Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 19:28)
Dar prigriebiau rugiageliu hidrolata, kiek prisimenu kvapa, tai toks ne is kvepainciuju, bet ir ne is smardziuju, kvapas specifinis, asmeniskai man atsiduodavo alkoholiu. Bet sis hidrolatas rytais  thumbup.gif ypac tinka akims.
kadangi mano oda su issipletusiais kapiliarais ir man ledukai nepatartini, tai meginsiu kita alternatyva, uzsisaldysiu rugiageliu hidrolate pamirkytus vatos diskelius ir meginsiu taip salinti rytini akiu patinima.

Man rugiageliu netinka visai: ir kvapas nekoks ir oda sausina.
Kol kas is visu mano naudotu hidrolatu tai sandalmedzio patiko thumbup.gif poveikio ypatingo nepastebejau bet nesausino ir siek tiek sutraukdavo poras. Roziu "prisijaukinau" veliau, nors is pradziu traukdavo veida.
Dabar taip idomu pasidare del dumbliu hidrolato g.gif

Vakar persilydziau savo nevykusi krema, tai visai gerai si karta gavos, vaskas issilyde ir vientisas gavos nors ir per kietas blush2.gif Bet siandien isbandziau, nors sunkiai geresi i oda, bet oda svelni liko ir tokia pamaitinta, zodziu patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuk: 22 vasario 2010 - 20:46
QUOTE(bryyla @ 2010 02 22, 19:42)
Aš šiandien dvi vietas registravau, tai dar buvo tų vietų... Bet tavo vietoj nedelsčiau  ax.gif

bryylai: abu mano pakeliai kiek nunaudoti, smulkesnis pakelis maždaug šeštadaliu ir sveria 4,16 gr, o stambesnio malimo sunkesnis, nunaudota apie penktadalis - sveria 8,86 gr 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 19:43)
ale daskaiciau, kad ir ju rugstis panasiu princîpu padaryta, su mazesnem ir didesnes dalelytem  thumbup.gif 

i kauke tai taip galiu deti, bet su kuo, kiek, kaip ir kokiu budu???? jei galetum pakonsultuot tai buciau laaaaaaaaaaabai dekinga  notworthy.gif  notworthy.gif

o kaip tie spirulinai?? kvepia? smirda?  idomu jei siuos dumblius sumaisius su haliurono rugstim g.gif iskart minus 10 metus thumbup.gif

na, jau pamaniau, kad visai aš ten nusigrybavau biggrin.gif

į kaukę turėtum dėti hialurono tiek, kiek jie rekomenduoja procentaliai. Per tą laiką, kol kaukę laikysi 15 minučių, nei tau kas atsiskies, nei atšoks, o efektą duos wink.gif Dumblių dalis tai gali būti neribota, nors ir vieni, jei laikosi smile.gif

spirulina yra intensyvios žaliai mėlynos spalvos, tai tavęs bijos net ir katė lotuliukas.gif Man pačio nekalčiausio kvapo yra dumbliai litotamniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 22, 20:37)
Man rugiageliu netinka visai: ir kvapas nekoks ir oda sausina.
Kol kas is visu mano naudotu hidrolatu tai sandalmedzio patiko  thumbup.gif  poveikio ypatingo  nepastebejau bet nesausino ir siek tiek sutraukdavo poras. Roziu "prisijaukinau" veliau, nors is pradziu traukdavo veida.
Dabar taip idomu pasidare del dumbliu hidrolato  g.gif

Tai į hidrolatą įlašink glicerino ir visi sausinimai dings wink.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 20:43)
bryylai: abu mano pakeliai kiek nunaudoti, smulkesnis pakelis maždaug šeštadaliu ir sveria 4,16 gr, o stambesnio malimo sunkesnis, nunaudota apie penktadalis - sveria 8,86 gr  4u.gif

Oi, ačiū labai 4u.gif Na, jei Barokoj bus pigiau, tai griebsiu (bet abejoju) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 21:43)

spirulina yra intensyvios žaliai mėlynos spalvos, tai tavęs bijos net ir katė  lotuliukas.gif Man pačio nekalčiausio kvapo yra dumbliai litotamniai smile.gif

o nebusiu po to panasi i Neytiri is Avatar lotuliukas.gif
katei paskutiniu metu ant visko dzin, nieko nebijo, siandien isdryso 6h24 ateiti ir issireikalauti, kad as ja paserciau, o po 10 min dar issireikalavo, kad as ja isleisciau i lauka, po intensyvayus kniaukimo ir lango draskymo turejau atidaryti langa ir ismesti ja lauk rytinio pasivaiksciojimo. Isprotejo visai mano Kité.

na daugmaz jau susimasciau kokia kauke pasigaminti, belieka tik susipirkti trukstamus ingredientus ir istaikyt proga, kada MB nebus namie, nes prie jo tai tikrai, kad nebandyciau tokiu kaukiu darytis, nes lotuliukas.gif hah.gif hah.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki gyvenimo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 18:08)
ta rugsti parduoda miltukais po 1g
darant krema siulo ja deti i pabaiga ir gerai ismaisyti. Tirpsta vandenyje, taip sunkokai, bet apsisarvavus kantrybe reikia palaukti smile.gif o ir deti jos reikia vos vos, kaip receptuose raso ant peilio galiuko, na kazkur apie 0,2 g arba 0,03  max 0,5 % vandens fazeje.

as tai visai noreciau pasidaryti kokia kauke su haliurono rugstimi ir dumbliais, tik idomu ar po to neatrodysiu kaip po botoxo proceduros lotuliukas.gif
bet pirmiausia tai reiketu sugalvoti recepta, o as dar kai tik pradedancioji, tai nlb zinau kas su kuo ir kaip reaguoja ar nereaguoja g.gif

Aš gaminuosi sau gelius su hialurono rūgštimi, bet ne iš miltelių, o naudoju jau paruoštą gelį iš aromantic, šiaip labai paprasta gaminti, o pagal aprašymą tinka ir kremams gaminti. Pridedu dar kokių gėrybių iš Monikos ir jaunėju biggrin.gif . Kiek skaičiau apie kremų gaminimą su HA, tai siūloma pasigaminti gelį iš vandens ir hialurono rūgšties ir pridėti į kremus.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 21:19)
o nebusiu po to panasi i Neytiri is Avatar lotuliukas.gif 

būsi cool.gif

QUOTE(Lucie @ 2010 02 22, 21:20)
Aš gaminuosi sau gelius su hialurono rūgštimi, bet ne iš miltelių, o naudoju jau paruoštą gelį iš aromantic,

ar poveikis koks nors matosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 22, 18:56)
Koks hidrolatas tinka brandžiai odai? 4u.gif

Jei ieškai mamai ar moteriai, kuri nesidomi natūralia kosmetika ir jos subtilybėmis siūlyčiau kuo neutralesnio ar saldesnio/gaivesnio kvapo, nes dumblių nepatyrusi moteriškė tikrai išsigastų ir greičiausiai neliktų patenkinta tokiu rūpesčiu ax.gif
Mano mama naudoja hamamelių ir ramunėlių mišinį, švelnus, neerzinantis kvapas.
Iš skanių kvapų ir tinkamų visiems odos tipams siūlyčiau čampakų arba jazminaičių hidrolatus, abu dieviško kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 22, 21:49)
Iš skanių kvapų ir tinkamų visiems odos tipams siūlyčiau čampakų arba jazminaičių hidrolatus, abu dieviško kvapo  wub.gif

dar sakyčiau, kad citrininių verbenų kvapu gali patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 21:43)
bryylai: abu mano pakeliai kiek nunaudoti, smulkesnis pakelis maždaug šeštadaliu ir sveria 4,16 gr, o stambesnio malimo sunkesnis, nunaudota apie penktadalis - sveria 8,86 gr  4u.gif
na, jau pamaniau, kad visai aš ten nusigrybavau biggrin.gif

į kaukę turėtum dėti hialurono tiek, kiek jie rekomenduoja procentaliai. Per tą laiką, kol kaukę laikysi 15 minučių, nei tau kas atsiskies, nei atšoks, o efektą duos wink.gif Dumblių dalis tai gali būti neribota, nors ir vieni, jei laikosi smile.gif

spirulina yra intensyvios žaliai mėlynos spalvos, tai tavęs bijos net ir katė  lotuliukas.gif Man pačio nekalčiausio kvapo yra dumbliai litotamniai smile.gif

o dabar man durnai sakykit,kur tu dumbliu gauti?
Mano oda brandi.Tai kaip suprantu tinka dumbliu hidrolatas (siuo metu turiu frankinsenso),ir dar noriu dumbliu ant veido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 02 22, 21:54)
o dabar man durnai sakykit,kur tu dumbliu gauti?
Mano oda brandi.Tai kaip suprantu tinka dumbliu hidrolatas (siuo metu turiu frankinsenso),ir dar noriu dumbliu ant veido blush2.gif

AromaNaturals gali rasti daugiau nei tau reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 22, 23:05)
AromaNaturals gali rasti daugiau nei tau reikia biggrin.gif

lotuliukas.gif o kokiam pavidale jie būna?
tai jei pavyzdžiui,čia kaip rašėt kaukei,tai kaip reikia daryti?ir kurie iš jų geriausi?

Ir dar labai sudomino kofeinas.Jį galima ,pavyzdžiui,į kokį erškėtuogių ar argano aliejų dėti?na,ir tepti apie akis arba šlaunis nuo celiulito.Kokiam pavidale tas kofeinas būna?
Atsakyti
Satura ir kitosmergaites. visos sakote,kadpajautete nerealudumbliu hodrolato poveiki, o koki butent,parasykit gi.Galir as pakentesiu vardan to poveikio:)

Atsakyti