Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis namų dekoras

QUOTE(Nerytė @ 2005 11 25, 21:52)
Labai skaniai kvepia į apelsiną prismaigstyti gvazdikėliai ir gražiai atrodo  rolleyes.gif

man irgi patinka ivairios naturalios dekoracijos. siandien kaip tik ''Geruose patarimuose'' (zurnaliuke) perskaiciau apie tuos gvazdikelinius apelsinus, mandarinus. ivairiai galima ismargint ir rombukais ir juostelem ir taskiukais.. ir pan..o dar pernai pas drauge pamaciau, kaip ji mandarino ar apelsino zievele tiesiog sukarpe i smulkius kubelius ir suvere ant siulo.grazi vaisine girlianda ant sakos ar eglutes ar siaip kur ant lango uzkabinti.
man dar grazu visokius kastonelius, konkorezius naudoti, arba padziovintas sermuksnio sakeles ikonponuot i kaledinius vainikus ar siaip i krepselius ant stalo su vaisiais, zvakutem.... ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 12 15, 22:26)
Klausyk, nu ir šaunuolė tu!!!  thumbup.gif , o leisk dar pasmalsauti kaip ant tokios juostelės laikosi tie angeliukai? Turėtų būti ta juostelę tvirta ar ne... g.gif
Man labai patiko tavo langas.... ax.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Juostelė tokia kaip rišam gėles - laikosi, nes tie angeliukai lengvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2005 12 15, 23:03)
man irgi patinka ivairios naturalios dekoracijos. siandien kaip tik ''Geruose patarimuose'' (zurnaliuke) perskaiciau apie tuos gvazdikelinius apelsinus, mandarinus. ivairiai galima ismargint ir rombukais ir juostelem ir taskiukais.. ir pan..o dar pernai pas drauge pamaciau, kaip ji mandarino ar apelsino zievele tiesiog sukarpe i smulkius kubelius ir suvere ant siulo.grazi vaisine girlianda ant sakos ar eglutes ar siaip kur ant lango uzkabinti.
man dar grazu  visokius kastonelius, konkorezius naudoti, arba padziovintas sermuksnio sakeles ikonponuot i kaledinius vainikus ar siaip i krepselius ant stalo su vaisiais, zvakutem.... ir t.t. mirksiukas.gif

Man irgi patinka tokios naturalios dekoracijos wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oranžinės smulkmenos

Iš siūlų

Iš spalvotų lempučių

Spanguolių dekoras

Iš spalvoto vaško

Pernai dariau iš spanguolių karolius žvakėms ir puodeliams - labai gražiai gaunasi ir ilgai nedžiūva. O bumbulai eglutei irgi visai nieko, smeigiau uogas smeigtukais biggrin.gif , bet vienas bumpulas uztrunka padaryti, siemet jau nebėr laiko verysad.gif , teks apseit pirktiniais bumbulais

Beje maksimoj maciau baltu ir juodu burbulu - kazi kas iseitu?
Atsakyti
juodi burbulai apiplti vasku turetu atrodyti labai prabangiai,o jei dar kol vaskas siltas apibarstyti smulkiais karoliukais,tai turetu atrodyti isvis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

nusprendziau sukurti nauja tema apie stilingus namus. Cia dalinames idejomis, kaip paversti namus jaukiais, siltais ir stilingais. Todel siulau deti foto ar savo namu, ar seip kokiu nors idomiu nuotrauku is interneto mirksiukas.gif Dalinames mintimis kaip papuosti koki nors kampeli, ar uzpildyti tudcia erdve. Tinki visi namu aksesuarai nuo iki...sienos, uzuolaidos, vazeles, baldai, paveikslai, spalvos ir kt.
Dabar arteja Kaledos - taigi, siulome kaip pasipuosti namus, kaip serviruoti stala, kur kabinate kojines, kokius zaisliukus perkate arba patys gaminates ir tt.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Paprasta - bet grazu !
user posted image

Papildyta:
Jums tik reikes daug nauju kojiniu, istiesti siula ir su segtukais skalbiniams jas susakstyti. O po svenciu kojines sunesiosite biggrin.gif
Atsakyti
Danijoje tai 24 kojines ant virvutes galima nusipirkti ,nes pas juos tai populiaru pries Kaledas(ir as savo vaikams ta mada pasigavau,vaikai labai dziaugias smile.gif ) -kiekviena kojinyte turi nr nuo 1 iki 24 ir,pradedant gruodzio 1 rytu,iki pat Kaledu vaikai jose randa nakti nykstuku palikta kazkokia smulkmenele, saldaini ar pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2006 12 10, 20:21)
Danijoje tai 24 kojines ant virvutes galima nusipirkti ,nes pas juos tai populiaru pries Kaledas(ir as savo vaikams ta mada pasigavau,vaikai labai dziaugias  smile.gif ) -kiekviena kojinyte turi nr nuo 1 iki 24 ir,pradedant gruodzio 1 rytu,iki pat Kaledu vaikai jose randa nakti nykstuku palikta kazkokia smulkmenele, saldaini ar pan.  bigsmile.gif

Labai gera ideja, butinai kitais metais ir musu seimyna ja pasinaudos thumbup.gif

Mes su dukra siais metais prikarpeme ir priklijavome daug baltu snaigiu ir suversime jas ant siulu, tumpesniu ir ilgesniu, ir virs eglutes pakabinsime - bus lyg snigtu !
Atsakyti
http://public.fotki....0051224066.html
mano kalėdinis stiklinis stalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuke27: 11 gruodžio 2006 - 15:04
O mes tai prikabinėjom blizgančių girliandų dukros kambaryje. lotuliukas.gif Ale jai vaikui tai labai patinka.
Atsakyti