Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 23, 15:08)
kvailai paklausiu, kai nivalot akiu makijaza ir prausiat su moliu, akis prausiat irgi su juo? 4u.gif

visai nekvailai 4u.gif as pvz nuvalau su pieneliu,tada su molio prasiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 15:05)

sugalvojau purskala plaukams, kad nepirkti pakartotinai weledos rozmarinu vandens:) dar geresnis gausis pas mane:

Uzpilsiu varnalesu saknu miltukus  90 laipsniu vandeniu, kai gausis stipri istrauka, nukosiu ir supilsiu i rozmarinu hidrolata-va smile.gif o gal as cia nesamone sumasciau?  doh.gif  niu bet gi  varnalesos labai saknims gerai, o cia dar ir rozmarinai kartu bus. Nesulauksiu as kol prisirps varnalesos avokadu aliejuje  lotuliukas.gif kol jos sirps, sakau va toks purskalas bus liuks:)

as tai isvis galvoju nebepirkt weledos vandens,nes ten ir alkoholis ieina,jo man visai nereikia. geriau i AN hidrolatus prisidet geriu,kuriu ten begale wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 15:05)
as vienam kartui per kelias sekundes, tiesiog delne susimaisau:) ir panas savo taip ismokau, kad negaistu laiko vakare su indukais  ax.gif

O! bigsmile.gif Tokia ir buvo mano pradinė mintis, bet iš didelio rašto jau buvau pradėjusi galvoti, kad reikia mandriau kaip nors daryt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 23, 16:21)
visai nekvailai  4u.gif as pvz nuvalau su pieneliu,tada su molio prasiu  4u.gif
Papildyta:

as tai isvis galvoju nebepirkt weledos vandens,nes ten ir alkoholis ieina,jo man visai nereikia. geriau i AN hidrolatus prisidet geriu,kuriu ten begale wub.gif

o as visai nenuvalau makiazo, tik blakstienas pirstais ir is karto su molio kosele:)
del to ir nebenoriu weledos, nes man alkoholis nepatinka:)
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 23, 13:38)
Gal čia visiem skirtingai, reikės man dar išmėginti vien tik rasulą su vandeniu sumaišyti. Aš vis dar manau, kad čia kalti mano idėti ingridientai. Pasidariau į 50ml indelį, bet nedėjau jokių konservantų, laikau vonioj ant lentynėlės (jau gal 2sav.) ir jam viskas ok 4u.gif

Aš tai noriu darytis ilgesniam laikui su aliejuku, tai vat ųdomu, ar man nesuges, nes KN rekomenduoja E vit. įlašint g.gif dar tą reiks pirkt doh.gif kaip jūs, merginos, manot?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 23, 18:09)
Aš tai noriu darytis ilgesniam laikui su aliejuku, tai vat ųdomu, ar man nesuges, nes KN rekomenduoja E vit. įlašint  g.gif dar tą reiks pirkt  doh.gif kaip jūs, merginos, manot?

Na as turiu pasidarius rasulo prausiklio ir jis pas mane jau gal 2-a savite nepakites, tiesa laikau saldytuve, o rasula praskiedziau su levandu hidrolatu, idejau siek tiek gilcerino i ji, kuriame dar levandu EA istirpinau ir dar ipyliau jojobos aliejaus.
Na man tai jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 02 23, 16:49)
Na as turiu pasidarius rasulo prausiklio ir jis pas mane jau gal 2-a savite nepakites, tiesa laikau saldytuve, o rasula praskiedziau su levandu hidrolatu, idejau siek tiek gilcerino i ji, kuriame dar levandu EA istirpinau ir dar ipyliau jojobos aliejaus.
Na man tai jis  thumbup.gif

Aišku, tai bandysiu ir aš laikyt šaldytuve, o gal ir to neprireiks, nes darysiuosi kokiai savaitei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 16:05)
Uzpilsiu varnalesu saknu miltukus  90 laipsniu vandeniu, kai gausis stipri istrauka, nukosiu ir supilsiu i rozmarinu hidrolata-va smile.gif o gal as cia nesamone

Aš irgi dariau panašiai smile.gif tik kad nukošus ištrauką vistiek drumzlių liko.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 02 23, 18:00)
Aš irgi dariau panašiai smile.gif tik kad nukošus ištrauką vistiek drumzlių liko.

o ka su siuo purskalu darai? papurski galvos oda ir palieki, ar i kaukes?
Atsakyti
Ar yra veido kremu hidrolatu pagrindu,o ne vandens(jei teisingai issireiskiau..)? Na,pvz.kad pirmas ne aqua butu sudetyje. Jei taip,tai kokiu firmu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 23, 19:34)
Ar yra veido kremu hidrolatu pagrindu,o ne vandens(jei teisingai issireiskiau..)?

Manau, nebent savos gamybos g.gif
Atsakyti
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų apie levandų hidrolatą? Kvapas, poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 18:25)
o ka su siuo purskalu darai? papurski  galvos oda ir palieki, ar i kaukes?

aš maišiau su rozmarinų hidrolatu ir naudojau daugiausiai šaknims įtrinti.
Atsakyti