Mes jau fotografe turim

Isduosiu paslapti - ji irgi bendrauja siame forume

Paziuejau sito zmogaus nuotraukas ir man patiko

Man zadejo, kad nebus jokiu brokuotu, uzmerktom akim ir t.t... O apie visokias smulkmenas dar susitiksim ir aptarsim kita menesiuka. As pzv zinau, ko prasysiu, kad akcentuotu. Siulyciau ir jums. Kad ir kaip tai atrodytu nesvarbu - veliau pasigesite tokiu fofo:
1. akcentuoti nuotakos sukuosena (atrodo tokia smulkmena, bet kai nori parodyti kokiai draugei, tai ir nera BUTENT tokios nuotraukos, kur tai gerai matosi)
2. Jei bus papuosti automobiliai - kaip nors akcentuoti keliose foto ir juos. Geriausia pacioje pradzioje, kol dar niekas nenubyreje, nenusidraske.
3. Pasidarykit tokia fotke, kurioje matytusi tik jaunosios puokste ir kaip nors ja laikancios JOS ir JO rankytes su ZIEDAIS!!!
4. Nebepamenu, bet kai tik ka atgaminsiu - parasysiu. Ir visa tai turetu buti ne specialiai fotografuota, o kaip nors, kad iseitu is konteksto... Na, lyg nuotaka netycia nusisuka ir labai gerai jos sukuosena matosi...taip, kad tas akcentuojamas dalykas butu dirbtinai padarytas antrame prane...Nu nezinau, ar kas mane supratote, bet kiek girdejau atsiliepimu - daugumai tai yra labai grazu.
Foto kainos - jaunavedziams 2Lt, sveciams 3Lt. Beveik visur kainos