Seikutes, grazi temuke, geros idejos
As taip pat megeja puosti namus, ivairiomis sventinemis tematikomis Kartais daugiau, kartais maziau taciau visada Simet, turiu nemazai laisvo laiko, tad jau pradeta gamyba Kalediniu papuosimu Zadu ir dovaneles pati daryti, draugams, artimiesiems. Man kazkaip mieliau kazkas ranku darbo, kad ir labai smulkmenele, bet is visos sirdies Butinai pasirodysiu kai ka nors uzbaigsiu, tikiuos labai neispeiksit
QUOTE(sigita @ 2010 11 30, 20:15)
kazka su yotube sumaiset....
Na ne, aš norėjau parodyti kaip puošiasi tas miestelis
Labas,
Gal kas žinot, kur gaut žvakučių, sudalintų dienomis iki Kalėdų? Buvo skandinaviško dizaino parduotuvėje priešais Mokytojų namus, tai jau išparduota. Mažyliui pažadėtas iškilmingas uždegimas, tai šįryt atėjęs dar ir priminė...
Ačiū
Gal kas žinot, kur gaut žvakučių, sudalintų dienomis iki Kalėdų? Buvo skandinaviško dizaino parduotuvėje priešais Mokytojų namus, tai jau išparduota. Mažyliui pažadėtas iškilmingas uždegimas, tai šįryt atėjęs dar ir priminė...
Ačiū
Ar namus puošiate tik per Kalėdas?
Aš puošiu, per Kalėdas, Velykas, šv.Valentino proga ir kitomis. Artimiausias nusimato kitą savaitę, bandysiu Jūros tematiką atkurti namie, nes jūros šventė
Aš puošiu, per Kalėdas, Velykas, šv.Valentino proga ir kitomis. Artimiausias nusimato kitą savaitę, bandysiu Jūros tematiką atkurti namie, nes jūros šventė