gal patarsit kokia kauke is kiviu galiu padaryt?mano oda misri, linkusi i spuogus
Aš vėl su savo kremų gaminimu Radau vienoj SM temoj tokį receptą
kremas su emulsiniu vašku:
15 ml aliejaus
3,5 g emulsinio vaško
25 ml hidrolato
4 l greipfrutų sėklų ekstrakto
2 l vit.E
10 l eterinių aliejų
(Satura buvo įdėjusi).Ir norėjau paklausti kiek maždaug laiko jis nesugenda? Ir gal galit aprašyti gaminimo eigą? Ar pavyks jį padaryti man (aš pradedančioji) Iš anksto ačiū
15 ml aliejaus
3,5 g emulsinio vaško
25 ml hidrolato
2 l vit.E
10 l eterinių aliejų
(Satura buvo įdėjusi).Ir norėjau paklausti kiek maždaug laiko jis nesugenda? Ir gal galit aprašyti gaminimo eigą? Ar pavyks jį padaryti man (aš pradedančioji) Iš anksto ačiū
QUOTE(pepkė @ 2010 02 23, 19:43)
aš maišiau su rozmarinų hidrolatu ir naudojau daugiausiai šaknims įtrinti.
bet jau ant isplautos galvos?? itrini ir nebeisplauni,palieki taip galva? kiek jau laiko naudoji, gal jau kasos iki zemes ataugo?
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 23, 19:48)
gal patarsit kokia kauke is kiviu galiu padaryt?mano oda misri, linkusi i spuogus
is kokiu kiviu??? is parduotuves pirktu? nebent antkoju ir tai nerizikuociau. Nekvailiok ir nedrisk
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 20:40)
bet jau ant isplautos galvos?? itrini ir nebeisplauni,palieki taip galva? kiek jau laiko naudoji, gal jau kasos iki zemes ataugo?
taip ant išplautos,kaip minėjau,kadangi vistiek nuo miltukų liko nuosėdų, tai pyliau nedaug, tad nesijautė, galvą taip ir palieku.
Na lėtu plaukų augimu tikrai negaliu skųstis. Greitai pas mane auga kasos,o ar čia tas įtakoja ar kitas, tai manau priežiūros visuma.
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 13:42)
sian busiu centre, atvaziuosiu paziureti:) Mat kaip skirtingai visiems gaunasi.
net telefoną apžiūrėjau, ar ko nepraleidau Užsuk, kvepaliukai gi tavęs laukia
QUOTE(Maserati @ 2010 02 23, 18:34)
Ar yra veido kremu hidrolatu pagrindu,o ne vandens(jei teisingai issireiskiau..)? Na,pvz.kad pirmas ne aqua butu sudetyje. Jei taip,tai kokiu firmu?
tikrai yra, esu mačiusi tokių sudėčių, bet neatgaminu nei kokie, nei kokių firmų O kodėl būtent tokie domina?
QUOTE(Babi* @ 2010 02 23, 18:56)
Ir norėjau paklausti kiek maždaug laiko jis nesugenda? Ir gal galit aprašyti gaminimo eigą? Ar pavyks jį padaryti man (aš pradedančioji) Iš anksto ačiū
apie pusę metų turi stovėti
gaminimo eiga: emulsinį vašką reikia ištirpinti aliejuje, bet ne ant tiesioginės ugnies ar šilumos šaltinio, o kaitinamame vandenyje. Kitame švariame inde tokiu pat principu reikia iki vienodos su aliejumi temperatūros pašildyti hidrolatą. Pastarąjį lėtai, po truputį supilti į aliejų nuolat maišant. Kremui vėstant, o aliejui su hidrolatu susijungiant vaško pagalba, košelė įgauna kreminę formą. Pabaigoje belieka sulašinti EA, vitaminą E, GSE ir juos išmaišyti
pavyks, naujokams, žinok, visada labai sekasi
pradžioje proporcijas ir eigą gali išsibandyti ant vandens ir naudojamo virtuvinio aliejaus
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 19:43)
o kaip tie spirulinai?? kvepia? smirda? idomu jei siuos dumblius sumaisius su haliurono rugstim iskart minus 10 metus tada tikrai, kad i diskoteka neileistu
svarbiausia viska daryti tam kartui, nes pabuvus ilgiau dubmliai siaubingai prasmirsta Siulyciau HA istirpinti hidrolate, sutirtinti su guma, tada dumblius sudeti, dar kokio glicerino, EA ir uzsitepti ant veido. realiai, tai nukosus dumblius, net butu galima ta geli kaip krema itrinti i oda- tik su proporcijom pazaisti reikia
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 21:19)
katei paskutiniu metu ant visko dzin, nieko nebijo, siandien isdryso 6h24 ateiti ir issireikalauti, kad as ja paserciau, o po 10 min dar issireikalavo, kad as ja isleisciau i lauka, po intensyvayus kniaukimo ir lango draskymo turejau atidaryti langa ir ismesti ja lauk rytinio pasivaiksciojimo. Isprotejo visai mano Kité.
as taip jau keleta menesiu gyvenu, visa paguoda, kad is septinto auksto nesipraso i lauka
QUOTE(fuksija @ 2010 02 23, 09:43)
Kodėl negalima moliui leisti išdžiūti ant odos?
jau aprase, o dar vienas dalykas, kad su tokia kauke negali kalbeti, ir kitaip judinti veido raumenis, nes istampysite oda.
QUOTE(Brasa @ 2010 02 23, 10:46)
Merginos, ką jūs patartumėt naudot išsiplėtusiom kojų venom . Kol kas tepu hamamelių hidrolatu, bet galvoju jį kuo nors pagerinti - kokie eteriniai aliejai ir kitos aktyviosios medžiagos labiausiai tiktų šiam reikalui?
tikrai efektyvus misinys -tamanu+sezamo aliejai + kiparisas, citrina, kadagys, labdanas -sis brangus, bet tikrai geras dalykas, tik jo derinys su kiparisu gan zudantis
Galima darytis butu emulsini krema su hamameliu, nes sis venoms yra priemone nr. 1
QUOTE(pepkė @ 2010 02 23, 18:43)
aš maišiau su rozmarinų hidrolatu ir naudojau daugiausiai šaknims įtrinti.
o tau nerugsta toks arbatos ir hidrolato misinys? As taip nedrisciau daryti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 23, 18:56)
Aš vėl su savo kremų gaminimu Radau vienoj SM temoj tokį receptą
15 ml aliejaus
3,5 g emulsinio vaško
25 ml hidrolato
2 l vit.E
10 l eterinių aliejų
15 ml aliejaus
3,5 g emulsinio vaško
25 ml hidrolato
2 l vit.E
10 l eterinių aliejų
viskas ziauriai paprasti ir tikrai gausis, jei laikysies proporciju. Daryti galima pagal si recepta
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 19:40)
is kokiu kiviu??? is parduotuves pirktu? nebent antkoju ir tai nerizikuociau. Nekvailiok ir nedrisk
o tai tu nevalgai nieko kas is parduotuves
Yra toks stebuklingas posakis "ant veido dek tik tai ka galetum suvalgyti, o ne atvirksciai"
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 21:20)
tikrai yra, esu mačiusi tokių sudėčių, bet neatgaminu nei kokie, nei kokių firmų O kodėl būtent tokie domina?
Gaila
Na,drauge sake,kad geriau toks,nei vandens pagrindu,odai daugiau naudingu medziagu suteikia:) pati nelabai isivaizduoju,kaip yra is tikruju,bet noreciau bent jau rasti toki..
Aš tai šiandien surizikavau nusipirkti Sante plaukų putas ir laką - žiūrėsim, kokie rezultatai bus Tikiuosi, nenuvils... Ta pačia proga gavau Sante drėkinamojo kremo bėginuką su šaltalankiais ir papaja bei Logonos kreminės pudros. Oi, kaip aš mėstu mėginukus Pudrytės dvi spalvos yra: "light beige" ir "medium beige". Tai bandysiu tik šią. Pirmoji turėtų labai šviesi būti. Tai jei kažką domins pabandyti, galėčiau prie progos atiduoti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 23, 21:30)
o tau nerugsta toks arbatos ir hidrolato misinys? As taip nedrisciau daryti
dar dabar prisiminiau,kad i si misini dar ir aloe sulciu pyliau tai cia jau isvis super gendantis produktas , bet as dariau nedideli kieki ir jis buvo vartojamas labai intensyviai, tai man nesugedo.
QUOTE(Maserati @ 2010 02 23, 20:33)
Gaila
Na,drauge sake,kad geriau toks,nei vandens pagrindu,odai daugiau naudingu medziagu suteikia:) pati nelabai isivaizduoju,kaip yra is tikruju,bet noreciau bent jau rasti toki..
Bema gamina sampunus su rozmarinu, tai gal ir ju kremai su hirolatu pagrindu. Jei ryt turesiu laiko, pabandysiu uzbegti i lerbolario ir paziureti
QUOTE(pepkė @ 2010 02 23, 20:49)
dar dabar prisiminiau,kad i si misini dar ir aloe sulciu pyliau tai cia jau isvis super gendantis produktas , bet as dariau nedideli kieki ir jis buvo vartojamas labai intensyviai, tai man nesugedo.
Del aloe sulciu, tai net nezinau ar tokios jau jos ir greitai gendancios
Mano aloe sultys jau daugiau nei savaite tikrai stovi ir viskas su jom gerai, su geliu ir viskas gerai. Mama gal pries puse metu buvo isspaudus aloe sultis, bet pamirso jas saldytuve -tai istraukus -jokio rugimo zenklo, tik labai karcios jos pasidariusios, o tikrai nedejo nieko. Tai net nezinau
tikrai efektyvus misinys -tamanu+sezamo aliejai + kiparisas, citrina, kadagys, labdanas -sis brangus, bet tikrai geras dalykas, tik jo derinys su kiparisu gan zudantis
Galima darytis butu emulsini krema su hamameliu, nes sis venoms yra priemone nr. 1
Kunigunda, o sis misinys tinka ir tada, kai jau guziukai ant koju matosi, ar dar tik pacioj pradzioj problemos... pas mane paveldetas tas dziaugsmas ir dar padare savo, tai jau guzeliai islinde
Gal galite man paaiskinti kaip cia yra su tomis molio kaukemis. Kai uzsidedu kokio molio kauke man siek tiek iskelia inkstirus. ka daryti juos spausti ar ne? jei ne tai kur jie dings? ar tiesiog nieko neliesti ir po tolimesnio kaukiu naudojimo ju nebeliks?