Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Honey @ 2010 02 23, 01:56)
Su išsiplėtusiais kapiliarais smile.gif

Kokia tavo oda? Sausai odai turiu receptą su kivi+kiaušinio trynys+alyvuogių aliejus. Apskritai, esu pastebėjusi, kad sausai odai daug kur rekomenduojami tryniai.

reiskia, mano tokia pati verysad.gif maniske plona, sviesi, su issipletusiais kapiliarais, skraustai nusauseje, T zona pasiriebaluoja (bet dabat kai atsirinkau tinkamus kremus, tai beveik nesiriebaluoja) ir dar raudonom demem amzinai ismeto.

Reikes isbandyti tavo recepta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 23, 12:03)
Keletą dienų ploviau veidą su rasulo moliu (+aloe vera, pelargonijų hidrolatas, pelargonijų e) ir man sausina veidą labai unsure.gif

KN recepte parašyta, kad sausai odai būtinai reikia ir aliejuko įmaišyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 12:10)
reiskia, mano tokia pati verysad.gif  maniske plona, sviesi, su issipletusiais kapiliarais, skraustai nusauseje, T zona pasiriebaluoja (bet dabat kai atsirinkau tinkamus kremus, tai beveik nesiriebaluoja) ir dar raudonom demem amzinai ismeto.

Reikes isbandyti tavo recepta thumbup.gif

Mano panaši doh.gif tik T zona nėra riebi, bet su užkimštom porom, užtad kapiliarai ir raudonos dėmelės. Jei oda jautri, šiaip tai iš vaisių rekomenduojami tik bananai, kiviai labai rūgštūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 23, 12:14)
KN recepte parašyta, kad sausai odai būtinai reikia ir aliejuko įmaišyt smile.gif

Tai va, kad maniškė normali, kakta čiut riebesnė tarpais. Taip ir nesuprantu kas čia netinka, įtariu ingridientai...nors, pvz, vieną aloe vera arba su ea esu naudojus ir nesausina, o čia su moliu visai kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 vasario 2010 - 12:19
is bedos yra tokia iseitis: nukniauki mociutes gintarinius karolius, gerai aptalzai kokia girnapuse ir turi milteliu metams lotuliukas.gif uz mano patarima teks dalintis su manim, nes as ju iki siol neturiu:)
Papildyta:

dekui uz patarima biggrin.gif matyt taip ir teks padaryti, vis pigiau nei vaziuot i pajuri gintaru prisirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 23, 12:19)
Tai va, kad maniškė normali, kakta čiut riebesnė tarpais. Taip ir nesuprantu kas čia netinka, įtariu ingridientai...nors, pvz, vieną aloe vera arba su ea esu naudojus ir nesausina, o čia su moliu visai kitaip rolleyes.gif

Na gąsdini mane unsure.gif kaip tik ryt pirksiu rasulą, tikiuos nesausins doh.gif
O tu ilgesniam laikui pasidarei? Dėjai vit. E ar dar kokių konservantų?
Atsakyti
aš Nidulios receptu pasinaudojau, įdėjau rasulo į šampūną, tai arba per daug buvo, arba netinka rolleyes.gif Plaukai prisiplojo prie galvos ir net ėmė elektrintis, ko niekad gyvenime nebūna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 23, 12:31)
aš Nidulios receptu pasinaudojau, įdėjau rasulo į šampūną, tai arba per daug buvo, arba netinka  rolleyes.gif Plaukai prisiplojo prie galvos ir net ėmė elektrintis, ko niekad gyvenime nebūna  unsure.gif

Va va, man tas pats buvo su Urtekram šampūnu su rasulu doh.gif bet bandysiu ir pati gamintis, gal tikrai per daug molio įvarei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 23 vasario 2010 - 12:36
ateinu girtis nail.gif
siandien tinginiauju tai pratestavau silikona ir silko proteinus.

I Lavera apelsinu sampuna ipuliau siek tiek glicerino ir silikono, viska ismaisiau isploviau galva. Tada i FIN aloe vera kondicionieriu imaisiau dar siek tiek silikono ir 4 lasus silko proteinu (cia 4 lasai ne i buteliuka bet buvau atsipylus vienam kartui paekspermentuoti). palaikiau kokias 7 min.

Plaukai kaip is reklamos wub.gif nuostabiai zvilga thumbup.gif manau, kad su silikonu siek tiek persistengiau, nes tikriausiai jau rytoj reikes juos plauti, truksta siek tiek purumo, bet kaip zvilga wub.gif jau kita karta silko proteinu tai tikrai, kad nepagailesiu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 23, 12:35)
Va va, man tas pats buvo su Urtekram šampūnu su rasulu  doh.gif bet bandysiu ir pati gamintis, gal tikrai per daug molio įvarei...

gali būti smile.gif Nors kai turėjau Logonos rasulo molio paruoštą naudoti mineralinį prausiklį, tai jis man lygiai taip pat su plaukais padarydavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 23, 13:46)
ateinu girtis  nail.gif
siandien tinginiauju tai pratestavau silikona ir silko proteinus.

I Lavera apelsinu sampuna ipuliau siek tiek glicerino ir silikono, viska ismaisiau isploviau galva. Tada i FIN aloe vera kondicionieriu imaisiau dar siek tiek silikono ir 4 lasus silko proteinu (cia 4 lasai ne i buteliuka bet buvau atsipylus vienam kartui paekspermentuoti). palaikiau kokias 7 min.

Plaukai kaip is reklamos wub.gif  nuostabiai zvilga thumbup.gif  manau, kad su silikonu siek tiek persistengiau, nes tikriausiai jau rytoj reikes juos plauti, truksta siek tiek purumo, bet kaip zvilga wub.gif jau kita karta silko proteinu tai tikrai, kad nepagailesiu ax.gif

Jau kaip jo užsimaniau ax.gif Tik turbūt naudočiau ant plaukų galų, kad neriebintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 23, 13:50)
Jau kaip jo užsimaniau ax.gif Tik turbūt naudočiau ant plaukų galų, kad neriebintų smile.gif

siaip neriebina, bet mano plaukams visuomet truksta purumo, o silikonas juos siek tiek pasunkina. Jie dabar pas mane tiesus tiesus thumbup.gif na as dar ir su keramikinem znyplem juos patiesinau, tai todel jie tokie be didelio purumo

po pirmo naudojimo silko proteinus tikrai rekomenduoju, o su silikonas manau irgi thumbup.gif tik reikia atitaikyte doze ir tikriausiai deti irgi tik i kondicionieriu ir tepti tik ant galu tada turetu buti visai gerai. Po poros dienu painformuosiu.

na bet kaip jie zvilga wub.gif niekaip neatsiziuriu wub.gif
Atsakyti
Chippie, kazka busiu praleidusi matyt blush2.gif , o kur pirkot silko proteinus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 23, 00:45)
Čia tau kažkokia reakcija gal įvyko unsure.gif Nes aš pasidariau purškaliką iš vandens ir fitokeratinų ir išsiplovusi galvą gausiai supurškiu šaknis ir plaukus, tai plaukai neišpasakyto švelnumo+blizga wub.gif

matyt..
dekui, pabandysiu ir as i vandeni arba arbata kokia rolleyes.gif
Atsakyti