Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveikos, grazuoles, labai reikia jusu pagalbos, gal kas nors ka nors zino apie vestuviu fotografa Virginiju Remeika arba Eigirda Scinska??? Mes norim viena is ju uzsisakyti vestuvems. Gal kam nors jie fotkino, gal galit atsiust ju nuotrauku paziuret. Mes norim aukstesnio nei vidutinuo lygio fografo, kad nuotraukos butu nestandartines, orginalios ir meniskos... Gal kas zino Vilniuje gera fotografa ar filmuotoja(Garlai, Grusui, Mulinui, Tubuciui jau skambinau, jie uzimti mano vestuviu diena)
Aciu visom, kas pades...
Atsakyti
PRAŠAU pagėlbėkit ieškau fotografo ir filmuotojo Klaipėdoj, kurio norėjau jau užimtas cry.gif PLEASE
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2004 07 14, 11:00)
Noriu nuosirdziai perspeti visas jaunasias ypac is Kauno nesamdyti savo sventei fotografo Tomo Lopatos, nes svente gali likti laaabai sugadinta. Tai byloja ana sestadieni ivykusios mano sesers vestuves. Nuotrauku dar nemateme iki siol, apie fotografo zeminanti elgesi sunku net kalbeti, o jis giriasi fotografuojas zurnalams ir meniniams fotoalbumams.

Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2005 03 08, 14:54)
Klaipėdoj žinau tik gerą fotografę. smile.gif

Ar ta fotografe Jurate???
Atsakyti
Ar nematei fotografės Jūratės nuotraukų? Cia viena panelė pas ją fotografavosi per savo vestuves. Nuotraukos thumbup.gif galiu atsiųsti jos telefono numerį 4u.gif
Atsakyti
Parašyk jei gali Jūratės koordinates ax.gif
Atsakyti
Parasiau tau į a.z. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū. Pabandysiu susisiekti:)
Atsakyti
Gal kas nors girdejo apie fotografa Liuda Masi kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2004 05 13, 14:51)
Kai buvo mūsų vestuves fotografą rinkomes pagal pažįstamų rekomendacijas. Kai pamačiau mūsų fotografo nuotraukas iš karto supratau, kad šis fotografas kaip tik mums. Jis labai meniškas, nuotraukos gavosi super. Visi liko sužavėti. Moka pagauti momentą, reikalingą kampą. Jaučiasi, kad jam fotografija yra aistra ir jis jaučia malonumą fotografuodamas. Jis dirba Vilniuje.


Viksva,
parasyk prasau jo koordinates? Ir kokia jo paslaugu ir fotkiu kaina? Tiesa, jei paslaptis, tai gali man i a.z.

Aciu!!
Atsakyti
As paklausiau inngutos patarimo ir uzsisakiau fotografa Ricarda Pamarnacka. Po vestuviu galesiu pranesti apie jo darbo rezultatus, nu tik teks menesiuka jums palaukti ax.gif
Atsakyti

http://skaiste.aplink.lt/ - Palangoj

http://www.foto-jurate.lt - Klaipedoj

gal kam tiks:)
Atsakyti