QUOTE (Will @ 2004 09 04, 08:55) |
As dar karta paminesiu Vaida Garla- itin profesionaliai ir maloniai dirbantis fotografas. Jo darbu ir darbo kokybe likom be alo patenkinti. Idomiausia, kad net visi spektikai- nesuprate kam reikalingas fotografas uz toookius pinigus ![]() ![]() Labai dziaugiuosi, kad tekejau penktadieni ir man pavyko su juo susitarti ![]() |
QUOTE (Eligute @ 2004 09 10, 09:06) |
Isila, o tavo fotografe ne Laima? Arba jos dukra Rosita? Laima dirba dazniausiai su savo vyru Juozu, jis filmuotojas. Gyvena salia Lampedziu karjero? |
QUOTE (Karmen @ 2004 09 10, 11:29) |
Labai dziaugiuosi, kad tekejau penktadieni ir man pavyko su juo susitarti ![]() Will, o tai jisai dirba tiktai penktadieniais ar cia as ne taip supratau ![]() |
QUOTE (Will @ 2004 09 04, 08:55) |
As dar karta paminesiu Vaida Garla- itin profesionaliai ir maloniai dirbantis fotografas. Jo darbu ir darbo kokybe likom be alo patenkinti. Idomiausia, kad net visi spektikai- nesuprate kam reikalingas fotografas uz toookius pinigus ![]() ![]() Labai dziaugiuosi, kad tekejau penktadieni ir man pavyko su juo susitarti ![]() |
QUOTE (tukituk @ 2004 09 12, 16:13) | ||
Gal galėtum parodyti bent keletą Garlos nuotraukų? Labai įdomu. |
QUOTE (Mirabela @ 2004 10 05, 22:03) |
O stai su fotografu mums nenuskilo. ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 10, 12:47) |
Karmen, manes jis nefotkino, bet as buvau su juo susitikus, jo nuotraukos tikrai yra ![]() ![]() gal tu ne toki adresa rasai, jo tinklapis http://www.mulinfoto.com/Svadba/1.htm ir kaip zmogus jis man labai fainas pasirode, na zmona tai jo savotiska, bet jis pats tai toks paprastas ir mielas man pasirode o manes jis nefotkino, nes musu vestuves buvo Kaune, tai man Gintaras pasirode parankiau, maziau lakstymo su nuotraukom ir dauginimu. Siaip siulau pasiziuret ir mano vestuviu nuotraukas, gal patiks fotografo stilius, nuotraukas rasi CIA |