens ir rožių žiedlapių pagal specialią technologiją, rankomis, kurie netgi ir negenda ilgai. Taip kad yra ir kitų svarbių kriterijų renkantis kremą, jei jau nerastum su hidrolatu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 23, 23:10)
pas mane ir paveldeta, plius daug metu ant spilku laksciau -tai ant pedu virsutines dalies labai stipriai venos buvo issivertusios, bet nuo sio misinio, tai praktiskai isnyko, aisku, ir batu kulnai pasikeite  ax.gif . Del guzeliu tai nezinau, reiktu bandyti  g.gif

rimtai bigsmile.gif jau buvau praradus vilti issigelbeti nuo sio nuostabaus palikimo doh.gif

ka turi omeny sakydama kiparisas + labdanas = zudantis derinys?

QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 23:44)
galėtų būti pavyzdys Suki dieninis losjonas smile.gif Dar įdomumo dėlei pažiūrėjau Hauschką, tai ten nors vandenį jie nurodo, bet žinau, kad gamina nuostabius rožių ekstraktus iš vandens ir rožių žiedlapių pagal specialią technologiją, rankomis, kurie netgi ir negenda ilgai. Taip kad yra ir kitų svarbių kriterijų renkantis kremą, jei jau nerastum su hidrolatu wink.gif

Na bet nepasakyciau kad tas Suki kremas buvo kazkas tokio ypatingo.... na neblogas, bet man siek tiek skystokas.

O kaip jis atrodo tas eleksyras ir ka gero duoda,be to, kad tikriausiai nuostabiai kvepia...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 23, 11:52)
Dėkui, na super kainytė tada  bigsmile.gif Reikės gal tos pudros paimt  g.gif
O esi naudojusi iš jų?
Ne, bet ateityje planuoju išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 23:02)
Na bet nepasakyciau kad tas Suki kremas buvo kazkas tokio ypatingo.... na neblogas, bet man siek tiek skystokas.

O kaip jis atrodo tas eleksyras ir ka gero duoda,be to, kad tikriausiai nuostabiai kvepia...

taigi matai, kad panelė ieško būtent su gėlių vandeniu kažko g.gif

jį deda į Hauschkos produktus, kurie su rožėmis 4u.gif Kvepia tikriausiai nuostabiai rolleyes.gif
Atsakyti
ka mergaites manot apie Adeles Karaliunaites zoleliu tepalus ir kremus. kazkaip netraukia pirkti ju, nors aprasymai mano nuliniu cheminiu supratimu atrodo neblogi. ar teko kada naudoti? gundausi isigyti, kainos nesikandzioja, bet kazko kazkas "nelimpa". nebent cia kokia uzslepta antipatija gamintojui pasireiskia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 23 vasario 2010 - 23:30
QUOTE(Satura @ 2010 02 24, 00:25)
taigi matai, kad panelė ieško būtent su gėlių vandeniu kažko  g.gif

jį deda į Hauschkos produktus, kurie su rožėmis  4u.gif Kvepia tikriausiai nuostabiai  rolleyes.gif

Na teoriskai mastant, tai aisku, kad kremas hidrolato, o ne vandens pagrindu atrodo geresnis.

aaa tai nera atskirai pirkti to eleksyro... na gaila

ar tau gerai issiplove Suki indelis nuo toniko?? as ji vis bruzinu bruzinu, bet matau, kad ant dugno dar liko siek tiek buvusio toniko drumzliu, jau ir su spiritu praploviau... idomu jei supilciau ten savo hidrolata su glicerenu ar nesugadinsiu??
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2010 02 23, 23:27)
ka mergaites manot apie Adeles Karaliunaites zoleliu tepalus ir kremus.

užsifiksavę, kad be proto riebūs g.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 23:43)
ar tau gerai issiplove Suki indelis nuo toniko??

neturėjau aš jų toniko, trūko man argumentų, kuo jis geresnis už hidrolatą... Va nebent kuo iš Argital kada susigundysiu ax.gif

pilk, jei jau spiritas neišėmė, tai hidrolatas tuo labiau "nepaims" tų drumzlių smile.gif
Atsakyti
gal kuri pakomentuotu sudeti? 4u.gif

Aqua, Paraffinum oil, Ceteryl Alcohol, Cetereth-1 Ethylhexyl Isononaoat, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed oil, Caffeine, Vitis vinifera (Grape) Seed oil, Cetereth-25, Ammoniur Acryloyldimethytfaurate / VP Copolymer, Fucus Vesiculosus, Methyl-paraben, Triticum vulgare, Tocopheryl acetate, Isopropyl myristate, BHT, Citrus grandis camelia sinensis, Capsicum annuum L. (Capsicum CPO), Fennel oil (Foeniculur vulgare), Citrus Medica Limonum (Lemon), Peel oil, Mint oil, Citrus bergamia Risso, Propylparaben ......

Tfu net akys pavargo, na neberasiau ten galo pacio, nes kiek zinau, parabenu leistina labai maza koncentracija ir kas eina dar po ju-tai tik mikroskopines beveik daleles smile.gif

kad butu aiskiau-tai rusiskas kremas, skirtas masazui nuo celiulito.
aisku, kad naturalumu cia ne nekvepia, tik idomu kiek jis naudingas?kad neprimasazuociau paskutinio brudo, kad ir i slaunis, bet vistiek ax.gif
Atsakyti
pamatai Paraffinum oil ir mesk šalin, nes čia nafta, ji tau plėvelę tik ant odos sudarys, sutrikdys drėgmės balansą...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 23:48)
užsifiksavę, kad be proto riebūs  g.gif

tai cia tik be proto sausoms tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2010 02 23, 23:53)
tai cia tik be proto sausoms tiktu  biggrin.gif

aš tokio tai nenorėčiau ax.gif Maniau, kad skiedžia man atmintis, bet ne, kiaulių taukai tuo adresu prilipę:

Senoviniai ADELĖS tepalai pagaminti iš laukinių žolelių su įpatingai paruoštu grynu sviestu, kiaulės taukinės ir kaulų taukais, augalų aliejais.
Atsakyti