Įkraunama...
Įkraunama...

Šventinis namų dekoras

QUOTE(rosa @ 2005 11 25, 15:14)
Mano mama pernai naudojo apelsiną ar mandariną. Kvepėjo puikiai.

Labai skaniai kvepia į apelsiną prismaigstyti gvazdikėliai ir gražiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš jau sugalvojau save Kalėdine nuotaika užkrėst ir namus taip pat papuošiau... prikarpiau popierinių žvaigždučių, su data pervėriau su siūlu ir prikabinau prie lango ant įvairaus ilgio siūlo... labai gražiai iš išorės atrodo žiūrint į langą... thumbup.gif Ach... kokia nuostabi šventė - Kalėdos...
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 25, 15:20)
O tai po kiek laiko tas obuolys gi paruduoja  ax.gif  Ar vistiek gražiai atrodo? rolleyes.gif

ispjauk tik tiek, kad istacius zvakute nesimatytu vidaus smile.gif
Atsakyti
As tai puosiau ir puosiu

Papuosalai
Bet pritariu kad langus ir pan. dekoruot gal labiau name tinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melsva: 14 gruodžio 2005 - 01:17
Tai mano pats pirmasis darbelis

user posted image
Atsakyti
Dekoruotas mano langas virtuvėje
user posted image
Atsakyti
Kastaneda - labai, labai gražu thumbup.gif.
O žvaigždutes pati padarei? Ar jos priklijuotos?
Atsakyti
Dariau pati iš balto plonyčio porolono, o po to nupurškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip vainiką tvirtint prie durų, kad nuėmus žymės neliktų? Ir, aišku, kad darinėjant duris jis netabaluotų?
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 15, 09:31)
Dekoruotas mano langas virtuvėje
user posted image

Labai labai gražu..... wub.gif
O pas tave langas jau toks buvo su tais metaliniais strypais ar tu juos kažkaip įmontavai Kalėdoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 12 15, 13:59)
Labai labai gražu..... wub.gif
O pas tave langas jau toks buvo su tais metaliniais strypais ar tu juos kažkaip įmontavai Kalėdoms? blush2.gif

Neeeeeee, tai paprastas senovinis langas daugiabutyje...tie strypai - tai sidabro spalvos blizgi juostelė, tiesiog aš ją priklijavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 15, 21:37)
Neeeeeee, tai paprastas senovinis langas daugiabutyje...tie strypai - tai sidabro spalvos blizgi juostelė, tiesiog aš ją priklijavau  mirksiukas.gif

Klausyk, nu ir šaunuolė tu!!! thumbup.gif , o leisk dar pasmalsauti kaip ant tokios juostelės laikosi tie angeliukai? Turėtų būti ta juostelę tvirta ar ne... g.gif
Man labai patiko tavo langas.... ax.gif
Atsakyti