QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 22, 18:56)
Koks hidrolatas tinka brandžiai odai?
Roziu, hamameliu, rugiageliu Pagal norus ir poreikius Nes be to, kad brandi, ta oda gal dar yra kazkokia: sausa, misri ar dar kokia. Dar vienas kriterijus, i kuri reiketu atsizvelgti renkantis, yra kvapas
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 19:00)
ten milteliai gali būti labai smulkučiai (smulkesni dar ir už smėlio smilteles) arba stambesniais gabaliukais (šitie tik kūnui naudotini). Parašyk po paskaitos, ką Barocoj gero pasakys ir kokios ten bus kainos, ok?
Aš irgi Barocos paskaita gundausi. Parašiau paklausimą, ar dar vietų turi
QUOTE(ragana @ 2010 02 22, 19:19)
Roziu, hamameliu, rugiageliu Pagal norus ir poreikius Nes be to, kad brandi, ta oda gal dar yra kazkokia: sausa, misri ar dar kokia. Dar vienas kriterijus, i kuri reiketu atsizvelgti renkantis, yra kvapas
Ačiū Oda normali. O kaip kvepia rugiagėlės?
QUOTE(ragana @ 2010 02 22, 20:19)
turetu tikti stangrinantis hidrolatas, paziurek pora psl atgal, merginos diskutavo apie dumbliu hidrolata. Visos gyre jo poveiki ir pabreze, kad siaubingai smirda.
Taip, kad tenka rinktis atsizvelgianti i daugeli kriteriju
mano oda nors ir nebrandi, bet naudoju roziu hidrolata, ji rinkausi del kvapo.
Turiu pelargoniju hidrolata, bet man jis smirda ir kuo pasizymi tai net nezinau, nes jis man tik sudrekina oda ir viskas.
Dar prigriebiau rugiageliu hidrolata, kiek prisimenu kvapa, tai toks ne is kvepainciuju, bet ir ne is smardziuju, kvapas specifinis, asmeniskai man atsiduodavo alkoholiu. Bet sis hidrolatas rytais ypac tinka akims.
kadangi mano oda su issipletusiais kapiliarais ir man ledukai nepatartini, tai meginsiu kita alternatyva, uzsisaldysiu rugiageliu hidrolate pamirkytus vatos diskelius ir meginsiu taip salinti rytini akiu patinima.
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 18:08)
mango sveista pirkau aroma-zone, raso kad ,naturalus, bet kad buvo "valytas" nezinau ka tai reiskia, bet manasis buvo baltas baltas, vienalytis, siek tiek minkstesnis nei sviestmedis.
ta rugsti parduoda miltukais po 1g
ta rugsti parduoda miltukais po 1g
tai ir sviestmedis tampa toks, kai valytas. Man jis toks nemalonus
dar neįsigilinau į ją labai, bet man patiko, kad miltukai tie skirtingo dydžio - smulkesni pasiekia gilesnius odos sluoksnius, o didesni laiko drėgmę odos paviršiuje Ar teisingai supratau?
į kaukę tai drąsiai galima ją dėt, kaip ir gintaro miltelius, nes ji panaudojama staigiai, niekas nespėja ten susigadinti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 22, 18:35)
Satura, ai, jooo.. cia visai kas kita. Tikrai KN mango sviestas kitoks, nei as macius. Koks idomus
aha Vat kaip reiks tau į UK siųsti
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 22, 19:28)
turetu tikti stangrinantis hidrolatas, paziurek pora psl atgal, merginos diskutavo apie dumbliu hidrolata. Visos gyre jo poveiki ir pabreze, kad siaubingai smirda.
na atsiprašau, man tai jis kvepia Ėmiau 50 ml, bet imsiu paskui ir visą 100 ml, nes jo poveikis kvapą kelis kartus atperka
Kai darot aliejines kaukes nakčiai, tai kaip miegat naktį, kad neišteptumėt pagalvės? Va, noriu pagirti neobio naktinį kremą jautriai odai(turiu mėginuką, nors mano oda nėra jautri, bet išbandžiau), tai likau labai maloniai nustebinta, nes dažniausiai man nuo kremų veido oda lipni pasidaro, o šitas kremas labai greitai susigėrė ir svarbiausia jokio lipnumo jausmo Taip pat patiko ir sante drėkinamasis kremas.Jo pliusai tokie patys, tik neobio labiau patiko, nes buvo kaip kremas, o sante kažkoks kitoks Dabar bandysiu dieninį. O su ramunėlių hidrolatu nežinau kas tada buvo ,bet dabar naudoju ir nieko
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 22, 19:24)
Aš irgi Barocos paskaita gundausi. Parašiau paklausimą, ar dar vietų turi
Aš šiandien dvi vietas registravau, tai dar buvo tų vietų... Bet tavo vietoj nedelsčiau
QUOTE(Satura @ 2010 02 22, 20:33)
dar neįsigilinau į ją labai, bet man patiko, kad miltukai tie skirtingo dydžio - smulkesni pasiekia gilesnius odos sluoksnius, o didesni laiko drėgmę odos paviršiuje Ar teisingai supratau?
į kaukę tai drąsiai galima ją dėt, kaip ir gintaro miltelius, nes ji panaudojama staigiai, niekas nespėja ten susigadinti
Papildyta:
na atsiprašau, man tai jis kvepia Ėmiau 50 ml, bet imsiu paskui ir visą 100 ml, nes jo poveikis kvapą kelis kartus atperka
Papildyta:
cia ne miltukai skirtingo dydzio, o musu odoje esancios rugsties molekules
ale daskaiciau, kad ir ju rugstis panasiu princîpu padaryta, su mazesnem ir didesnes dalelytem zodziu turetu ir padrekinti ir pastangrinti oda. Butu nuostabu.
i kauke tai taip galiu deti, bet su kuo, kiek, kaip ir kokiu budu???? jei galetum pakonsultuot tai buciau laaaaaaaaaaabai dekinga
kaip supratau tai tik tau vienas jis kvepia
o kaip tie spirulinai?? kvepia? smirda? idomu jei siuos dumblius sumaisius su haliurono rugstim iskart minus 10 metus tada tikrai, kad i diskoteka neileistu
QUOTE(Babi* @ 2010 02 22, 19:38)
Kai darot aliejines kaukes nakčiai, tai kaip miegat naktį, kad neišteptumėt pagalvės?
Aš pasitiesiu rankšluostį ant pagalvės ir plaukus susuku (na ne į kuodą, bet tiesiog, kad nelabai išsidraikytų)
QUOTE(Babi* @ 2010 02 22, 20:38)
Kai darot aliejines kaukes nakčiai, tai kaip miegat naktį, kad neišteptumėt pagalvės?
As ant pagalves pasidedu ranksluosti, kad neistepciau.