QUOTE(Ksena @ 2005 04 24, 01:22)
Ir teisingai darai, Cikadele, kad nepuoli prie pirmo varianato. Pasiūla didelė ir žmogui yra suteikta teisė rinktis fotografus pagal savo pomėgius, skonį, poreikius, galimybes ir panašiai.
Na, jei natūrali gamta, gražios vietovės, tada tikrai gražu. Bet kai jaunieji tempiami į Botanikos sodą ir fotografuojami prie tų pačių gėlių....
Kažkaip labai kartojasi. Darosi nuobodu. Noris kažkokių naujovių. Kažko kitaip, nei pas visus kitus... Žodžiu čia mano asmeninė nuomonė
Svarbiausai, Cikadele, kad tavo mėgiamas fotografas savo darbeliais suteikė džiaugsmo:mirksiukas:
Laba diena,
Tiesą pasakius, rasti bei pasisamdyti gerą fotografą yra labai sunkus ir subtilus dalykas. Per vestuves jei maistas neskanesnis, jei muzikantai nelabai gerai groja- galima pakentėti. Tačiau turėti gražias nuostabias nuotraukas, kurias paskui rodysi visiems pažįstamiems, vaikams, anūkams, yra labai svarbu. Žinau keletą savo draugių, kurios nagus graužiasi, nes neieškojo daugiau fotografų, o iškart pasikliovė kažkur rastais, net dorai darbų nepasižiūrėjusios
Teisingai, fotografai kainas kelia, kiek žinau ir tas pats Česonis pabrangino, bet manau, kad verta. Galiu pridurti, kad praėjusią vasarą daug čia mūsų ženijosi, visos pakibusios sėdėjom šiame forume, kiek planavom, kiek rašėm, ir galiu pasakyti, kad mano vestuvių biudžetas buvo vienas iš mažiausių, jeigu ne pats mažiausias, nes su pinigais pas mus kūdai. Bet fotografas buvo vienas iš pagrindinių kabliukų, kur mes akcentavom.Tuo labiau, geriau pataupėm GERAM fotografui, negu nuėjom praėdėm
pragėrėm, prarūkėm bare
Tiesą pasakius, Ksena, truputėlį suklydai, nes rašydama apie natūralumą neturėjau omeny tempimą į Botanikos sodą, mes jame net nebuvome . Tas natūralumas, tai natūralių pozų pagavimas, natūralūs judesiai (bet žinoma ne ten kyšantys dantys ar nusivalė lūpdažiai), pagautas gamtos kampelis, kurio savo plika akimi net nepastebėčiau.... Mes fotografavomės tik prie bažnyčios bei ėjome prie Kauno pilies, o nuotraukų padarė virš 400
Žinoma skonio reikalas, bet man visiškai ne prie širdies įvairūs fotomontažai, pripaišyti drugeliai, nuotaka ant delno ir t.t