QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 19:28)
Dar prigriebiau rugiageliu hidrolata, kiek prisimenu kvapa, tai toks ne is kvepainciuju, bet ir ne is smardziuju, kvapas specifinis, asmeniskai man atsiduodavo alkoholiu. Bet sis hidrolatas rytais ypac tinka akims.
kadangi mano oda su issipletusiais kapiliarais ir man ledukai nepatartini, tai meginsiu kita alternatyva, uzsisaldysiu rugiageliu hidrolate pamirkytus vatos diskelius ir meginsiu taip salinti rytini akiu patinima.
kadangi mano oda su issipletusiais kapiliarais ir man ledukai nepatartini, tai meginsiu kita alternatyva, uzsisaldysiu rugiageliu hidrolate pamirkytus vatos diskelius ir meginsiu taip salinti rytini akiu patinima.
Man rugiageliu netinka visai: ir kvapas nekoks ir oda sausina.
Kol kas is visu mano naudotu hidrolatu tai sandalmedzio patiko poveikio ypatingo nepastebejau bet nesausino ir siek tiek sutraukdavo poras. Roziu "prisijaukinau" veliau, nors is pradziu traukdavo veida.
Dabar taip idomu pasidare del dumbliu hidrolato
Vakar persilydziau savo nevykusi krema, tai visai gerai si karta gavos, vaskas issilyde ir vientisas gavos nors ir per kietas Bet siandien isbandziau, nors sunkiai geresi i oda, bet oda svelni liko ir tokia pamaitinta, zodziu patiko