mano sesers vestuvines nuotraukos darytos pas Karacieju, tikrai puikiai atrodo, nors jis daugiau gamta linkes fotografuoti.
o del filmuotojo, et nezinau,
galiu pora parekomenduoti
taciau jau jus patys atsirinkit tinka ar ne.
mano sesers vestuves filmavo Saulius Penkauskas 8686 73857
Tai tais metais dar skaitmeniniu kameru nelabai buvo, taciau juostuke grazi gavosi.
Jis buvo tik pradedantis ir labai stengesi.
o musu vestuves filmavo jau labiau prityres deja vardo neatsimenu, tik ant kasetes liko telefonasuzrasytas8699 36547
nors juostele grazi gavosi, ir kokybe yra
bet jau maivesi ir maivesi.
ir daug ko visai nenufilmavo, o ir pavargo greitai ir vis klausinejo na gal jau gana, gal jau uzteks.norejo kuo anksciau nusimuilint.
bet kokybe tikrai gera.
nesvarbu koki issirinksit, bet butinai prasyk kad parodytu keleta savo darbo istrauku, man buvo svarbu pamatyti filmuota atkarpa is zakso ar baznycios ir tada buvo aisku ar patinka jo braizas
sekmes
As su fotografu susitariau Jis kaunietis, nuotrauku kokybe tikrai nenusileidzia Mulino, jei kas mate, o iseina kur kas pigiau, kur man Mulinas uz ta pati 1000 paskaiciavo, tai sitas 600 Is siaip labai malonus zmogus
tik man klausimas iskilo, o kai vakare i restorana atvaziuoja, fotografas ir filmuotojas kur valgo? na gal as ir kvaila, bet juk visa diena alkani nebus, tai kaip ca buna a?
tik man klausimas iskilo, o kai vakare i restorana atvaziuoja, fotografas ir filmuotojas kur valgo? na gal as ir kvaila, bet juk visa diena alkani nebus, tai kaip ca buna a?
Sveikutes,
galiu pasiulyti tikrai gera fotografa kaune. kiek zinau jis tik vestuves ir fotkina, beje, jis dar turi savo foto studija laisves alejoje. kainos pas ji nera ausktos, jauniesiems, jei jie ima visa albuma, nuotraukas po du litus atiduoda(kartais ir del negatyvu galima tartis:)) jis fotkino mano ir beveik visu mano draugiu vestuves, tai mes nuotraukomis likome labai patenkintos
jo koordinates: Fotografas Gintaras Tubutis, tel: 8610 04278
galiu pasiulyti tikrai gera fotografa kaune. kiek zinau jis tik vestuves ir fotkina, beje, jis dar turi savo foto studija laisves alejoje. kainos pas ji nera ausktos, jauniesiems, jei jie ima visa albuma, nuotraukas po du litus atiduoda(kartais ir del negatyvu galima tartis:)) jis fotkino mano ir beveik visu mano draugiu vestuves, tai mes nuotraukomis likome labai patenkintos
jo koordinates: Fotografas Gintaras Tubutis, tel: 8610 04278
Kai buvo mūsų vestuves fotografą rinkomes pagal pažįstamų rekomendacijas. Kai pamačiau mūsų fotografo nuotraukas iš karto supratau, kad šis fotografas kaip tik mums. Jis labai meniškas, nuotraukos gavosi super. Visi liko sužavėti. Moka pagauti momentą, reikalingą kampą. Jaučiasi, kad jam fotografija yra aistra ir jis jaučia malonumą fotografuodamas. Jis dirba Vilniuje.
As tai Kaune bet kam rekomenduoju pasiziuret mano fotografo nuotraukas
man nei Mulino po jo nebereikia liuks bicas, ir pats labai malonus, ir nuotraukos liuks
visi giria, kad per vestuves jo net nepastebi, o kai nuotraukas pamatai, tai jauciu kokia mama tai dar ir paverks, kaip graziai jos mergaite atrodo
jis siaip dirba dailes akademijoj, tai biski prie meno
o kainos pas ji irgi normalios. Siaip jis uz darba ima, bet jaunavedziams 150-200 nuotrauku po 1lt, tai manau, kad visai nieko
zodziu, susitartumet, vilmux, dar kieno cia vestuves ne liepa, atsiusiu telefona, paziurekit jo albuma, man tai jis
man nei Mulino po jo nebereikia liuks bicas, ir pats labai malonus, ir nuotraukos liuks
visi giria, kad per vestuves jo net nepastebi, o kai nuotraukas pamatai, tai jauciu kokia mama tai dar ir paverks, kaip graziai jos mergaite atrodo
jis siaip dirba dailes akademijoj, tai biski prie meno
o kainos pas ji irgi normalios. Siaip jis uz darba ima, bet jaunavedziams 150-200 nuotrauku po 1lt, tai manau, kad visai nieko
zodziu, susitartumet, vilmux, dar kieno cia vestuves ne liepa, atsiusiu telefona, paziurekit jo albuma, man tai jis
QUOTE (hereja @ 2004 05 05, 14:51) |
Va, as irgi dar pries kelis menesius galvojau, kad pafotografuot ir pafilmuot gali vienas zmogus, bet paskui persigalvojau Juk kaip malonu bus paziuret vestuviu irasa ar nuotraukas, o jus man pasakykit, kaip kokybiskai gali vienas ir tas pats zmogus ir nufilmuot ir nufotografuot kad ir toki momenta, kai maunate vienas kitam ziedus? Arba nebus viskas nufilmuota, arba kadrai bus praziopsoti Tai gal geriau nepagailet tokiam dalykui pinigu (visgi prisiminimai bus) ir samdytis 2 atskirus zmones. |
Oi patikekit manim, ir dar kaip jie moka susisukti. Kamera ant peties foto rankoje.
O nuotraukos ir filmuota medziaga liuks Visi aikciojo ziuredami
Niekada nebuciau pagalvojusi, kad vienas asmuo taip gali atlikti dvieju darba.
Su vyru labai dziaugemes
Kiek zinau jis ir Vilniuje darbuojasi
Jo kontaktai:
Virginijus Remeika
8698 73252
p.s. be to kad filmavo ir fotografavo, tai dar gamtoje mums visokiu atrakciju prigalvojo. Labai liux vyrukas.
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 14, 15:29) | ||
Klausykit, o tas stebuklingas Vaidas Garla neturi kokios interneto svetaines, kad jo foto paziureti? |
Del internetinio psl tai nezinau, bet paskambink jam tel. 8-686-21021 ir pakalbek. Man jis sake, kad uz diena imtu nuo 400 Lt. Kiek supratau, pinigai - derybu dalykas. Siaip jis siulo susitikti, atsinesa albumus, parodo savo darbus.
Siaip tai priklauso, kas i tuos 400 ieina, jei tik darbas, o po to nuotraukos jauniesiems po 2 litus, tai biski brangoka.
mes mokesim 350, i kuriuos ieina darbas ir medziagos, tai yra visos foto juosteles ir panasiai. Jis fotkina 2 kamerom, kad butu ir spalvotos nuotraukos, ir juodai baltos
O jaunavedziam 150-200 nuotrauku po lita tada, o aisku po to jau sprendi, kurias didinsi ir pan. Mes dar prasem, kad i cd irasytu
Papildyta @ [mergetime]1084856425[/mergetime]
dzudi, tai kontaktus nusiunciau fotografo, patikrink, ar gavai, nes kazko netas striginejo
mes mokesim 350, i kuriuos ieina darbas ir medziagos, tai yra visos foto juosteles ir panasiai. Jis fotkina 2 kamerom, kad butu ir spalvotos nuotraukos, ir juodai baltos
O jaunavedziam 150-200 nuotrauku po lita tada, o aisku po to jau sprendi, kurias didinsi ir pan. Mes dar prasem, kad i cd irasytu
Papildyta @ [mergetime]1084856425[/mergetime]
dzudi, tai kontaktus nusiunciau fotografo, patikrink, ar gavai, nes kazko netas striginejo
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 13, 16:54) |
As tai Kaune bet kam rekomenduoju pasiziuret mano fotografo nuotraukas man nei Mulino po jo nebereikia liuks bicas, ir pats labai malonus, ir nuotraukos liuks visi giria, kad per vestuves jo net nepastebi, o kai nuotraukas pamatai, tai jauciu kokia mama tai dar ir paverks, kaip graziai jos mergaite atrodo jis siaip dirba dailes akademijoj, tai biski prie meno o kainos pas ji irgi normalios. Siaip jis uz darba ima, bet jaunavedziams 150-200 nuotrauku po 1lt, tai manau, kad visai nieko zodziu, susitartumet, vilmux, dar kieno cia vestuves ne liepa, atsiusiu telefona, paziurekit jo albuma, man tai jis |
Gal gali duoti jo kontaktus?O i Vilniu jis atvazuotu?
Papildyta @ [mergetime]1084884657[/mergetime]
O man patiko Kestučio Grušo fotografo -filmuotojo darbai !!!Tikrai yra i ka paziureti!!!Nuotraukos 2,50 jaunavedziams ,sveciams 3,-lt(10x15)
dideles 5,-lt ir 6,-lt
Filmavimas 300,-lt ,montazas 250 ,-lt
Nuotrauku daro daug is kuriu galesi pati issirinkti ,tai va toks jis !!As dar galvoju ,truputeli 1 dienai brangoka man !!!
QUOTE (dzudi @ 2004 05 18, 18:33) |
Marmiska, o to Kestucio Gruso telefonas koks? |
Kestutis Grusas 869809430
Pone Gene irgi visai nieko 861099331
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 18, 06:54) |
Siaip tai priklauso, kas i tuos 400 ieina, jei tik darbas, o po to nuotraukos jauniesiems po 2 litus, tai biski brangoka. mes mokesim 350, i kuriuos ieina darbas ir medziagos, tai yra visos foto juosteles ir panasiai. Jis fotkina 2 kamerom, kad butu ir spalvotos nuotraukos, ir juodai baltos O jaunavedziam 150-200 nuotrauku po lita tada, o aisku po to jau sprendi, kurias didinsi ir pan. Mes dar prasem, kad i cd irasytu Papildyta @ [mergetime]1084856425[[b]*tukituk rgetime] [/b] dzudi, tai kontaktus nusiunciau fotografo, patikrink, ar gavai, nes kazko netas striginejo |
Įsiterpsiu į jūsų pokalbį. Pas fotografą Vaidą į kianą už 400 lt. įeina albumas, kelionė savo automobiliu, virš šimto nuotraukų (10*15 ), maždaug 15-20 nuotraukų (15*22) na ir žinoma juostelės gi jo.