Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Brasa @ 2010 02 23, 11:46)
Merginos, ką jūs patartumėt naudot išsiplėtusiom kojų venom  verysad.gif . Kol kas tepu hamamelių hidrolatu, bet galvoju jį kuo nors pagerinti - kokie eteriniai aliejai ir kitos aktyviosios medžiagos labiausiai tiktų šiam reikalui?

4u.gif
Hidrolatai: hamameliai, dar tinka tie, kurie veikia diuretiškai, skatina limfos tekėjimą. Bet labiausiai hamameliai.
Aliejai: tamanai, medetkų fitolis, sėjamosios judros aliejai.
Eteriniai: kiparisai, kol kas dar nieko neatradau.. g.gif

Turėtų tikti visi, kurie skatina kraujo cirkuliaciją, išjudina limfą, stiprina kraujo indų sieneles.

Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 23, 12:25)
Na gąsdini mane  unsure.gif kaip tik ryt pirksiu rasulą, tikiuos nesausins  doh.gif
O tu ilgesniam laikui pasidarei? Dėjai vit. E ar dar kokių konservantų?

Gal čia visiem skirtingai, reikės man dar išmėginti vien tik rasulą su vandeniu sumaišyti. Aš vis dar manau, kad čia kalti mano idėti ingridientai. Pasidariau į 50ml indelį, bet nedėjau jokių konservantų, laikau vonioj ant lentynėlės (jau gal 2sav.) ir jam viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 13:49)
gali būti smile.gif Nors kai turėjau Logonos rasulo molio paruoštą naudoti mineralinį prausiklį, tai jis man lygiai taip pat su plaukais padarydavo  blush2.gif

sian busiu centre, atvaziuosiu paziureti:)smile.gif Mat kaip skirtingai visiems gaunasi.

Pakomentuokite prasau rosmarinu hidrolata

Dovish, as jokiu priedu nededu i rasula (rasulas+vanduo), tai man labai gerai nuprausia net makiaza ir nesausina veido, o kai prausiau eco prausikliu, labai traukdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 vasario 2010 - 13:44
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 13:56)
siaip neriebina, bet mano plaukams visuomet truksta purumo, o silikonas juos siek tiek pasunkina. Jie dabar pas mane tiesus tiesus thumbup.gif na as dar ir su keramikinem znyplem juos patiesinau, tai todel jie tokie be didelio purumo

po pirmo naudojimo silko proteinus tikrai rekomenduoju, o su silikonas manau irgi  thumbup.gif  tik reikia atitaikyte doze ir tikriausiai deti irgi tik i kondicionieriu ir tepti tik ant galu tada turetu buti visai gerai. Po poros dienu painformuosiu.

na bet kaip jie zvilga wub.gif  niekaip neatsiziuriu wub.gif

Silikonas? unsure.gif g.gif , ta prasme is ko jis? Ir as kazka praleidau blush2.gif - gal galima placiau koks silikonas, kur pirktas ir silko proteinai irgi kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 13:42)

Pakomentuokite prasau rosmarinu hidrolata

galiu tik kvapa komentuoti biggrin.gif koki man daro poveiki manau nelabai tau idomu, nes gali tau kitaip bus (bet apskritai man lb patinka jis- atgaivina, sutraukia poras). zodziu kvapas tai wub.gif pan i citrusu puse, jei nemaisau, nors pastarieji man nelb patinka, bet rozmarinai labai ir labai bigsmile.gif bet koki atveju, patariu isbandyt, jei ne veidui tai plaukams tiks. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 23, 13:47)
Silikonas?  unsure.gif  g.gif , ta prasme is ko jis?  Ir as kazka praleidau blush2.gif - gal galima placiau koks silikonas, kur pirktas ir silko proteinai irgi kur?  4u.gif

Monica sake veliau ji aprasys AN psl... 4u.gif laukiam ir mes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 23, 13:42)
Dovish, as jokiu priedu nededu i rasula (rasulas+vanduo), tai man labai gerai nuprausia net makiaza ir nesausina veido, o kai prausiau eco prausikliu, labai traukdavo

Turbut mano spėliones bus ne pro šalį, bandysiu kada viena rasulį, dėkui, Nidulia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 23, 14:18)
Chippie, kazka busiu praleidusi matyt blush2.gif , o kur pirkot silko proteinus?  4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 23, 14:47)
Silikonas?  unsure.gif  g.gif , ta prasme is ko jis?  Ir as kazka praleidau blush2.gif - gal galima placiau koks silikonas, kur pirktas ir silko proteinai irgi kur?  4u.gif

Viska pirkau aroma-zone.

Augalinis silikonas isgaunamas biotechnologiju deka is raudonuju Chondrus crispus dumbliu.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 23, 14:55)
galiu tik kvapa komentuoti  biggrin.gif koki man  daro poveiki manau nelabai tau idomu, nes gali tau kitaip bus (bet apskritai man lb patinka jis- atgaivina, sutraukia poras). zodziu kvapas tai  wub.gif  pan i citrusu puse, jei nemaisau, nors pastarieji man nelb patinka, bet rozmarinai labai ir labai  bigsmile.gif  bet koki atveju, patariu isbandyt, jei ne veidui tai plaukams tiks. biggrin.gif
Papildyta:

turiu as jau ji, parsinesiau is Monikutes, ale pamirsau del kokio poveikio pirkau, tai ir klausiu blink.gif Aciu uz atsiliepima, dabar aisku, del poru sutraukimo pirkau. Kvapas ir man wub.gif Pakartotinai ir citrin. verbenas ciupau, labai man ju kvapas patonka, Monika net juokiese is manes:) bet sios partijos verbenu kvapas man kitos, skanus, bet skiriasi nuo pirmojo:)
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 02 23, 15:07)
Turbut mano spėliones bus ne pro šalį, bandysiu kada viena rasulį, dėkui, Nidulia 4u.gif

as jau kelis kartus esu persistengusi su visokiais pagerinimais, tai savo maksimalizma isvariau lauk, tikiuosi nors kazkuriam laikui:) geriau maziau visko, saikingai, bet geras rezultatas, nes kai prigerindavau, tai ilgai sifruodavau, kuris ingridientas man galejo netikti:)
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 23, 14:35)
4u.gif
Hidrolatai: hamameliai, dar tinka tie, kurie veikia diuretiškai, skatina limfos tekėjimą. Bet labiausiai hamameliai.
Aliejai: tamanai, medetkų fitolis, sėjamosios judros aliejai.
Eteriniai: kiparisai, kol kas dar nieko neatradau..  g.gif 

Turėtų tikti visi, kurie skatina kraujo cirkuliaciją, išjudina limfą, stiprina kraujo indų sieneles.

Ačiū 4u.gif Turiu ir medetkų fitolio bei kiparisų EA - reiks bandyt kažką kombinuoti smile.gif
Atsakyti
Žiūriu apie rasulo molį kalbate. Irgi nusprendžiau naudoti jį vien tik su vandeniu kaip prausiklį veidui. Ir jau sakiau jamsiu iš AN, bet gi neturi šiuo metu! O dar visai neseniai turėjo! cray.gif
Nidulia, o užsimaišai rasulą tik vienam kartui ar gali košelė ir ilgiau pastovėti? mastau.gif
Oi, gal ir kitos žinot. Paklausiau Nidulios dėl to, kad ji irgi tik su vandeniu maišo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 23 vasario 2010 - 14:48
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 23, 15:46)
Žiūriu apie rasulo molį kalbate. Irgi nusprendžiau naudoti jį vien tik su vandeniu kaip prausiklį veidui. Ir jau sakiau jamsiu iš AN, bet gi neturi šiuo metu! O dar visai neseniai turėjo! cray.gif
Nidulia, o užsimaišai rasulą tik vienam kartui ar gali košelė ir ilgiau pastovėti? mastau.gif
Oi, gal ir kitos žinot. Paklausiau Nidulios dėl to, kad ji irgi tik su vandeniu maišo. blush2.gif

as vienam kartui per kelias sekundes, tiesiog delne susimaisau:) ir panas savo taip ismokau, kad negaistu laiko vakare su indukais ax.gif
sugalvojau purskala plaukams, kad nepirkti pakartotinai weledos rozmarinu vandens:) dar geresnis gausis pas mane:

Uzpilsiu varnalesu saknu miltukus 90 laipsniu vandeniu, kai gausis stipri istrauka, nukosiu ir supilsiu i rozmarinu hidrolata-va smile.gif o gal as cia nesamone sumasciau? doh.gif niu bet gi varnalesos labai saknims gerai, o cia dar ir rozmarinai kartu bus. Nesulauksiu as kol prisirps varnalesos avokadu aliejuje lotuliukas.gif kol jos sirps, sakau va toks purskalas bus liuks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 vasario 2010 - 15:06
kvailai paklausiu, kai nivalot akiu makijaza ir prausiat su moliu, akis prausiat irgi su juo? 4u.gif
Atsakyti